22.11.2022 Jalkapallon MM-kisat: Ranska – Australia

Tiistaina MM-kisojen suurimmat tähdet nähdään kentällä illalla kello 21:00 Suomen aikaa, kun Ranska kohtaa Australian päivän viimeisessä ottelussa. Ranska on hallitseva maailmanmestari, mutta tämän turnauksen alla Didier Deschampsin luotsaama joukkue on kärsinyt lukuisista loukkaantumisista ja iskukyky ei ole paras mahdollinen. Huippuleveä materiaali on ranskalaisvalmentajalla kuitenkin käytössä ja Australiaa vastaan Les Bleus on jättisuosikki.

Les Bleusilla riittää värkeissä varaa

Ranskan maajoukkue on hallitseva maailmanmestari ja huipputasokas sekä leveä materiaali pitää huolen siitä, että joukkue on yksi mestarisuosikeista myös tässä turnauksessa. Joukkue on kärsinyt viime aikoina loukkaantumisista, mutta aivan käsittämätön rosteri pitää huolen siitä, että iskukyky ei juuri heikkene vaikka muutamat supertähdet ovatkin poissa. Joukkueen tulivoima on paperilla yksi turnauksen kovimmista eikä vähiten supertrio Mbappe-Benzema-Griezmann ansiosta.

Ranskan otteet ovat ailahdelleet tänä vuonna rajusti ja vain yksi voitto kuudesta Kansojen liigan ottelusta herättää totta kai pieniä kysymysmerkkejä. Perustasoltaan pelaajamateriaali on kuitenkin niin laadukas, että nyt kun kaikki panokset on pöydällä, niin odotettavissa on parasta suorittamista. Perustasoltaan Ranska on yksi maailman parhaista maajoukkueista ja suosikki lähes jokaisessa ottelussaan.

Ranskan suurimmat huolenaiheet ovat keskikentällä mistä puuttuu kaksi todellista priimusmoottoria, kun poissa ovat N’golo Kante sekä Paul Pogba. Näiden kahden supertähden poissaolo on pakottanut viime aikoina joukkueen myös formaatiomuutoksiin ja aivan täyttä varmuutta tämäniltaisesta koosteesta ei ole. Huipputason paikkaajia on kuitenkin tarjolla, mutta nähtäväksi jää millä kokoonpanolla Deschamps ennalta selvästi heikomman Australian kimppuun lähtee.

Australia selvitti tiensä kisoihin jatkokarsintojen yllätysvoitolla ja perustasoltaan joukkue kuuluu turnauksen heikoimpiin ryhmiin, sillä takavuosista joukkue on heikentynyt. Kovia maaotteluita Australia on pelannut vain harvakseltaan ja siksi kyseessä on myös kohtalaisen haastavasti arvioitava joukkue. Materiaaliltaan se on kuitenkin yksi turnauksen heikoimmista ja luvassa voi olla todella haastavat kisat.

Pitääköä Ranska maalintekoharjoitukset Aussien kustannuksella?

Kuten todettua, Ranska on ottelussa suursuosikki ja kaikki muu kuin voitto tästä ottelusta olisi totaalinen farssi. Materiaaliltaan joukkue on valovuoden vastustaja Australiaa edellä ja tässä ottelussa on aineksia murskajaisiin. Vaikka Ranska tuskin lähtee hyökkäämään yltiöpäisesti, niin tasoero on valtava ja pelkästään peruspelaamisen turvin Ranska harjannee ottelun usemman maalin erolla.

Ranska voittanee ottelun vähintään kahden maalin erolla noin kuusi kertaa kymmenestä ja Ranska -1,5 AH tasoitusvedosta tarjottu kerroin 1,86 kelpaa tiistai-illan viimeiseksi pelikohteeksi.

Pelivalinnat:
  • Ranska -1,5 AH, kerroin 1,86 (TonyBet)