Veikkausvihjeet

Löydät sivustoltamme luonnollisesti myös tasaiseen tahtiin julkaistavia veikkausvihjeitä ja muita pelisuosituksia, joiden avulla itse kukin vedonlyöjä saa toivottavasti uutta osviittaa vetolappujen täyttöön. Kaikki sivustollamme esiintyvät vedonlyöntivihjeet ovat luonnollisesti myös ilmaisia, eli ne ovat luettavissa kellonympäri ilman turhia maksumuureja! Veikkausvihjeet laaditaan usean eri vihjegurun toimesta. Vihjaajan nimimerkin / nimen löydät jokaisen vetovihjeen alareunasta.

1.12.2023 Liiga: HIFK – Kärpät

Liiga tarjoaa perjantai-illan ratoksi kuuden ottelun kierroksen ja yksi viikonlopun avaavan kierroksen ehdottomista herkkupaloista on Helsingin IFK:n ja Oulun Kärppien välinen kohtaaminen Nordiksella! Otteluun on tarjolla maistuva peli-idea kertoimella 2,62!

30.11.2023 Liiga: HPK – Ilves

Torstai-iltana Liigassa pelataan yksi ottelu, kun hyvävireiset HPK ja Ilves kohtaavat Hämeenlinnan Rinkelinmäellä. MTV Sub näyttää ottelun ilmaiseksi ennakkostudioineen kello 18:00 alkaen.

28.11.2023 Mestarien liiga: AC Milan – Dortmund

Tiistain UCL-kierrokselta ei panoksia puutu, sillä esimerkiksi F-lohkossa on tilanne jatkopaikkojen osalta täysin auki! Illan peli-ideamme tulee F-lohkon otteluun AC Milan - Dortmund.

24.11.2023 Liiga: HIFK – TPS

Perjantaina kotimainen Liiga tarjoaa neljän ottelun kierroksen ja yksi kierroksen ehdottomasti kiinnostavimmista otteluista on HIFK:n ja TPS:n välinen kohtaaminen!

23.11.2023 Liiga: KalPa – JYP

Torstai-illan liigakierros tarjoaa Järvi-Suomen Derbyn, kun aiemmin tällä viikolla jenkkihyökkääjä C.J. Smithillä vahvistunut JYP matkustaa Kuopioon KalPan vieraaksi!

23.11.2023 NHL: Carolina Hurricanes – Edmonton Oilers

Pikkulauantain pelivihjeemme suuntautuu NHL-kentille! Kello 02:00 Suomen aikaa alkavassa ottelussa kohtaavat Carolina Hurricanes sekä pahasti alisuorittanut Edmonton Oilers ja ottelusta sopii odottaa runsasmaalista ja viihdyttävää kohtaamista!