Lunasta helppo viikottainen 5€ ilmaisbetsi Superpesikseen!

Kansallispelimme pesäpallo on tunnetusti ilahduttanut suomalaisia urheilufaneja kesästä toiseen, kun monet muut suositut lajit ja sarjat ovat tauolla. Sekä miesten, että naisten Superpesis on yhä käynnissä ja runkosarjan viimeiset kierrokset pelataan elokuun loppupuolella, jonka jälkeen ohjelmassa on kauden huipentavat pudotuspelit. Vedonlyöntiyhtiö on Unibet tarjoaa kaikille vedonlyöjille mahdollisuuden lunastaa viikottain helpon 5€ arvoisen ilmaisvedon Superpesikseen aina runkosarjan loppuun asti.

Miesten Superpesiskausi on rullannut täydellä höyryllä läpi kesän ja sarjataulukon kärkipäässä on pyörinyt aiemmilta kausilta tutut nimet: Kouvolan Pallonlyöjät, Vimpelin Veto sekä Sotkamon Jymy, mutta mukavaa lisämaustetta kauteen on tuonut kovin satsauksin tähän kauteen lähteneen Manse PP:n mukaantulo sarjataulukon kärkipäähän. Luvassa onkin varmasti kiihkeä loppukausi sekä tulikuumat pudotuspelit, kun joukkueet ratkaisevat mestaruuspokaalin tulevan kodin ensi talven ja kevään ajaksi.

Myös Naisten Superpesiksessä isoimmassa näyteikkunassa ovat olleet tutut nimet, kun sarjataulukkoa ovat hallinneet tuttuun tapaan Jyväskylän Kirittäret, Porin Pesäkarhut, Lapuan Virkiä sekä Manse PP. Naisten puolella mestaruuden valuminen tämän nelikon ulkopuolelle olisikin jymypaukku ja tällä hetkellä voi sarjataulukkoa johtava Kirittäret on ykkössuosikki ottamaan neljännen mestaruuden putkeen.

Sekä miesten, että naisten Superpesistä voi seurata Ruutu+ -suoratoistopalvelusta ja yksi loistava tapa hakea lisäjännitystä otteluihin on heittää pieni betsi sisään. Vedonlyöntiyhtiö Unibetin tarjouksella vetojen lyöminen Superpesis-matseihin todellakin kannattaa, sillä 10€ arvoisella betsillä saat lunastettua viikottain 5€ arvoisen ilmaisvedon Superpesikseen!

Jos 5 euron arvoinen viikottain ilmaisbetsi kansallispeliimme kiinnostaa, niin tsekkaa alta tarkemmat osallistumisohjeet ja nappaa oma ilmaisveto talteen vaikka saman tien! Tarjouksen lunastaminen on helppoa kuin heinänteko, joten nyt on aika siirtyä tuumasta toimeen.

Voit oikaista suoraan Unibetille painamalla tästä.

Näin lunastat helpon 5€ arvoisen viikottaisen ilmaisvedon Superpesikseen!

Niin kuin jo yllä lupasimme, niin tämän tarjouksen lunastaminen on todella helppoa. Tarvitset totta kai kampanjan hyödyntämiseksi oman Unibet-pelitilin, jonka pääset tekemään helposti, nopeasti ja täysin ilmaiseksi klikkaamalla ylempänä näkyvää linkkiä. Tilin luomiseen ei kulu kuin muutama minuutti ja sen pystyy tekemään helposti myös mobiililaitteella.

Tilin luomisen jälkeen sinun tulee ainoastaan tehdä ensitalletuksesi ja lunastaa halutessasi Unibetin tarjoama 100€ arvoinen vedonlyöntibonus. Seuraavaksi siirry Unibetin vedonlyöntiaulaan, iske maanantain ja perjantain välisenä aikana Superpesis-otteluun vähintään 10 euron arvoinen urheiluveto minimikertoimella 1,40. Muista, että tähän tarjoukseen ei voi osallistua bonusrahalla, joten kierrätäthän mahdollisen vedonlyöntibonarin ennen tähän kampanjaan osallistumista.

Kun viikolla asettamasi kuponki on ratkennut, Unibet palkitsee sinut 5 euron arvoisella ilmaisvedolla viikonlopun (la-su) Superpesis-otteluihin. Tarjous on voimassa sekä miesten, että naisten Superpesikseen, joten valinnanvaraa pelikohteissa piisaa! Ilmaisvedolla saadut voitot ovat kierrätysvapaata käteistä. Ilmaisbetsillä saadut voitot eivät sisällä panosta.

Kampanja on käynnissä Unibetilla 29. elokuuta kello 23:59 Suomen aikaa asti. Yksi pelaaja voi lunastaa yhden (1) ilmaisvedon per kampanjaviikko. Kampanjan tarkat säännöt ja ehdot ovat luettavissa kokonaisuudessaan Unibetin vedonlyönti-kampanjat välilehdeltä.

Osallistumisohjeet lyhyesti:

  • Siirry Unibetin palkitulle vedonlyöntisivustolle painamalla tästä.
  • Kirjaudu sisään tai tarvittaessa rekisteröidy.
  • Jos olet uusi asiakas, hyödynnä 100€ arvoinen betsibonari.
  • Tee ma-pe välillä 10€ Superpesis-veto minimikertoimella 1,40.
  • Kun vetosi on ratkennut, saat 5€ ilmaisvedon viikonlopun (la-su) Superpesis-otteluihin.