Jatkuuko Tanskan tuhkimotarina? Voitosta tarjolla megakerroin 100,00!

Keskiviikkona futisfaneja jälleen hemmotellaan huippujalkapallolla, kun Englanti ja Tanska kohtaavat EM-kisojen välierässä. Englanti on Wembleyn pimenevässä illassa ennakkosuosikki, mutta upeaa tarinaa rakentava Tanska ei myy nahkaansa varmasti helpolla. Futista elävä ja hengittävä Mr Green haluaa tuoda otteluun lisäjännitystä tarjoamalla uusille asiakkaille Tanskan voitosta megakertoimen 100,00! Kaiken lisäksi veto palauttaa osuessaan voitot täysin kierrätysvapaasti, joten tämä tarjous kannattaa hyödyntää!

Keskiviikkoiltana futista seuraavalle kansalle on tarjolla taas tuutin täydeltä herkkua, kun Englanti ja Tanska mittelevät välieräpaikasta Lontoon Wembleyllä. Kello 22:00 Suomen aikaa alkava ottelu on varsin mielenkiintoinen kohtaaminen, sillä kotiedusta nauttiva Englanti pelaa tällä hetkellä unelmiensa kisoja ja vierasjoukkue Tanska rakentaa myös omaa tuhkimotarinaansa. Tanskan kisat saivat erikoisen käänteen jo avausottelussa Suomea vastaan, kun tähtipelaaja Christian Eriksen sai sydänkohtauksen.

Eriksen selvisi kuitenkin omasta kohtauksestaan ja sen jälkeen Tanska on esiintynyt pelikentillä suurella sydämellä ja vinhasti taistellen. Koko joukkue pelaa siis Eriksenille ja se on hitsannut juuteista aiempaa yhtenäisemmän porukan. Urheilussa on aiemminkin nähty vastaavanlaisia tarinoita, joten miksi Tanskan jalkapallomaajoukkueen tuhkimotarina ei voisi olla seuraava.

Vedonlyöntiyhtiö Mr Greenillä ollaan jälleen loistavasti ajan hermolla ja tähän huippukiinnostavaan otteluun on tarjolla korotettua kerrointa! Mr Green tarjoaa uusille liittyville pelaajille Tanskan voitosta kerrointa 100,00 ja kaiken kukkuraksi kaikki voitot ovat osuessaan kierrätysvapaita!

Voit siirtyä suoraan tarjoussivulle painamalla tästä tai halutessasi voit tsekata alta tarkemmat osallistumisohjeet tarjoukseen!

Näin pääset betsaamaan Tanskan voittoa superkertoimella 100,00 kierrätysvapaasti!

Niin kuin jutun alussa kerroimme, niin tämä korotetun kertoimen tarjous on voimassa vain Vetoveljien kautta Mr Greenille liittyville uusille pelaajille. Jos sinulla on jo pelitili avattuna tälle tasokkaalle pelisivustolle, niin valitettavasti et pysty tätä tarjousta tällä kertaa hyödyntämään. Uudet asiakkaat ovat sen sijaan enemmän kuin tervetulleita tälle huippuunsa viritetylle betsisivustolle, joka tarjoaa suomalaisille asiakkaille loistavat vedonlyönti- ja kasinopalvelut!

Tarjouksen lunastaminen on helppoa kuin heinänteko, sillä sinun tarvitsee ainoastaan siirtyä Mr Greenin tarjousivulle klikkaamalla tästä. Seuraavaksi rekisteröi itsellesi oma Mr Green-pelitili nopeasti, helposti ja täysin ilmaiseksi. Tee ensitalletuksesi (min. 10€) ja siirry vedonlyöntiaulaan etsimään Englanti-Tanska -ottelu pelikohteiden seasta. Valitse lapulle Tanskan voitto yhden (1) euron panoksella ja aktivoi korotettu kerroin 100,00 vetokupongilta.

Jos Tanska onnistuu kaatamaan ennakkosuosikki Englannin ottelussa, Mr Green maksaa sinulle 100 euron suuruiset voitot täysin kierrätysvapaana käteisenä pelitilillesi. Kampanjan tarkat säännöt ja ehdot ovat luettavissa Mr Greenin tarjoussivulla.

Osallistumisohjeet:

  • Rekisteröidy uutena asiakkaana Mr Greenille painamalla tästä.
  • Tee ensitalletuksesi Mr Greenille ja siirry vedonlyöntiaulaan.
  • Pelaa 1€ panoksella Tanskan voittoa korotetulla kertoimella 100,00.
  • Jos Tanska voittaa ja veto osuu, Mr Green maksaa voitot pelitilillesi kierrätysvapaana käteisenä.