The Three Lions vai Die Mannschaft? Hyödynnä korotetut voittokertoimet!

Maanantaina saimme todistaa kahta aivan mielenvikaisen hyvää futismatsia, kun EM-kisojen molemmissa otteluissa mentiin vaiherikkaiden tapahtumien jälkeen jatkoille. Lopulta Espanja ja Sveitsi selvittivät tiensä jatkoon, mutta nyt on aika kääntää katseet jo tiistain otteluihin, joista etenkin toinen kutkuttelee jo futiskansan mielissä. Kello 19:00 Suomen aikaa alkava Englannin ja Saksan kohtaaminen Wembleyllä on ennalta tulikuuma kohtaaminen ja samaa mieltä on myös Mr Green, sillä se tarjoaa pelaajien iloksi tarjouksen, jossa pääset iskemään kummankin joukkueen voittobetsit sisään korotetuilla kertoimilla!

Jalkapallon EM-kisat tarjosivat parastaan maanantaina, kun Kroatia-Espanja sekä Ranska-Sveitsi otteluissa nähtiin viihdettä koko rahan edestä. Molemmat ottelut venyivät jatkoajalla asti ja illan jälkimmäinen näytös vietiin aina rangaistuspotkuihin asti. Draaman kaaren kruunasi totta kai altavastaaja Sveitsin voitto, jolla se lähetti hallitsevan maailmanmestarin Ranskan kotiin EM-kisoista.

Tiistain EM-viheriöiltä voi hyvällä syyllä odottaa samanlaista draamaa, sillä etenkin Englannin ja Saksan kohtaaminen on jo paperilla niin herkullinen, että kovimmilla futisfaneilla vatkaavat jo polvet. Vedonlyöntiyhtiö Mr Green on ollut jo aiemmin varsin näyttävästi mukana EM-karkeloissa ja totta kai tämä vihreästä silinteristä tuttu gamblaaja iskee tarjouksen myös tähän huippuotteluun!

Mr Green tarjoaakin tähän otteluun korotettuja kertoimia sekä Englannin, että Ranskan voitolle. Pääset siis uutena asiakkaana valitsemaan kumpaa joukkuetta näistä kahdesta haluat pelata voittamaan ottelun superkertoimella 30,00!

Pääset iskemään korotetun kertoimen sisään suoraan painamalla tästä, mutta halutessasi voit tsekata alta vielä tarkemmat osallistumisohjeet ja toimia vasta sitten!

Näin saat lyötyä Englannin tai Saksan voiton sisään erikoiskertoimella 30,00!

Aivan kuten kaikissa aiemmissakin Mr Greenin korotetun kertoimien tarjouksissa, niin myös tämä kampanja on voimassa vain meidän sivustomme kautta Mr Greenille liittyville uusille asiakkaille. Jos sinulla on jo pelitili avattuna tälle palkitulle pelisivustolle, niin valitettavasti et pysty tätä tarjousta tällä kertaa hyödyntämään.

Kaikki uudet asiakkaat ovat sen sijaan lämpimästi tervetulleita Mr Greenille hyödyntämään tämä loistava kampanja, jonka turvin ottelun voittajaa pääsee betsaamaan todella maistuvalla erikoiskertoimella 30,00! Kampanjaan osallistuminen on todella helppoa, sillä sinun tulee ainoastaan siirtyä tarjoussivulle painamalla tästä ja rekisteröityä ilmaiseksi.

Seuraavaksi valitse vedonlyöntiaulasta haluamasi pelikohde (Englanti / Saksa), lisää normaalikertoiminen voitto pelikupongille, aktivoi korotettu kerroin 30,00 ja lyö veto sisään yhden (1) euron panoksella. Jos lyöty vetosi osuu, Mr Green maksaa sinulle kohteen voitot pelitilillesi täysin kierrätysvapaana käteisenä.

Tarjouksen tarkat säännöt ja ehdot ovat luettavissa Mr Greenin omalta tarjoussivulta.

Osallistumisohjeet lyhyesti:

  • Siirry Mr Greenin rekisteröintiin painamalla tästä.
  • Luo itsellesi ilmainen pelitili ja tee ensitalletus.
  • Valitse Englannin tai Saksan voitto normaalilla kertoimella lapulle ja aktivoi sitten korotettu kerroin 30,00.
  • Jos asettamasi urheiluveto osuu, Mr Green maksaa voitot pelitilillesi kierrätysvapaana käteisenä!