Osallistu ilmaiseen Euroveikkaus-kisaan ja voita 100 000 euroa!

Kauan odotetut jalkapallon EM-kisat ovat vihdoin täällä ja edessä on noin kuukauden mittainen rypistys kaikille jalkapalloa seuraaville faneille sekä muille penkkiurheilijoille. Myös Huuhkajat pääsevät tekemään arvokisadebyyttinsä jo avausviikonloppuna, kun Kööpenhaminan Parkenilla on vastassa Tanska. Jos haluat Huuhkajien otteluiden seuraamisen oheen lisäjännitystä, niin vedonlyöntiyhtiöllä on käynnissä täysin ilmainen Euroveikkaus 2020 -kampanja, josta sinulla on mahdollisuus voittaa huimat 100 000 euroa!

Seuraavan kuukauden ajan saamme ihailla, kun Euroopan parhaat jalkapalloilijat ja maat ottavat mittaa toisistaan jalkapallon EM-kisoissa. Alunperin nämä arvokisat piti pelata jo vuosi sitten, mutta maailmanlaajuinen pandemia pakotti UEFA:n siirtämään kisat kuluvalle kesälle. Parempi kuitenkin myöhään kuin ei ollenkaan, joten nyt on aika virittää tv-vastaanottimet vireeseen ja ladata jääkaappi täyteen herkkuja, sillä luvassa on kuukauden verran huipputasoista futista!

Suomalaisten penkkirheilijoiden katseet kääntyvät totta kai Suomen jalkapallomaajoukkueen eli Huuhkajien seuraamiseen, mutta jos haluat nautiskella turnauksen ajan ekstajännityksestä, niin vedonlyöntijätin ilmaisesta Euroveikkaus2020-kisasta saat sitä!

Kyseessä on 20 ottelusta koostuva ilmainen veikkauskilpailu, jossa sinun tulee tietää, että tekeekö molemmat joukkueet ottelussa maalin. Jos kaikki 20 veikkaustasi menevät oikein, voitat 100 000 euroa käteistä! Ja mainittakoon vielä kerran, että kyseessä on täysin ilmainen skaba, johon pääsee mukaan kaikki vähintään 18 vuotiaat. Mitä vielä odottelet, lähde arvailemaan ja hoida voitto kotiin!

Pääset mukaan tähän täysin ilmaiseen Euroveikkaus2020-kisaan painamalla tästä! Jos haluat kuitenkin tsekata vielä tarkemmat ohjeet osallistumiseen, niin pääset lukemaan ne alapuolelta.

Näin pääset mukaan ilmaiseen Euroveikkaukseen!

Seuraavaksi on aika tsekata muutama perusasia, joka tähän ilmaiseen skabaan liittyy, sillä vaikka osallistuminen on ilmaista, niin mukaan pääsee ainoastaan sivustolle rekisteröityneet asiakkaat. Joten jos sinulla ei ole vielä pelitiliä avattuna tälle laatusivustolle, niin nyt jos koskaan on hyvä hetki luoda sellainen, sillä muuten et pääse tavoittelemaan tätä muhkeaa 100 000 euron käteispalkintoa!

Pääset liittymään operaattorin asiakaskuntaan helposti ja nopeasti klikkaamalla tällä sivulla näkyviä linkkejä. Samalla kun rekisteröidyt uutena asiakkaana, niin voit hyödyntää myös sivuston tarjoaman vedonlyöntibonarin, jolla saat tuplattua ensimmäisen talletuksesi. Tarjous on voimassa aina 300€ asti, joten halutessasi voit napata talteen peräti 300 euroa ylimääräistä vedonlyöntimassia, jolla kelpaa iskeä betsejä sisään futiksen EM-kisoihin!

Kun pelitili on tehty ja bonarit lunastettu, niin on aika siirtyä Kampanjat-välilehden kautta Euroveikkaus2020-kupongille ja laittaa omat veikkaukset sisään. Veikattavana on 20 eri ottelua, joihin sinun tulee arvata, että tekeekö kummatkin joukkueet ottelussa maalin. Jos kaikki 20 veikkaustasi menee oikein, voitat 100 000 euroa. Muista laittaa veikkauksesi sisään perjantaihin 11.6. kello 22:00 mennessä.

Jos kaksi tai useampi pelaaja saa kaikki veikkaukset oikein, niin kisajärjestäjä jakaa 100 000€ voittopotin pelaajien kesken tasan. Mikäli kukaan ei saa kaikkia 20 veikkausta oikein, eniten oikeita veikkauksia saanut pelaaja voittaa osuuden 10 000€ takuupotista. Järjestävä taho ilmoittaa kampanjan voittajan/voittajat 25. kesäkuuta kello 14:00 mennessä.

Osallistumisohjeet:

  • Siirry kisasivustolle painamalla tästä.
  • Hyödynnä vedonlyöntibonus ja poimi jopa 300€ ylimääräistä vedonlyöntirahaa.
  • Täytä oma Euroveikkaus2020-kisakuponki!
  • Nappaa kaikki 20 kohdetta oikein ja voitat 100 000 euroa!