Lyö vetoa Italian tai Belgian voitosta kertoimella 30,00!

Jalkapallon EM-kisat jatkuvat perjantaina kahden puolivälieräottelun voimin ja luvassa on takuuvarmasti jännittäviä hetkiä, kun Sveitsi ja Espanja sekä Belgia ja Italia havittelevat paikkaa neljän parhaan joukossa. Vedonlyöntiyhtiö Mr Green tarjoilee Belgian ja Italian väliseen huippuotteluun korotetun kertoimen tarjouksen, jossa vetoa pääsee lyömään kumman tahansa joukkueen puolesta superkertoimella 30,00! Ja mikä parasta, kyseessä on kierrätysvapaa tarjous, joten mahdolliset voittorahat saat pitää ilman kierrätysvaatimuksia.

EM-futiksessa selvitettiin alkuviikosta kahdeksan parasta joukkuetta ja lauantai-iltaan mennessä mukana on enää neljä parasta joukkuetta. Välierät ovat luvassa ensi viikon tiistaina ja keskiviikkona, mutta sitä ennen luvassa on neljä kuumaa ottelua, joissa jyvät erotellaan akanoista. Belgian ja Italian välisestä ottelusta voi hyvällä syyllä odottaa varsin tasokasta kohtaamista, sillä molemmat joukkueet selvittivät alkulohkon kaikki kolme ottelua voitokkaasti.

Vaikka molemmat joukkueet olivat Round of 16:n otteluissaan ajoittain isoissakin vaikeuksissa, niin perustasoltaan kumpikin joukkue on maailman eliittiä ja potentiaalisia Euroopan mestareita. Mr Green haluaa juhlistaa tätä perjantai-illan huippumatsia iskemällä otteluun tarjouksen, johon vain hölmö jättää osallistumatta!

Tarjolla on korotettu kerroin ja tällä kertaa tarjolla ei ole vain yhtä korotettua kerrointa vaan tätä herkkua on tarjolla kaksin verroin! Voit siis lyödä kertoimella 30,00 joko Italian tai Belgian suoraa voittoa ottelussa! Päätä kumman puolella olet ja iske veto sisään pikimmiten, sillä tarjous on voimassa vain perjantai-iltaan kello 22:00 asti!

Pääset napsimaan korotetut kertoimet talteen klikkaamalla tästä. Jos haluat tsekata tarjouksen tarkemmat osallistumisohjeet, niin rullaa uutista alemmas ja pääset lukemaan rautalanka-ohjeet, joilla jokainen lukija onnistuu varmasti lunastamaan tarjouksen.

Näin pelaat Italian tai Belgian voittoa kertoimella 30,00!

Heti kärkeen on hyvä muistuttaa, että tämä maistuva tarjous on voimassa vain Vetoveljien kautta Mr Greenille rekisteröityville uusille asiakkaille. Jos olet jo joskus aiemmin luonut pelitilin tälle palkitulle betsisivustolle, niin valitettavasti et pysty tätä tarjousta nyt hyödyntämään. Uudet asiakkaat sen sijaan toivotetaan avosylin tervetulleeksi tämän tarjouksen pariin Mr Greenille!

Tarjouksen lunastaminen on helppoa, sillä sinun tarvitsee ainoastaan luoda pelitili Mr Greenille, suunnistaa vedonlyöntiaulaan ja etsiä Belgia-Italia ottelu ja pelata joko Belgian tai Italian varsinaisen peliajan voittoa yhden (1) euron panoksella. Pääset aktivoimaan korotetun kertoimen ennen pelin hyväksymistä.

Jos pelikohteesi osuu, Mr Green maksaa voitot sinulle täysin kierrätysvapaana käteisenä. Sinun ei siis tarvitse panostella voittojasi vaan voit halutessasi kotiuttaa voittamasi rahat vaikka heti. Muista, että kohteen panoskatto on yksi euro, joten ethän yritä panostaa kohteeseen enempää tai korotettua kerrointa ei pysty aktivoimaan. Kampanjan tarkat säännöt ja ehdot ovat luettavissa Mr Greenin kampanjasivuilla.

Osallistumisohjeet:

  • Rekisteröidy uutena asiakkaana Mr Greenille painamalla tästä.
  • Pelaa 1€ panoksella Belgian tai Italian voittoa korotetulla kertoimella 60,00.
  • Jos lyömäsi veto osuu, Mr Green maksaa 30€ voitot pelitilillesi käteisenä, ilman kierrätysvaatimuksia!