Ligue 1 alkaa! PSG:n voitolle tarjolla erikoiskerroin avauskierrokselle!

Ranskan pääsarja Ligue 1 starttaa tänään perjantaina, kun ohjelmassa on kauden 2021-22 avausottelu, jossa Monaco isännöi kotikentällään Nantesia kello 22:00 Suomen aikaa alkavassa ottelussa. Lauantaina ohjelmassa on kahden ottelun ilta ja avauskierroksen loput seitsemän ottelua pelataan sunnuntaina. Mr Green juhlistaa Ligue 1 kauden alkua tarjoamalla lauantaina pelattavaan Troyes-PSG -otteluun ennakkosuosikille jättikerrointa 15,00! Kaiken lisäksi tarjolla on kierrätysvapaat voitot, joten näin helppoa käteistä on harvoin tarjolla!

Kotimaisen Veikkausliigan, Englannin Valioliigan ja Italian Serie A:n ohella yksi suomalaisten futisfanien suosikkisarjoista on totta kai myös Ranskan pääsarja, joka tunnetaan myös nimellä Ligue 1. Viime vuosina sarjaa on hallinnut suurseura Paris Saint German (PSG), joka voitti mestaruuden kolmena vuotena peräkkäin vuosina 2018, 2019 ja 2020. Kaikenkaikkiaan PSG on voittanut mestaruuden 2010-luvulla yhteensä kuusi kertaa.

Viime vuonna PSG kuitenkin horjutettiin alas valtaistuimelta, kun nappikauden pelannut Lille puristi Ligue 1:n voittoon yhden pisteen erolla ennen pariisilaisia. Lille ja PSG pelasivat muutama päivä takaperin Ranskan Super Cupin finaalissa ja Lille piti asemansa maan ykkösjoukkueena ottaen 1-0 voiton. Taistelu Ligue 1:n herruudesta tulee olemaan hurja tulevallakin kaudella ja nähtäväksi jää pystyykö PSG palauttamaan Ranskan futisherruuden pääkaupunkiin.

Vedonlyöntiyhtiö Mr Green juhlistaa uuden Ligue 1 -kauden alkua tarjoamalla avauskierrokselle loistavan tarjouksen, jossa uudet pelaajat pääsevät iskemään vetoa PSG:n voitosta avauskierroksella erikoiskertoimella 15,00! PSG kohtaa avauskierroksella vieraskentällä Troyesin, mutta siitä huolimatta pariisilaiset lähtevät otteluun suursuosikkina!

PSG voittaa ottelun noin kahdeksan kertaa kymmenestä, joten tarjolla oleva kierrätysvapaa superkerroin kannattaa ehdottomasti kaikkien uusien pelaajien hyödyntää! Muista, että tarjous on voimassa vain uusille, Vetoveljien kautta Mr Greenille liittyville uusille asiakkaille ja kohteen maksimipanos on yksi (1) euro. Kampanjan tarkat säännöt ja ehdot ovat luettavissa Mr Greenin tarjoussivulta.

Näin pääset iskemään 15,00 erikoiskertoimen sisään Mr Greenillä.

  • Siirry Mr Greenin palkitulle vetosivustolle painamalla tästä.
  • Avaa itsellesi oma henkilökohtainen Mr Green -pelitili ja tee ensitalletus.
  • Aktivoi erikoiskerroin vetokupongille ja iske PSG:n voittokerroin 15,00 sisään 1€ panoksella.
  • Kohteen peliaika päättyy 7.8.2021 kello 21:00 CET, joten laita betsi sisään ennen sitä.
  • Kannusta PSG voittoon ja nauti käteisenä maksettavista voittorahoista!