Huuhkajien voitto palauttaa rahat 150-kertaisesti ilman kierrätysvaatimuksia!

Vedonlyöntimarkkinoiden vihreä keisari, Mr Green on tunnetusti raudanluja urheilumies ja myös hän aikoo jännittää Huuhkajien Belgia-ottelua suorana kotisohvaltaan maanantai-iltana. Vanhojen asiakkaidensa iloksi hän on laittanut ottelusta tarjolle huiman määrän pelikohteita ennakko- ja live-vedonlyöntiin, mutta myös uudet asiakkaat ovat aina tervetulleita ja heille tämä vihreästä knallista tuttu gamblaaja on lanseerannut loistavan tarjouksen! Pääset nimittäin pelaamaan Suomen voittoa ottelusta erikoiskertoimella 150,00 ja mahdolliset voitot ovat tuttuun tapaan täysin kierrätysvapaita!

Suomalainen futiskansa odotti vuosikaudet maajoukkueen selviytymistä arvokisoihin, mutta tällä hetkellä Huuhkajien arvokisadebyytti on jo historiaa ja seuraavaksi sinivalkoinen urheilukansa jännittää mahdollista EM-kisojen pudotuspelipaikkaa. Voitto tai tasapeli varmistaisi Huuhkajien jatkopaikan, mutta tappiolla Suomella olisi vaara jäädä ulos jatkopeleistä. Voittoa siis totta kai lähdetään hakemaan, mutta urakka tulee olemaan kaikkea muuta kuin helppo.

Belgia on tällä hetkellä yksi maailman ehdottomasti parhaista joukkueista, joten Suomi saa laittaa todella tarjolle parastaan, mikäli se mielii ottelusta pisteitä haalia. Belgian jatkopaikka on jo tosin varmistunut, joten joukkueen lataus peliin ei välttämättä ole ihan sataprosenttinen. Tämä me Huuhkajat-kannattajat toki toivommekin, sillä Suomi tarvitsee ottelun voittoon kaiken mahdollisen avun.

Mr Green tarjoilee otteluun todellisen supertarjouksen, jonka turvin uudet asiakkaat pääsevät iskemään Suomen voittobetsin sisään erikoiskertoimella 150,00! Kaiken lisäksi tarjolla olevat voitot ovat kohteen osuessa kierrätysvapaata käteistä, joten yhden euron panostus ja mahdollinen 150 euron suuruinen voitto on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen.

Voit katsoa alta tarkemmat osallistumisohjeet tarjouksen hyödyntämiseen! Jos haluat siirtyä oitis Mr Greenin tarjouksen pariin, niin se onnistuu painamalla tästä.

Näin betsaat Huuhkajien voittoa erikoiskertoimella 150,00!

Niin kuin jo uutisen alussa kerroimme, niin tämä tarjous on voimassa vain meidän sivustomme kautta Mr Greenille liittyville uusille asiakkaille. Jos olet jo Mr Greenin asiakas, niin valitettavasti et pysty tätä erikoistarjousta nyt hyödyntämään.

Uudet asiakkaat sen sijaan ovat enemmän kuin tervetulleita Mr Greenin vedonlyöntisivustolle ja he pääsevät iskemään Suomen voittobetsin sisään huimalla superkertoimella, joka palauttaa rahat peräti 150-kertaisesti!

Sinun tulee ainoastaan rekisteröityä Mr Greenille tämän linkin kautta, asettaa Huuhkajien 1€ voittobetsi sisään korotetulla kertoimella 150,00 ja kannustaa Huuhkajat voittoon! Jos Suomi onnistuu kaatamaan Belgian, niin Mr Green maksaa kohteen voitot pelitilillesi täysin kierrätysvapaasti!

Toimi nopeasti, sillä tarjous on voimassa vain ottelun alkuun asti, eli 21.6. kello 22:00. Tarjouksen tarkat säännöt ja ehdot ovat luettavissa Mr Greenin tarjoussivulta.

Osallistumisohjeet:

  • Siirry Mr Greenin palkitulle vetosivustolle klikkaamalla tästä.
  • Luo pelitili ja pelaa Huuhkajien voittoa 1€ panoksella, kertoimella 150,00.
  • Jos Suomi voittaa, Mr Green maksaa voitot ilman kierrätysvaatimuksia.
  • Oi Suomi on!