Jyrää tiesi ilmaisvetoskaban kärkeen ja voita 2 000€ arvoinen veto!

Kansainvälisten vedonlyöntiyhtiöiden parhaaseen A-ryhmään kuuluva Betsafe on varmasti tuttu monille lukijoillemme, mutta nyt tämä palkittu peliyhtiö on syytä nostaa hetkeksi tikun nokkaan, sillä tarjolla on lukijoillemme loistava kisa, jonka palkintopotti suorastaan pursuilee ilmaisvetoja! Kyseessä on kolme viikkoa kestävä kilpailu, joka on käynnissä aina syyskuulle asti, mutta toimi heti, sillä ensimmäinen kisaviikko on jo käynnissä!

Vuoden 2021 kesäkausi muistetaan jalkapallon EM-kisoista sekä Tokion Olympialaisista. Näiden kaikkien urheilufanien suvea ilahduttaneiden karkeloiden jälkeen on aika siirtyä syksyn urheiluohjelmistoon ja tämähän tarkoittaa totta kai sitä, että ohjelmassa on liiga- ja cup-tyyppisiä otteluita. Futiksessa kaikki suurimmat sarjat on jo polkaistu käyntiin ja jääkiekon ystävät saavat niin ikään kohta tuutin täydeltä herkkua, kun Liiga, KHL, NHL sekä muut tasokkaat kiekkosarjat aloitetaan ympäri maailman.

Betsafen järjestämä ilmaisvetoskaba on rakennettu futissarjojen ympärille, sillä tässä kisassa pisteitä kerätään futisvetoja lyömällä. Pisteiden kerääminen on varsin helppoa, sillä sinun tarvitsee ainoastaan lyödä voittavia vetoja ja pistetili karttuu sitä isommin, mitä korkeammalla kertoimella ja isommalla panoksella osuneet vedot olet laittanut. Homma on siis helppoa kuin heinänteko, joten ei muuta kuin mukaan ilmaisvetoskabaan!

Järjestävä taho palkitsee viikottain yhteensä 40 eniten pistettä kerännyttä pelaajaa, joten tarjolla on reilusti jaettavaa. Tulostaulukon kärkeen tiensä raivannut pelaaja napsii totta kai arvokkaimman ilmaisvedon talteen, joka on viikottain peräti 2 000 euron arvoinen! Kisa kestää yhteensä kolme viikkoa, joten todellisia jytkyjä on jaossa vielä reilusti!

Voit kurkkia tarkemmat osallistumisohjeet alta tai siirtyä suoraan Betsafen sivuille painamalla tästä.

Näin pääset mukaan Betsafen ilmaisvetoskabaan!

Moninkertaisesti palkittu Betsafe on halunnut, että kaikilla innokkailla betsareilla on mahdollisuus osallistua tähän loistavaan kisaan ja siksi kilpailu on auki kaikille uusille sekä vanhoille Betsafe-asiakkaille. Jos sinulla ei ole vielä pelitiliä avattuna Betsafelle, niin nyt jos koskaan sellainen kannattaa luoda. Pelitilin luominen on nopeaa sekä ilmaista ja se onnistuu helposti yläpuolella näkyvää linkkiä klikkaamalla.

Pelitilin luomisen jälkeen voit napsia talteen Betsafen tarjoaman vedonlyöntibonarin, jolla saat triplattua pelikassan ensitalletuksen yhteydessä. 25€ suuruisella talletuksella saat käyttöösi 75 euron betsikassan, jolla kelpaa iskeä betsit sisään! Kun olet kierrättänyt bonusrahat, niin voit syöksyä mukaan ilmaisvetoskabaan, sillä tässä kisassa tulostaulukkoon lasketaan vain oikealla rahalla lyödyt vedot. Kampanjan tarkat säännöt ja ehdot löydät Ilmaisvetoskaba-tarjoussivulta. Kisaan osallistuminen tapahtuu samalta sivulta klikkaamalla Osallistu-nappia.

Tämän jälkeen sinun tulee lyödä osuvia vetoja ennalta määritettyihin futissarjoihin (Englannin Valioliiga, Ranskan Ligue 1, Italian Serie A, Saksan Bundesliga, Espanjan La Liga, Perun Primera División, Chilen Primera División). Vetolapulla tulee olla vähintään kaksi (2) kohdetta ja kupongin minimikerroin tulee olla 1,50. Tulostaulukon pisteet lasketaan seuraavasti: Panos X kerroin = pisteet.

Kampanjaviikkoja on kolme ja ne ajoittuvat seuraavasti:

 • Viikko 1: 13.8.-19.8.2021
 • Viikko 2: 20.8.-26.8.2021
 • Viikko 3: 17.8.-2.9.2021

Viikottain palkitaan 40 eniten tulostaulukkoon pistettä kerännyttä pelaajaa. Viikon voittaja kuittaa itselleen peräti 2 000 euron arvoisen ilmaisvedon, kakkonen 1 000€ arvoisen ja niin edelleen. Viikottaisen palkintotaulukon voit katsoa kokonaisuudessaan alta. Kaikki Ilmaisvetoskaba-kampanjan tarkat säännöt ja ehdot ovat luettavissa Betsafen sivuilta ja ne on suotavaa lukea ennen kilpailuun osallistumista.

Ilmaisvetoskaban viikottainen palkintopotti:
 • 1. 2 000€ Ilmaisveto
 • 2. 1 000€
 • 3. 500€
 • 4. 250€
 • 5. 200€
 • 6-8. 175€
 • 9.-14. 150€
 • 15.-20. 100€
 • 21.-30. 50€
 • 31.-40. 25€

Osallistumisohjeet pähkinänkuoressa:

 • Siirry Betsafen pelisivustolle painamalla tästä ja luo peliti / kirjaudu.
 • Osallistu Ilmaisvetoskabaan klikkaamalla kampanjasivuilla punaista Osallistu-nappia.
 • Lyö voittavia jalkapallovetoja ennalta määriteltyihin sarjoihin. Vähintään 2 kohdetta minimikertoimella 1,50.
 • Kerää pisteitä viikottaiseen tulostaulukkoon. Viikon 40 eniten pisteitä kerännyttä pelaajaa palkitaan.
 • Kampanja on kokonaisuudessaan käynnissä 13.8. – 2.9.2021 23:59 CEST.