Englannin Valioliiga

Iske maalintekijäveto Valioliigan päätöskierrokselle: Saat voittosi vaikka VAR hylkäisi osuman!

Englannin Valioliiga on sunnuntaista päätöskierrosta lukuunottamatta tämän kauden osalta taputeltu ja myös mestaruuspokaali on jo jaettu, kun Manchester City varmisti sarjan voiton muutama kierros takaperin. Sunnuntaina on luvassa on silti takuuvarmasti jännittävä kierros, sillä kahdesta viimeisestä paikasta neljän parhaan joukkoon käydään yhä tulikuumaa taistelua. Mr Greenin vedonlyöntitarjouksella saat etua päätöskierrokselle ja tämä tarjous kannattaa ehdottomasti hyödyntää!

Maailman kovimpana jalkapallosarjana pidetty Englannin Valioliiga huipentuu tämän kauden osalta tämän viikon sunnuntaina, kun ohjelmassa on päätöskierros, jossa on ohjelmassa kymmenen saman aikaan alkavaa ottelua. Vaikka mestari on jo selvillä, niin panoksia päätöskierrokselle riittää, sillä jaossa on vielä kaksi paikkaa neljän parhaan joukkoon. Valioliigasta pääsee neljä parasta suoraan ensi kaudeksi Mestarien liigan lohkovaiheeseen, joten nämä paikat ovat äärimmäisen haluttuja.

Manchester City ja United ovat varmistaneet oman paikkansa jo neljän parhaan joukossa, mutta kamppailu kahdesta viimeisestä UCL-paikasta käydään Chelsean (67pst), Liverpoolin (66pst) ja Leicesterin (66pst) kesken. Chelsea kohtaa päätöskierroksella Aston Villan vieraskentällä, Liverpool puolestaan isännöi kotikentällään Crystal Palacea ja Leicester kohtaa kotinurmellaan Tottenhamin.

Joku näistä kolmesta joukkueesta joutuu pettymään karvaasti, mutta tämä asettaa samalla myös mielenkiintoisen haasteen vedonlyöjille. Mr Greenin VAR-vakuutus -tarjouksella pääset iskemään päätöskierrokselle maalintekijävedot sisään pienellä lisämausteella. Jos veikkaamasi maalintekijän maali hylätään VAR-tuomiolla, saat voiton silti pelitilillesi!

Katso alta tarkemmat ohjeet tarjouksen lunastamiseen ja hyödynnä tämä loistava tarjous. VAR-tuomion jälkeen hylättyjä maaleja on nähty tällä kaudella jo kymmeniä, joten tämä vakuutus kannattaa ehdottomasti hyödyntää!

Voit myös oikaista suoraan Mr Greenin pelisivustolle painamalla tästä!

Näin hyödynnät VAR-vakuutetun maalintekijävedon Mr Greenin vedonlyönnissä!

Tämän tarjouksen pääsee hyödyntämään kaikki halukkaat sinivalkoiset betsarit, mutta osallistumiseen tarvitset totta kai oman pelitilin Mr Greenin laadukkaaseen pelivaltakuntaan. Oman pelitilin pääset rekisteröimään helposti yläpuolella näkyvää linkkiä klikkaamalla. Samalla pääset hyödyntämään myös vihreän herrasmiehen tarjoileman vedonlyöntibonarin, jonka turvin saat lunastettua ylimääräistä pelirahaa jopa 100 euroa.

Kun pelitili on rekisteröity ja bonarit lunastettu, niin sinun tulee etsiä Englannin Valioliigan pelikohteet vedonlyöntilistoilta ja iskeä 10 euron panoksella maalintekijäveto sisään sunnuntaina kello 18:00 Suomen aikaa alkavalle päätöskierrokselle. Jos panostamasi pelaaja tekee maalin, mutta se hylätään VAR-tuomiolla, niin Mr Green maksaa kohteen voitot silti pelitilillesi!

Vain yksittäiset vedot ovat oikeutettuja panoksen palautukseen, joten et voi yhdistää useampaa maalintekijää samaan lappuun. Maalintekijävetojen voitot Mr Green maksaa sataan euroon asti, joten panosta maksimissaan 10.00 -kertoimista maalintekijävetoa. Voitot ovat tuttuun tapaan käteistä rahaa, joten niillä ei luonnollisesti ole mitään kierrätysehtoja.

VAR-vakuutettu maalintekijäveto lyhyesti:

  • Rekisteröidy / kirjaudu sisään Mr Greenille tästä linkistä painamalla.
  • Jos olet uusi pelaaja, hyödynnä yhtiön tarjoama vedonlyöntibonus.
  • Lyö 10 euron arvoinen maalintekijäveto sunnuntain Valioliiga-kierroksella.
  • Jos maalintekijäsi maali hylätään VAR-tuomiolla, Mr Green maksaa voitot silti!