Osallistu ilmaiseen Streakr-kisaan ja tienaa palkintoja vedonlyöntiin!

Vedonlyöntijättiläisten ehdottomaan eliittiin kuuluva Unibet on tunnettu ilmaisista kilpailuista, joista pelaajien on mahdollista voittaa toinen toistaan maukkaampia rahapalkintoja sekä paljon muuta rahanarvoista! Tällä hetkellä tällä palkitulla pelisivustolla on käynnissä Tokion Olympialaisiin suunnattu Streakr-kilpailu, johon osallistuminen on täysin ilmaista! Palkintona on mm. Ilmaisvetoja sekä ilmaiskierroksia, joten tähän ilmaiskilpailuun kannattaa todellakin osallistua!

Tokion Olympialaiset ovat pyörineet kaikkien suomalaisten urheilufanien vastaanottimissa varmasti jo tovin aikaa, sillä heinäkuun 23. päivänä alkaneet kisat ovat jälleen osoittaneet miksi ne ovat vuodesta toiseen katsomisen arvoisia. Myös suomalaisittain on nähty hienoja venymisiä ja sinivalkoinen urheilukansa on päässyt nauttimaan myös mitalista, kun uimari Matti Mattsson ui suomelle pronssia. Myös nyrkkeilijä Mira Potkosen mitali on jo varma, mutta väri varmistuu vasta loppuviikosta.

Kisoja on vielä jäljellä noin viikon verran ja lisää suomalaismenestystä voi olla vielä luvassa, kun ohjelmassa on useita mielenkiintoisia lajeja, joissa suomalaisia urheilijoita on mukana. Tasokkaita ja verovapaita vedonlyöntipalveluita suomalaisille tarjoileva Unibet on totta kai isosti mukana olympiahuumassa ja tällä hetkellä sivustolla on käynnissä täysin ilmainen Streakr-kilpailu, josta asiakkaat voivat voittaa kysymyksiin vastaamalla erilaisia palkintoja vedonlyöntiin ja casinolle.

Jos haluat lähteä ilmaiskisaan mukaan tavoittelemaan palkintoja, niin tsekkaa alta tarkemmat osallistumisohjeet ja osallistu kilpailuun vaikka heti! Jos sen sijaan haluat siirtyä pikimmiten Unibetin laatusivustolle, niin sekin onnistuu, kun painat tästä.

Näin pääset mukaan Unibetin täysin ilmaiseen Streakr-kisaan!

Jos haluat mukaan tähän maistuvaan kilpailuun, joka on täysin ilmainen, niin tarvitset totta kai oman Unibet-pelitilin. Pelitilin luominen onnistuu nopeasti, helposti ja täysin ilmaiseksi yllä näkyvää linkkiä klikkaamalla. Samalla pääset uutena asiakkaana lunastamaan ensitalletuksen yhteydessä Unibetin tarjoileman vedonlyöntibonuksen, jonka turvin saat poimittua itsellesi yhteensä 100 euron edestä ylimääräistä pelirahaa.

Pelitilin luomisen ja liittyvän asiakkaan etujen hyödyntämisen jälkeen on aika suunnistaa Unibetin Vedonlyöntikampanjat-sivulle, josta löydät Unibetin Streakr-tarjouksen. Tämän jälkeen sinun tulee vastata yhteen kysymykseen joka päivä. Päivittäin tarjolla on kolmen kysymyksen valikoima, joista pelaajan tulee vastata yhteen.

Tavoitteena on vastata oikein mahdollisimman monena päivänä putkeen ja rakentaa mahdollisimman pitkä voittoputki. Mitä pidempi voittoputki, sitä paremmat palkinnot. Palkintotaulukon löydät kokonaisuudessaan uutisen lopusta. Kampanjan tarkat säännöt ja ehdot ovat luettavissa Unibetin kampanjasivulla.

Osallistumisohjeet pähkinänkuoressa:

  • Siirry Unibetin pelisivustolle painamalla tästä ja luo tarvittaessa pelitili.
  • Etsi vedonlyöntikampanjat-sivulta Unibetin Streakr-tarjoussivu.
  • Vastaa päivittäin yhteen kolmesta kysymyksestä ja kerää mahdollisimman pitkä voittoputki!
  • Mitä pidempi voittoputki, sitä paremmat palkinnot. Voit katsoa tarkan listan palkinnoista alta.
Palkinnot:
  • 3:n oikean vastauksen putki – 5 euron ilmaisveto
  • 6:n oikean vastauksen putki – 50 ilmaiskierrosta
  • 9:n oikean vastauksen putki – 20 euron ilmaisveto
  • 12:n oikeanvastauksen putki – 100 euron ilmaisveto
  • 15:n oikean vastauksen putki – 500 euron ilmaisveto
  • 18:n oikean vastauksen putki – 1000 euron ilmaisveto