Illan huippuotteluun tarjolla supertarjous: Portugalin voitolle kerroin 51,00!

Jalkapallon EM-kisojen lohkovaihe lähestyy loppuaan ja keskiviikkoiltana ohjelmassa on neljä viimeistä lohkovaiheen kamppailua. Luvassa on todellisia huippuotteluita, sillä kahdeksasta tänään pelaavasta joukkueesta vain kaksi on varmistanut paikan pudotuspeleissä. Yksi jatkopaikkaa kuumeisesti metsästävä joukkue on Portugali, joka kohtaa kello 22:00 alkavassa huippukamppailussa jo jatkopaikan varmistaneen Ranskan. Vedonlyöntiyhtiö Mr Green tarjoaa Portugalin voitosta huiman erikoiskertoimen, joka palauttaa osuessaan rahat peräti 51-kertaisesti!

EM-kisojen lohkovaihe huipentuu tänään neljään otteluun, joissa kaikissa on panokset tapissaan, kun joukkueet yrittävät varmistaa paikkoja pudotuspeleissä. Kello 19:00 on ohjelmassa Ruotsi-Puola sekä Slovakia-Espanja ottelut. Kello 22:00 alkavissa iltaotteluissa kohtaavat puolestaan Portugali-Ranska sekä Saksa-Unkari. Toistaiseksi vasta Ruotsi ja Ranska ovat varmistaneet jatkopaikat E- ja F-lohkoista, joten monta huippumaata on vielä pisteiden tarpeessa, mikäli he mielivät mukaan pudotuspeleihin.

Yksi keskiviikon ehdottomasti mielenkiintoisimmista kohtaamisista on Portugalin ja Ranskan välinen kohtaaminen, josta ei tähtiloistetta puutu. Cristiano Ronaldon johtama Portugali on tällä hetkellä F-lohkon kolmas kolmella pisteellä ja menossa kolmanneksi sijoittuneiden rankingista jatkoon, mutta varmistaakseen jatkopaikkansa se tarvitsee lisäpisteitä.

Vihreästä silinteristään tuttu Mr Green on laittanut käyntiin todella herkullisen vedonlyöntitarjouksen, jossa Portugalin voitto palauttaisi rahat uusille asiakkaille peräti 51-kertaisesti ja tuttuun tapaan täysin kierrätysvapaasti! Jos uskot Portugalin voittoon ja sinulla ei ole vielä pelitiliä avattuna tälle palkitulle pelisivustolle, niin suosittelemme hyödyntämään tämän tarjouksen pikimmiten!

Voit oikaista suoraan tarjoussivulle painamalla tästä, mutta halutessasi voit lukea alta tarkemmat osallistumisohjeet ja iskeä superkertoimen sisään vasta ohjeiden lukemisen jälkeen.

Näin pääset betsaamaan Portugalin voittoa superkertoimella 51,00!

Tämä mahtava tarjous on voimassa vain uusille, meidän sivustomme kautta mr Greenille liittyville pelaajille, joten jos sinulla on jo pelitili avattuna Mr Greenille, niin valitettavasti et pysty tätä tarjousta tällä kertaa hyödyntämään. Voit kuitenkin osallistua jatkossa normaalisti kaikkiin vanhoille pelaajille tarjolla oleviin vedonlyöntikampanjoihin.

Uudet pelaajat pääsevät napsimaan erikoiskertoimen vetokupongille rekisteröitymällä ilmaiseksi tarjoussivulla ja asettamalla 1€ panoksella Portugalin suoralle voitolle. Korotettu kerroin on valittavissa vetokupongille sen jälkeen, kun Portugalin suora voitto -kohde on lisätty kupongille. Kyseinen tarjous on voimassa vain ennakkovetona, joten muista asettaa Portugalin voittobetsi sisään ennen kello 22:00 alkavaa ottelua.

Jos Portugali onnistuu kaatamaan Ranskan ja kohde osuu, Mr Green maksaa voitot pelitilillesi kierrätysvapaana käteisenä. Kohteen maksimipanos on yksi (1) euro, joten ethän yritä turhaan laittaa betsisä sisään muulla panoksella.

Osallistumisohjeet:

  • Klikkaa itsesi Mr Greenin tarjoussivulle painamalla tästä ja rekisteröidy.
  • Aseta 1€ suuruinen veto Portugalin voitolle erikoiskertoimella 51,00.
  • Kannusta Portugali voittoon ja jatkopeleihin.
  • Jos Portugali voittaa, Mr Green maksaa voitot käteisenä pelitilillesi.