Veikkausvihjeet

Löydät sivustoltamme luonnollisesti myös tasaiseen tahtiin julkaistavia veikkausvihjeitä ja muita pelisuosituksia, joiden avulla itse kukin vedonlyöjä saa toivottavasti uutta osviittaa vetolappujen täyttöön. Kaikki sivustollamme esiintyvät vedonlyöntivihjeet ovat luonnollisesti myös ilmaisia, eli ne ovat luettavissa kellonympäri ilman turhia maksumuureja! Veikkausvihjeet laaditaan usean eri vihjegurun toimesta. Vihjaajan nimimerkin / nimen löydät jokaisen vetovihjeen alareunasta.

30.9.2023 Liiga: JYP – SaiPa

Kolmen ottelun voittoputkessa matkaava JYP saa lauantaina vieraita itärajalta, kun Lappeenrannan SaiPa matkustaa LähiTapiola Areenalle vieraaksi. Kohteeseen on tarjolla maistuva pelikohde kertoimella 2,20!

28.9.2023 Liiga: Tappara – Ilves

Torstaina kotimainen Liiga tarjoaa kiihkeän paikalliskamppailun, kun Tappara ja Ilves iskevät yhteen Nokia Arenalla! Tappara lähtee otteluun kohtalaisen selkeänä suosikkina ja vedot rakennetaankin kirvesrintojen maalimäärien kautta.

27.9.2023 Liiga: KooKoo – Tappara

Keskiviikkona Liigassa tahkotaan viiden ottelun kierros. Pikkulauantain parasta antia vedonlyöntimielessä on KooKoon ja Tappara kohtaaminen, jossa vierasmenestyksessä on tarjolla hyvää etua!

26.9.2023 Liiga: Ilves – KalPa

Uusi liigaviikko starttaa Tampereelta, kun Ilves ja KalPa ottavat toisistaan mittaa Nokia Arenan tiistai-illassa. Pelimielessä katseet käännetään runsasmaalisiin lopputuloksiin, sillä odotettavissa on vauhdikas ottelu.

16.9.2023 Veikkausliiga: AC Oulu – IFK Mariehamn

Veikkausliigan karsintalohkossa on lauantaina tarjolla mielenkiintoinen kohtaaminen, kun kaksi elokuussa päävalmentajaa vaihtanutta joukkuetta iskevät yhteen Raatin Stadionilla Oulussa! Otteluun on tarjolla maistuva peli-idea kertoimella 1,79!

15.9.2023 Liiga: Tappara – HIFK

Perjantai-iltana Liigassa on tarjolla neljän ottelun kierros ja illan ehdoton helmi on Tapparan ja HIFK:n välinen kohtaaminen Nokia Arenalla!

15.9.2023 Veikkausliiga: Haka – Ilves

Veikkausliigakausi huipentuu loppusarjoihin ja perjantai-iltana tarjolla on mm. Pirkanmaan derby, jossa iskevät yhteen Haka ja Ilves! Asiantuntijamme povaa ottelusta runsasmaalista ja viihdyttävää koitosta, joten pelikupongille kaivetaan over-valinta!

14.9.2023 Liiga: Ilves – Lukko

Tampereen Ilves aloitti kauden eilen voitolla, kun vieraskaukalossa kaatui Ässät lukemin 3-4. Torstai-iltana Tampereella on luvassa kotiavaus, kun vieraaksi saapuu tappiolla HPK:lle kautensa avannut Rauman Lukko! Otteluun on tarjolla pelikohde kertoimella 2,70!

7.9.2023 Jalkapallon EM-karsinta: Kazakstan – Suomi

Suomen jalkapallomaajoukkueen EM-karsinnat jatkuvat torstai-iltana Astana Arenalla Kazakstania vastaan. Väkivahvaa kotietua nauttivat Kazakit eivät ole vaarattomia kotinurmellaan ja Huuhkajilla on edessä kova iltapuhde.