Maalijuhlat luvassa Wembleyllä? Tarjolla muhkea BTS-kerroin!

Tiistaina EM-kisoja seuraavan kansan katseet kääntyy Lontoon Wembleylle, kun kotijoukkue Englanti kohtaa Saksan. Luvassa on takuuvarmasti tulikuuma ja vaiherikas kamppailu, josta ei vauhtia tule puuttumaan. Vedonlyöntisivujen pioneeri Betsson tarjoaa otteluun maistuvan erikoistarjouksen, jonka turvin uudet asiakkaat pääsevät iskemään BTS-vedon (molemmat joukkueet tekevät maalin) sisään erikoiskertoimella 30,00! Saman tarjouksen yhteydessä pelaajat pääsevät lunastamaan myös maistuvat bonusrahat vedonlyöntiin!

Tiistaina rytisee jälleen, kun EM-kentillä ottavat yhteen ikuinen alisuorittaja Englanti sekä vuodesta toiseen laatua pursuileva Saksa. Lähtökohdat otteluun ovat varsin tasaiset, mutta Englannin kotietu sekä mahdollisesti hieman salliva tuomarilinja kääntää lähtökohtia hieman Kolmen Leijonan puolelle.

Maanantain kierroksella nähtiin todelliset maalijuhlat, kun molemmissa pelatuissa otteluissa nähtiin pelkästään varsinaisella peliajalla peräti kuusi maalia per ottelu. Tiistaina sama ilotulitus saattaa jatkua, sillä kummankin joukkueen riveistä löytyy tulivoimaa reilusti. Betsson tarjoaa uusille asiakkaille mahdollisuuden lyödä Molemmat joukkueet tekevät maalin-pelikohteesta vetoa hurjalla 30,00 erikoiskertoimella!

Tsekkaa alta osallistumisohjeet tai siirry samantien Betssonin tarjoussivulle hyödyntämään tämä loistava kampanja, josta saat korotetun kertoimen lisäksi käyttöösi myös 100% / 100€ betsibonuksen!

Näin pääset lyömään BTS-vedon sisään korotetulla 30,00 kertoimella!

Betsson on rajoittanut tämän tarjouksen vain Vetoveljien kautta heille liittyville uusille asiakkaille, joten jos sinulla on jo pelitili luotuna tälle vedonlyönnin todelliselle legendasivustolle, niin et pysty tätä tarjousta tällä erää lunastamaan. Uudet asiakkaat sen sijaan pääsevät hakemaan korotetun kertoimen talteen helposti painamalla tästä.

Klikkaa tarjoussivulla Luo tili-painiketta ja täytä tarvittavat henkilötiedot. Seuraavaksi lunasta 100% suuruinen bonustarjous aktivoimalla se pelitilisi bonukset-osiosta ja tee ensimmäinen 10-100€ suuruinen talletuksesi. Betsson tuplaa talletuksesi ja pääset betsailemaan EM-kisoihin kaksinkertaisella pelikassalla.

Lyö yhden (1) euron panoksella vetoa kohteeseen ”Molemmat joukkuee tekevät maalin:” Kyllä. Saat käyttöösi korotetun kertoimen 30,00. Jos vetosi osuu, Betsson maksaa voitot sinulle käteisenä rahana, ilman mitään kierrätysvaatimuksia. Tarjouksen tarkat säännöt ja ehdot ovat luettavissa kokonaisuudessaan Betssonin tarjoussivulla.

Toimi näin:

  • Avaa tili Betssonille klikkaamalla tästä.
  • Lunasta 100% bonustarjous ja tee ensimmäisen 10-100€ talletuksesi.
  • Lyö 1€ Kyllä-veto Englanti-Saksa ottelun Molemmat joukkueet tekevät maalin-kohteeseen.
  • Saat käyttöösi korotetun kertoimen 30,00.
  • Jos vetosi voittaa, Betsson maksaa voitot pelitilillesi käteisenä rahana.