Lämää kiekkobetsit sisään ja hyödynnä 10€ riskitön lätkäveto!

Jääkiekon kotiareenaksi itseään tituleeraava vedonlyöntiyhtiö Nordicbet tarjoaa jälleen kerran tuoretta kampanjaa jääkiekosta kiinnostuneille betsareille. Tällä kertaa tarjolla on helppo ja simppeli 10€ riskitön lätkäveto. Tällä viikolla ohjelmassa on kymmeniä huipputason kiekkomatseja, joihin tarjouksen pystyy hyödyntämään, joten tätä tarjousta ei kannata missata!

Kotimainen Liiga on pyörinyt täydellä höyryllä jo muutaman viikon ja ulkomaisista huippusarjoista käynnissä ovat jo CHL, KHL, SHL sekä muutamat muut vähemmän tunnetut kiekkoliigat. Nordicbetin tarjoaa totta kai satoja pelikohteita aina kun näissä sarjoissa on ohjelmassa otteluita ja esimerkiksi CHL- ja KHL-otteluita on mahdollista seurata suorana lähetyksenä Nordicbet TV:n livestreamista.

Huippumatsien seuraaminen on totta kai tuplasti jännittävämpää jos katsoja on heittänyt matsiin pienen betsin ja tällä kertaa Nordicbet ilahduttaa kiekkobetsareita 10€ riskittömällä lätkävedolla. Tarjouksen lunastaminen on todella helppoa ja riskittömän betsin voi iskeä sisään vaikka haluamalleen Liiga-kierrokselle.

Maanantain osalta kiekkokalenteri näyttää KHL-kierrosta lukuunottamatta varsin hiljaiselta, mutta esimerkiksi huomenna tiistaina kotimaan sarjassa on ohjelmassa yksi ottelu ja keskiviikkona tahkotaan peräti viiden ottelun kierros. Riskittömän vedon voi lunastaa vaikka heti ja aikaa sen käyttämiseen on peräti seitsemän vuorokautta, joten voit rauhassa pohtia mihin otteluun riskittömän lätkävedon hyödynnät!

Tsekkaa alta tarkemmat osallistumisohjeet tarjoukseen tai halutessasi voit oikaista suoraan Nordicbetin vedonlyöntiin hakemaan oma riskitön betsi talteen painamalla tästä.

Näin pääset hakemaan 10€ riskittömän lätkävedon Nordicbetilta.

Lukuisista muista tarjouksista tuttuun tapaan pelaajalla tulee olla oma Nordicbet-pelitili avattuna, jotta riskittömän kiekkobetsin lunastaminen onnistuu. Jos sinulla ei ole vielä omaa pelitiliä avattuna kyseiselle sivustolle, niin sellaisen tekeminen onnistuu helpoiten ja nopeiten yläpuolella näkyvää linkkiä klikkaamalla. Liittyvänä pelaajana pääset hyödyntämään myös tarjolla olevan vedonlyöntibonarin, jonka turvin rahanarvoisia etuja saa käyttöön yhteensä 170 euron edestä.

Kun olet rekisteröitynyt onnistuneesti, niin ota suunnaksi Promot-välilehti ja sieltä löytyvä Kiekkokausi käyntiin-tarjoussivu. Seuraavaksi klikkaa oranssia Osallistu-nappia ja olet ilmoittautunut onnistuneesti mukaan tarjoukseen. Tämän jälkeen sinun tulee lyödä yksi vähintään 10€ urheiluveto, jossa on mukana vähintään yksi pelikohde lätkää minimikertoimella 1,50. Sekä ennakko-, että live-vedot lasketaan mukaan kampanjaan, joten voit pohtia tarkkaan mihin pelikohteeseen 10 euron vetosi asetat.

Heti kun olet täyttänyt kampanjaan tarvittavat ehdot, niin Nordicbet palkitsee sinut 10€ arvoisella riskittömällä lätkävedolla. Pelaaja pystyy lunastamaan kampanjasta yhden riskittömän betsin kampanja-aikana. Käyttääksesi riskittömän vedon, tulee sinulla olla pelitililläsi vähintään 10€ edestä kotiutettavia varoja tililläsi. Riskittömän kiekkobetsin pystyy aktivoimaan vetokupongilla sen jälkeen, kun pelikohde on valittu. Riskittömän lätkäbetsin voitoilla on 3-kertainen kierrätysehto.

Kampanjan tarkat säännöt ja ehdot ovat luettavissa Nordicbetin tarjoussivulta ja suosittelemme kaikkia osallistujia kertaamaan ohjeet läpi ennen osallistumista. Kampanja on käynnissä 30. syyskuuta asti.

Osallistumisohjeet lyhyesti:

  • Siirry Nordicbetin vedonlyöntisivustolle painamalla tästä.
  • Etsi Promot-välilehdeltä Kiekkokausi käyntiin-kampanja ja klikkaa Osallistu-nappia.
  • Lyö 10€ urheiluveto, jossa on vähintään yksi (1) kiekkokohde minimikertoimella 1,50.
  • Nordicbet palkitsee sinut 10€ riskittömällä lätkävedolla.
  • Riskittömän betsin voitot tulee kierrättää 3-kertaisesti.
  • Kampanjan tarkat säännöt ja ehdot ovat luettavissa tarjoussivulla.