Pukki kihauttaa ja Suomi voittaa? Jos näin käy, saat rahat takaisin 120-kertaisesti!

Teemu Pukki ei ole vielä näissä EM-kisoissa osunut, mutta Huuhkajat-faneilla ei liene syytä huoleen, sillä takana on vasta yksi ottelu ja sen Suomi onnistui voittamaan Joel Pohjanpalon puskuosumalla. Keskiviikkona vastassa on kivikova Venäjä, joka joutui avausottelussa Belgiaa vastaan pettymään. Vihreästä silinteristä tuttu Mr Green hemmottelee uusia asiakkaitaan todella maistuvalla tarjouksella, joka palauttaa rahat 120-kertaisesti jos Teemu Pukki iskee maalin ja Huuhkajat kaatavat Venäjän!

Mr Green ilahdutti vedonlyöjiä jo avausottelussa, kun uudet rekisteröityneet asiakkaat pääsivät pelaamaan Suomen voittoa huimalla 100,00 kertoimella! Huuhkajat suorittivat oman osuutensa kaatamalla Tanskan ja Mr Green maksoi kaikille tarjouksen hyödyntäneille pelaajille voitot kierrätysvapaasti. Toivottavasti mahdollisimman moni lukijamme onnistui hyödyntämään tämän kierrätysvapaan tarjouksen, joka toi euron sijoituksella sata euroa käteistä pelitilille!

Keskiviikkona Suomen EM-kisaurakka jatkuu ja tälläkin kertaa vastus on kovaa tasoa, kun Huuhkajat ottavat mittaa kotikentällään pelaavasta Venäjästä, joka on varmasti suututettu avaustappion myötä. Artem Dzyuban johtama punakone on varsin kokenut arvokisamenestyjä, joten Tanska-voitosta huolimatta Huuhkajilla on edessä täysi päivätyö jos joukkue mielii ottelusta kolme pistettä napata talteen.

Teemu Pukin ensimmäistä arvokisamaalia ei nähty vielä Tanska-ottelussa, mutta Venäjää vastaan liukasjalkainen hyökkääjä saa varmasti vastaiskujen myötä potentiaalisia maalipaikkoja ja koko Suomi odottaakin Kotkan pojan maalia tässä ottelussa.

Jos myös sinä uskot Pukin kihautukseen Venäjä-ottelussa ja totta kai samalla myös Suomen voittoon, niin nyt jos koskaan kannattaa hyödyntää Mr Greenin tarjoilema erikoiskerroin, joka palauttaa rahat peräti 120-kertaisesti jos tämä yllämainittu kombo näkee päivänvalon! Katso alta tarkemmat osallistumisohjeet ja hyödynnä tarjous!

Jos haluat oikaista suoraan tarjoussivulle, niin paina tästä.

Pukin maali, Suomen voitto ja 120-kertaiset kierrätysvapaat voitot sinulle – osallistumisohjeet!

Tässä vaiheessa on syytä muistuttaa lukijoitamme siitä, että tämä huipputarjous on voimassa vain sivustomme kautta Mr Greenille liittyville uusille asiakkaille, joilla ei ole vielä pelitiliä avattuna tälle palkitulle pelisivustolle. Jos sinulla on jo oma Mr Green -pelitili luotuna, niin valitettavasti et voi tätä tarjousta lunastaa.

Sinun tulee rekisteröityä tarjoussivun kautta Mr Greenille. Rekisteröinti on todella helppo sekä nopea toimenpide ja rekisteröityä voit halutessasi myös mobiililaitteella. Rekisteröinnin jälkeen tee ensitalletus ja iske Mr Green Specials -> Korotukset -vedonlyöntisivulta ”Suomi & Teemu Pukki” -pelikohde sisään yhden (1) euron panostuksella. Järjestelmä näyttää ensin kertoimeksi 13.00, mutta todellisuudessa saat lyötyä kupongin sisään kertoimella 120,00 jos olet uusi asiakas.

Tämän jälkeen kannusta Suomi voittoon ja Teemu Pukki maalintekoon! Jos Pukki osuu ottelussa ja Huuhkajat kaatavat Venäjän varsinaisella peliajalla, niin Mr Green maksaa sinulle 120-kertaiset voitot täysin kierrätysvapaana käteisenä pelitilille! Oi Suomi on!

Osallistumisohjeet pähkinänkuoressa:

  • Siirry Mr Greenin rekisteröintiin painamalla tästä.
  • Tee vähintään 10€ suuruinen ensitalletus.
  • Aseta Suomi & Teemu Pukki-betsi 1€ panoksella ja kertoimella 120,00 ennen ottelun alkua.
  • Kannusta Suomi voittoon!
  • Jos Huuhkajat vie ottelun ja Pukki tekee maalin, Mr Green maksaa voittorahat kierrätysvapaasti pelitilillesi!