Huipputarjous UEL:n – Iske HJK-betsi sisään erikoiskertoimella 100,00!

Kotimaisia futisfaneja hemmotellaan toden teolla torstai-iltana, kun HJK kohtaa UEFA Europa Leaguen ensimmäisessä play-off -ottelussa turkkilaisen suurseuran, Fenerbahçen. Otteluparin ensimmäinen kohtaaminen pelataan Turkissa ja toinen ratkaiseva ottelu Helsingissä torstaina 26. elokuuta. Otteluparin panokset ovat hurjat, sillä voittaja etenee Europa Leaguen lohkovaiheeseen, häviäjä sen sijaan joutuu tyytymään paikkaan UEFA Conference Leaguen lohkovaiheeseen. Vedonlyöntiyhtiö Mr Green tarjoaa uusille pelaajille mahdollisuuden lyödä Klubin vierasvoitosta veto korotetulla kertoimella 100,00!

HJK on jo kymmeniä vuosi dominoinut kotimaisia futiskenttiä ja onhan Klubi vuosien saatossa yltänyt myös Mestarien liigan lohkovaiheeseen, sillä vanhimmat lukijamme varmasti muistavat HJK:n vuosimallia 1998, joka raivasi tiensä aina Euroopan suurimman turnauksen lohkovaiheeseen. Ainoana suomalaisseurana sekä Mestarien liigan, että Eurooppaliigan lohkovaiheeseen edennyt HJK on jälleen tekemässä suomalaista futishistoriaa, sillä otteluparin voitto turkkilaisesta Fenerbahcesta veisi Klubin jälleen kerran Eurooppaliigan lohkovaiheeseen.

Vastus on kuitenkin äärimmäisen kova, sillä Fenerbahce on tuttu näky Mestarien liigan sekä etenkin Eurooppaliigan lohkovaiheessa. Turkin Superliigan lukuisia kertoja voittanut Istanbulin ylpeys on niittänyt menestystä myös kansainvälisillä kentillä, sillä joukkueen historiasta löytyy myös yksi voitto legendaarisesta Balkanin Cupista.

Kerroinasetelma avausotteluun on varsin selvä, sillä turkkilaiselle kotijoukkueelle on tarjolla 1,30-tasoisia kertoimia ja vierasvoitto palauttaa rahat keskimääräisestin noin kymmenen kertaisesti. Suomalaisjoukkueille sopii tunnetusti altavastaajana pelaaminen ja HJK pyrkii varmasti pitämään oman maalin puhtaana vieraskentällä ja iskemään kotikentällä, kun alustana toimii turkkilaisille varmasti vähemmän tuttu tekonurmi.

Vihreästä puvusta sekä tyylikkäästä knallistaan tunnettu Mr Green haluaa tarjota liittyville asiakkaille mahdollisuuden lyödä vetoa HJK:n vierasvoitosta huimalla erikoiskertoimella, joka palauttaa rahat osuessaan peräti 100-kertaisesti! Mahdolliset voitot maksetaan vielä kaiken lisäksi täysin kierrätysvapaasti, joten tämä tarjous kannattaa hyödyntää jos sinulla ei ole pelitiliä vielä avattuna tälle palkitulle pelisivustolle!

Tsekkaa alta tarkemmat osallistumisohjeet tarjouksen hyödyntämiseen tai siirry suoraan Mr Greenin tarjoussivulle painamalla tästä.

Näin pääset pelaamaan Klubin vierasvoittoa erikoiskertoimella 100,00!

Kuten jo uutisen alussa kerroimme, niin tarjous on voimassa vain uusille, Vetoveljien kautta Mr Greenille liittyville pelaajille. Jos sinulla on jo pelitili rekisteröitynä Mr Greenille, niin valitettavasti et pysty tällä kertaa tätä erikoiskerrointa hyödyntämään. Halutessasi voit toki lyödä vetoa HJK:n vierasvoitosta normaalilla kertoimella.

Uudet pelaajat sen sijaan ovat enemmän kuin tervetulleita tämän erikoiskerroin-tarjouksen pariin, jonka turvin vetoa pääsee lyömään HJK:n voitosta superkertoimella 100,00! Tarjouksen lunastaminen on todella helppoa, sillä sinun tulee ainoastaan rekisteröröityä ilmaiseksi Mr Greenille ja tehdä ensitalletus. Seuraavaksi valitse pelikupongille HJK:n vierasvoitto, aseta panokseksi yksi (1) euro ja aktivoi korotettu kerroin vetokupongilta. Ottelu pelataan torstaina 19. elokuuta kello 21:45, joten muista hyödyntää tarjous ennen sitä!

Jos HJK onnistuu yllättämään Fenerbachen vieraskentällä ja kairaamaan vierasvoiton tuliaisiksi, niin Mr Green maksaa 100 euron suuruisen voiton pelitilillesi kierrätysvapaasti. Voit siis halutessasi vaikka kotiuttaa voittorahat heti jos et halua jatkaa betsaamista Mr Greenin laatusivustolla. Tämän tarjouksen kaikki säännöt ja ehdot löytyvät Mr Greenin tarjoussivulta.

Osallistumisohjeet lyhyesti:

  • Siirry Mr Greenin tarjoussivulle rekisteröitymään painamalla tästä.
  • Tee ensitalletus ja valitse vetokupongille HJK:n vierasvoitto.
  • Aseta panokseksi yksi (1) euro ja aktivoi korotettu kerroin (100,00) kupongilta.
  • Jos HJK voittaa ottelun, Mr Green maksaa voitot kierrätysvapaasti pelitilillesi!