Lauantain ilmaisessa NHL-lätkävakiossa jaossa 5000 euroa!

Viikko alkaa olla taputeltu ja se tietää tuttuun tapaan sitä, että lauantain kiekkovakio on taas nurkan takana! Kyseessä on täysin ilmainen kilpailu, johon ovat tervetulleita kaikki pelitilin omaavat henkilöt. Palkintopottiin on ladattu yhteensä 5 000 euroa riihikuivaa käteistä ja tämä valtava kasa rahaa voi olla sinun jos tiedät ainoana pelaajana oikein kaikki lauantain NHL-kierroksen 1X2-tulokset!

NHL-fanien pitkä odotus palkittiin vihdoin tällä viikolla, kun NHL-kausi vuosimallia 2021-22 polkaistiin käyntiin keskiviikkona. Odotettavissa on jälleen aivan mielenvikaisen jännittäviä otteluita, loistavia urheilutapahtumia sekä paljon muuta mitä koko NHL-sesonki kokonaisuudessaan pitää sisällään. Suomalaisia pelaajia on tälläkin kaudella isoissa rooleissa useissa eri NHL-joukkueissa ja muutamia uusia suomalaispelaajia nähdään tämänkin kauden aikana debytoimassa änärikaukaloissa!

Vedonlyöntiyhtiöt ovat totta kai tuttuun tyyliin isosti mukana kiekkokauden tapahtumissa ja kauden aikana on ollut jaossa mm. paikkoja kiekkoaitioon Nordikselle sekä paljon muuta. Yksi ehdottomasti parhaista kampanjoista on tämä lauantaisin tarjolla oleva ilmainen lätkävakio, jossa asiakkaat pääsevät täysin ilmaiseksi veikkailemaan 1X2-tuloksia jokaisen lauantain kiekkokierrokselle. Aiemmin tarjolla on ollut Liiga-kierrosta, mutta nyt NHL:n aloittamisen kunniaksi tämä lauantai on pyhitetty maailman kovimmalle kiekkosarjalle!

Takuupottina on 5 000 euroa, joka jaetaan kaikkien koko rivin oikein arvanneiden kesken. Viime viikolla kukaan ei saanut koko riviä täysin oikein, mutta sitä edellisellä viikolla yksi onnekas pelaaja veikkasi kaikki tulokset oikein ja hän kuittasi itselleen peräti 5 000 euroa riihikuivaa käteistä! Jos tämä 5 000 euron suuruinen käteispalkinto saa sisäisen kiekkotietäjän heräilemään kropassasi, niin tsekkaa alta tarkemmat osallistumisohjeet ja iske oma 1X2-rivi sisään pikimmiten!

Halutessasi voit oikaista suoraan huippulaadukkaalle pelisivustolle painamalla tästä.

Näin pääset mukaan ilmaiseen NHL-kiekkovakioon!

Niin kuin jo aiemmin tässä uutisessa kerroimme, niin kyseessä on täysin ilmainen kilpailu, jonka ainoana osallistumisehtona on 18 vuoden ikä sekä oma pelitili tällä laatua huokuvalla vedonlyöntisivustolla. Jos sinulla ei ole omaa pelitiliä vielä avattuna tälle vedonlyöntimaailman pioneerille, niin pääset sellaisen luomaan nopeasti, helposti ja täysin ilmaiseksi yläpuolella näkyvää linkkiä klikkaamalla.

Samalla saat uutena pelaajana hyödynnettyä tarjolla olevan vedonlyöntibonuksen, jonka turvin omaan betsikassaan saa haalittua jopa 100 euroa ylimääräistä pelirahaa. Samalla pääset asiakkaana nauttimaan runsaista urheilulähetyksistä, joita on vuositasolla tarjolla huimat 40 000 kappaletta!

Pelitilin luomisen ja uuden asiakkaan etujen lunastamisen jälkeen voit etsiä Kampanjat-välilehdeltä Lauantain Kiekkovakio-tarjouksen. Jos olet kirjautunut sisään, pääset syöttämään omat 1X2-arvaukset lauantain kiekkokierrokselle klikkaamalla keltaista Rivi sisään-nappia. Kun olet syöttänyt omat arvaukset, pääset hyväksymään kaikki valintasi ja jättämään rivin sisään! Voit muokata omia veikkauksiasi siihen asti, kun ensimmäinen kohdeottelu alkaa.

Tällä viikolla veikattavana on seitsemän NHL-ottelun 1X2-tulokset, joten kiekkotietämystä todella tarvitaan, mikäli pelaaja mielii napata rivin kokonaan oikein. Järjestäjä jakaa palkintona olevat 5 000 euroa kaikkien rivin täydellisesti oikein saaneiden pelaajien kesken! Jos tiedät koko NHL-kierroksen yksin oikein, saat koko 5 000 euroa kokonaan itsellesi!

NHL-lätkävakion osallistumisohjeet:

  • Siirry vedonlyöntisivustolle painamalla tästä.
  • Syötä oma 1X2-rivi sisään Lauantain lätkävakio-tarjoussivulla.
  • Veikkaa kaikki seitsemän NHL-ottelua oikein ja olet palkinnoilla.
  • Kaikkien täysin oikein vastanneiden kesken sivusto jakaa 5 000 euroa käteistä.