Nordicbet arpoo ilmaisia betsejä

Kolmen viikon aikana jaossa satoja ilmaisbetsejä – jahtaa omat vedot talteen!

Futiskausi 2021-22 on polkaistu jo toden teolla käyntiin, sillä useat Euroopan huippusarjat on aloitettu viime viikkoina. Vedonlyöntijätti Nordicbet on totta kai isosti mukana huippufutiksessa tarjoamalla läpi kauden toinen toistaan maistuvampia tarjouksia, kampanjoita ja kilpailuita. Tällä hetkellä sinivalkoinen betsisivusto tarjoilee asiakkaidensa iloksi tilmaisvetojahdin, joka on käynnissä seuraavan kolmen viikon ajan ja viikottain jaetaan yli 100 ilmaisvetoa! Jos ilmaiset betsit kiinnostavat, niin nyt kannattaa suunnata Nordicbetille betsijahtiin!

Kesällä pelatut jalkapallon EM-kisat ovat jo takana päin ja tällä hetkellä katseet on suunnattu liigamuotoiseen pelaamiseen, sillä kaikki Euroopan sarjat ovat alkaneet ja huippujalkapalloa on tarjolla viikottain aina ensi kevääseen asti. Englannin Valioliiga, Ranskan Ligue 1, Saksan Bundesliiga sekä totta kai myös kotimainen Veikkausliiga on suomalaisten futisfanien suurennuslasin alla. Mielenkiintoisen lisämausteen seuraamiseen tuo totta kai myös kotimaisten KuPS:n sekä HJK:n menestys eurokarsinnoissa.

Kansainvälisten kasino- ja vedonlyöntisivustojen ehdottomaan eliittiin kuuluva Nordicbet on tuttuun tapaansa täydellä höyryllä mukana koko futistalven ajan ja luvassa on taas mahtavia kilpailuita, kampanjoita sekä arvontoja läpi kauden. Tällä hetkellä sinivalkoisella pelisivustolla on käynnissä 21 000 euron ilmaisvetojahti, jossa jaetaan seuraavan kolmen viikon aikana satoja ilmaisvetoja per viikko!

Jos ilmaisvedot kiinnostava, niin tsekkaa alta ohjeet tarjoukseen osallistumiseen ja jahtaa omat ilmaisbetsit talteen! Jos ohjeiden lukeminen kuuluu mielestäsi aloittelijoille, niin halutessasi voit oikaista suoraan Nordicbetin sivustolle painamalla tästä.

Näin pääset mukaan Nordibetin 21 000€ ilmaisvetojahtiin!

Kampanjaan osallistuminen on tunnetusti erittäin helppoa, sillä mukaan ovat tervetulleita kaikki Nordicbetin asiakkaat, joilla on pelitili avattuna tälle palkitulle pelisivustolle. Jos et omista vielä omaa Nordicbet-pelitiliä, niin sen luominen onnistuu nopeasti ja helposti yläpuolella näkyvää linkkiä klikkaamalla. Samalla pääset hyödyntämään uusille vedonlyöjille suunnatun liittymispaketin, jonka turvin pääset lunastamaan 170 euron edestä rahanarvoisia etuja (mm. bonukset).

Pelitilin rekisteröitymisen jälkeen sinun tulee suunnata Promot-välilehden kautta 21 000€ ilmaisvetojahti-tarjoussivulle. Seuraavaksi sinun tulee klikata oranssia Osallistu-nappia, jonka jälkeen järjestelmä rekisteröi sinut kampanjaan mukaan. Seuraavaksi sinun tulee ainoastaan lyödä Nordicbetin vedonlyönnissä jalkapallovetoja, joiden kerroin on vähintään 1,50 tai enemmän.

Jokaista panostamaasi 10 euroa kohden saat yhden arvontalipun kyseisen viikon arvontaan. Yksittäinen pelaaja voi kerätä viikottain enintään 50 arvontalippua. Voit katsoa kaikki kampanjaviikot sekä päivämäärät alta. Kampanjan tarkat säännöt ja ehdot löydät Nordicbetin kampanjasivuilta.

  • Viikko 1: 13. – 19. elokuuta.
  • Viikko 2: 20. – 26. elokuuta.
  • Viikko 3: 27. elokuuta – 2. syyskuuta.

Palkintopöydällä maukkaita ilmaisvetoja 21 000 euron edestä!

Niin kuin aina aiemminkin Nordicbetin kampanjoissa ja tarjouksissa, niin myös tällä kertaa palkintopöydälle ei ole lastattu rihkamaa vaan raudanlujaa laatua alusta loppuun. Yhteensä tarjolla on kolmen viikon aikana peräti 303 eri ilmaisvetoa, joiden arvo vaihtelee 25 eurosta aina 500 euroon! Kaikenkaikkiaan tarjolla on 25, 50, 100, 200 ja 500 euron suuruisia ilmaisbetsejä!

Kuten sanottua, joka viikko jaetaan yhteensä 101 ilmaisvetoa, joten jaettavaa tässä tarjouksessa riittää. Voit tsekata alta kokonaisuudessaan ilmaisvetojen suuruudet sekä jaettavat määrät.

Viikottainen palkintopotti:

— 1 x 500€ ilmaisveto
— 10 x 200€
— 20 x 100€
— 30 x 50€
— 40 x 25€

Osallistumisohjeet ilmaisvetojahtiin lyhyesti:

  • Siirry Nordicbetin vedonlyöntisivustolle painamalla tästä.
  • Luo pelitili / kirjaudu sisään pelitilillesi. Jos olet uusi asiakas, hyödynnä liittymisedut.
  • Osallistu ja lyö futisvetoja minimikertoimella 1,50.
  • Saat jokaista panostamaasti 10€ kohden yhden (1) arpalipun viikon arvontaan.
  • Voit kerätä viikottain enintään 50 arpalippua per kampanjaviikko.