Valioliigan huippuotteluun tarjolla korotettuja kertoimia!

Englannin Valioliigaa on pelattu nyt viisi täyttä kierrosta ja sarjataulukon yläpäätä miehittävät yhtä poikkeusta lukuunottamatta tutut nimet. Chelsea, Liverpool, Manchester United sekä Manchester City löytyvät viiden joukosta, mutta TOP5:n mustana hevosena häärii tällä hetkellä Brighton. Lauantaina Valioliigassa on ohjelmassa seitsemän ottelun kierros ja homma polkaistaan käyntiin todellisella superottelulla, kun sarjajohtaja lontoolainen Chelsea isännöi hallitsevaa mestaria Manchester Cityä kello 14:30 Suomen aikaa alkavassa ottelussa! Vedonlyöntisivusto Mr Green tarjoaa otteluun korotettuja kertoimia, jotka kannattaa kaikkien futisfanien ja muiden betsareiden hyödyntää!

Englannin Valioliiga on kiistatta yksi maailman kovimmista futissarjoista ja iso osa maailman huippupelaajista tienaa elantonsa sumuisella saarella. Englantilaisseurat ovat menestyneet tunnetusti viime vuosina erittäin hyvin myös Euroopan kentillä mistä osoituksena Liverpoolin mestaruus kaudelta 2018-19 sekä Chelsean mestaruus viime keväältä. Toki myös Espanjan, Italian ja Saksan suurseurat ovat menestyneet 2000-luvulla mainiosti Euroopan kentällä, mutta viime vuosina valtikka on ollut siirtymässä vahvasti Brittein saarten suuntaan.

Lauantaina Lontoossa on luvassa todellinen huippukamppailu, kun juuri viime kaudella Mestarien liigan finaalissa kohdanneet Chelsea ja Manchester City mittelevät kolmesta pisteestä. Toki Cityllä on panoksena myös kunnian palautus, sillä viime keväänä Chelsean 0-1 voittoon päättynyt UCL-finaali muistuu takuulla City-pelaajien mieleen katkerana kohtaamisena. City lähti finaaliin suosikkina, mutta se ei onnistunut kruunaamaan 2010-luvun menestysputkeaan Mestarien liigan voittopokaalilla.

Vedonlyöntiyhtiö Mr Green on varmasti tuttu monille lukijoillemme, sillä se tarjoaa jatkuvasti asiakkailleen loistavia tarjouksia ja kampanjoita, joista pelaajien on mahdollisuus saada lisäarvoa pelaamiseen sekä voittaa toinen toistaan upeampia rahapalkintoja. Mr Green tarjoaa lauantain huippumatsiin korotettuja kertoimia ja jos sinulla ei ole vielä pelitiliä avattuna tälle huipputason pelisivustolle, niin nyt sellainen kannattaa tehdä, sillä pääset iskemään lauantain superotteluun vedon sisään korotetulla kertoimella!

Voit nimittäin uutena asiakkaana pelata Chelsean tai Manchester Cityn suoraa voittoa ottelusta erikoiskertoimella 30,00! Tsekkaa alta tarkemmat osallistumisohjeet kampanjaan tai halutessasi siirry suoraan Mr Greenin korotetun kertoimen tarjoussivulle klikkaamalla tästä!

Näin pääset iskemään korotetun kertoimen sisään Chelsea-Manchester City -otteluun!

Heti alkuun haluamme muistuttaa, että tämä tarjous on voimassa vain Vetoveljien kautta Mr Greenille liittyville uusille pelaajille. Jos sinulla on jo pelitili avattuna vihreästä knallista tutun rahapeli-isännän sivustolle, niin valitettavasti et pääse näitä korotettuja kertoimia hyödyntämään. Kaikki uudet asiakkaat ovat sen sijaan enemmän kuin tervetulleita hyödyntämään tämän loistavan tarjouksen.

Korotetun kertoimen hyödyntääksesi sinun tarvitsee siirtyä yläpuolella näkyvää linkkiä klikkaamalla Mr Greenin tarjoussivulle ja rekisteröityä. Rekisteröityminen on todella nopea, helppo ja ilmainen toimenpide ja sen suorittamiseen ei mene aikaa minuuttia kauempaa. Tämän jälkeen sinun tulee tehdä ensitalletuksesi (min. 10€) ja lyödä yhden (1) euron panoksella urheiluveto Chelsea-Man City matsiin. Korotettu kerroin 30,00 on voimassa kumman tahansa joukkueen voitolle.

Voit siis päättää itse asetatko yhden euron arvoisen vedon Chelsean vai Cityn voitolle. Veto tulee asettaa lauantaihin 25. syyskuuta kello 14:30 mennessä. Tarjous on voimassa vain ennakkovedolle, joten live-vedonlyönnistä korotettua kerrointa ei pysty hyödyntämään. Jos lyömäsi veto osuu, Mr Green maksaa 30€ suuruiset voitot kierrätysvapaana käteisenä pelitilillesi. Tarjouksen tärkeimmät ehdot ovat yhden euron suuruinen panos urheiluvedolle sekä se, että tarjous on voimassa vain ottelun voittajavedoille varsinaisella peliajalla.

Kierrätysvapaita korotettuja kertoimia on nykypäivänä tarjolla niin harvoin, että tämä tarjous kannattaa ehdottomasti hyödyntää jos sinulla ei ole vielä pelitiliä avattuna Mr Greenin betsisivustolle. Kumman tahansa joukkueen voittoa pelaat, niin kyseessä on niin iso ylikerroin, että vedon odotusarvo nousee huiman korkeaksi. Tarjouksen tarkat säännöt ja ehdot ovat luettavissa Mr Greenin kampanjasivulla, johon pääset alapuolella näkyvää linkkiä painamalla.

Osallistumisohjeet lyhyesti:

  • Siirry Mr Greenin tarjous- / rekisteröintisivulle painamalla tästä.
  • Täytä tarvittavat tiedot, rekisteröidy ja tee ensimmäinen talletuksesi.
  • Lyö 1€ arvoinen varsinaisen peliajan voittajaveto Chelsea-Man City -matsiin.
  • Voit päättää lyötkö korotetun kertoimen 30,00 Chelsean vai Cityn voitolle.
  • Jos vetosi osuu, Mr Green maksaa 30€ voiton sinulle kierrätysvapaana käteisenä!
  • Onnea peleihin!