Mr Green tarjoaa ilmaisia urheiluvetoja mobiiliin

UEL ja UECL alkaa tänään – Tarjolla 20€ ilmainen veto mobiiliin!

Jalkapallon Mestarien liiga starttasi tiistaina ja keskiviikkona pelatuilla lohkovaiheen avausotteluilla ja futiskansa sai heti avauskierroksella nauttia huipputason futiksesta. Samaa futisherkkua on tarjolla kuitenkin myös tänään torstaina, kun tämän kauden Eurooppa- sekä Konferenssiliiga starttaavat. Suomalaisittain mielenkiintoa Konferenssiliigaan tuo totta kai HJK:n mukanaolo turnauksessa. Kansainvälinen vedonlyöntiyhtiö Mr Green haluaa juhlistaa myös näiden liigojen starttia ja tarjolla on helppo 20€ arvoinen mobiili-ilmaisveto!

Helsingin Jalkapalloklubin tämän kauden otteet eivät ihan riittäneet Eurooppaliigan lohkovaiheeseen, mutta oivana lohdutuspalkintona toimii Konferenssiliiga, jossa seura on ainoana suomalaisjoukkueena mukana. HJK:n päivän kunto tässä täysin uudessa sarjassa laitetaan mittaukseen heti tänään torstaina, kun joukkue kohtaa Itävallan Admiral Bundesliigassa pelaavan LASK:n.

LASK:n lisäksi HJK:n kanssa samassa A-lohkossa pelaavat israelilainen Maccabi Tel Aviv ja armenialainen Alashkert. Turnausformaatti on rakennettu siten, että kaikki joukkueet pelaavat lohkovaiheessa kahdesti toisiaan vastaan, joten ohjelmassa on yhteensä kuusi ottelua. Lohkovoittajat jatkavat suoraan pudotuspelien neljännesvälieriin kuudentoista parhaan joukkoon ja lohkokakkoseksi sijoittuneet puolestaan kohtaavat ylimääräisellä pelikierroksella Eurooppaliigan lohkokolmosia. Konferenssiliigan loppuottelu on ohjelmassa 25. toukokuuta 2022 Albanian Tiranassa.

HJK on tänään ison haasteen edessä, sillä vaikka LASK ei välttämättä herätä monissa futisniiloissa juurikaan mitään ajatuksia, niin kyseessä on silti laadukas joukkue, joka on tottunut pelaamaan UEFA:n europeleissä. Se on viime kausina pelannut eurokentillä mm. Besiktasia, Club Brüggea, Manchester Unitedia sekä Tottenhamia vastaan, joten kyseessä on äärimmäisen rutinoitunut eurojoukkue ja huippuvaarallinen vastustaja. Ottelu pelataan Helsingin Bolt Arenalla tänään torstaina 16. syyskuuta kello 19:45 alkaen. Matsia pystyy seuraamaan suorana suoratoistopalvelu Viaplaysta sekä V Sport Jalkapallo -kanavalta.

Mr Green haluaa juhlistaa suomalaisjoukkueen eurotaipaleen aloittamista vedonlyöntisivustollaan ja tarjolla on 20 euron arvoinen mobiili-ilmaisveto, joka kannattaa lunastaa pikimmiten, niin ilmaisbetsin voi heittää sisään jo vaikka tämän illan Klubin otteluun! Tsekkaa alta tarkemmat osallistumisohjeet tai halutessasi siirry suoraan Mr Greenin sivustolle painamalla tästä!

Näin voit lunastaa 20€ arvoisen ilmaisen urheiluvedon mobiiliin Mr Greeniltä!

Tarjouksen lunastaminen on varsin helppoa, sillä käytännössä ainoa rajoittava tekijä kampanjaan osallistumiseen on minimissään 18 vuoden ikä sekä oma pelitili Mr Greenille. Oman pelitilin tälle palkitulle sivustolle pääset luomaan helposti, nopeasti ja ilmaiseksi yllä näkyvää linkkiä klikkaamalla. Pelitilin luomisen jälkeen suuntaa Kampanjat-välilehden kautta Nappaa ilmaisveto mobiiliin -tarjoussivulle.

Tarjoussivulta voit tsekata tarkat ohjeet ilmaisbetsin lunastamiseen mobiilissa, mutta koska kertaus on opintojen äiti, niin käydään perusasiat vielä läpi. Muista, että sinun tulee operoida mobiiliversiossa, jotta rekisteröity tarjoukseen varmasti mukaan. Kun olet kirjautunut sisään pelitilillesi mobiililaitteella ja olet tarjoussivulla, niin paina ihan ensimmäisenä Lunasta-nappia. Tämän jälkeen sinun tulee asettaa Mr Greenin vedonlyönnissä 20 euron arvoinen tripla-yhdistelmäveto (väh. 3 kohdetta), jonka yhteiskerroin on minimissään 3,00.

Kun asettamasi tripla on ratkennut, Mr Green palkitsee sinut 20 euron arvoisella mobiili-ilmaisvedolla, jonka mahdolliset voitot ovat kierrätysvapaata käteistä. Mobiili-ilmaisbetsi on käytettävä niin ikään tripla-yhdistelmävetoon. Jos ilmainen urheiluvetosi osuu, Mr Green maksaa voitot käteisenä rahana, jonka voit kotiuttaa vaikka heti.

Tarjous on voimassa vain tänään torstaina 16. syyskuuta kello 23:00 Suomen aikaa asti, joten toimi pikimmiten, että ehdit napata oman mobiili-ilmaisvedon talteen! Kampanjan tarkat säännöt ja ehdot ovat luettavissa Mr Greenin tarjoussivulla.

Osallistumisohjeet lyhyesti:

  • Luovi itsesi mobiilissa Mr Greenin laatua pursuavalle vedonlyöntisivustolle painamalla tästä.
  • Kirjaudu sisään tai luo oma henkilökohtainen Mr Green-pelitili.
  • Klikkaa Lunasta-nappia Nappaa ilmaisveto mobiiliin-tarjoussivulla.
  • Aseta 20€ tripla-yhdistelmäveto (väh. 3 kohdetta) minimikertoimella 3,00.
  • Kun vetosi on ratkennut, Mr Green palkitsee sinut 20€ arvoisella mobiili-ilmaisvedolla.