AFCON: Lyö vetoa, saat 50% panoksesta takaisin jos betsi ei osu!

Futismaailma rullaa tällä hetkellä satunnaisista ottelusiirroista huolimatta lähes normaalisti ympäri Euroopan, mutta yksi futisvuoden mielenkiintoisimmista turnauksista on käynnissä Afrikan mantereella, kun Kamerunissa on käynnissä Africa Cup of Nations eli AFCON. Vedonlyöntisivusto Zulabet on käynnistänyt sivustollaan EU-asiakkaille suunnatun kampanjan, jossa ohi menneestä yhdistelmävedosta saa puolet panoksesta takaisin aina 100€ asti! Jos futisbetsaaminen ja Afrikassa käynnissä oleva turnaus kiinnostaa, niin tämä tarjous kannattaa hyödyntää!

Afrikan mestaruusturnauksen lohkovaiheen 1. ottelukierros on jo pelattu Kamerunissa, mutta luvassa on vielä huippujalkapalloa koko tammikuun ajan, sillä lohkovaiheen viimeinen kierros pelataan 17.-20. tammikuuta ja sen jälkeen ohjelmassa on vielä pudotuspelit ja koko turnauksen loppuhuipennus.

AFCON 2021 pelataan poikkeuksellisesti vasta vuoden 2022 puolella, mutta siitä huolimatta luvassa on laatufutista läpi kisojen. Turnauksen suurimpia suosikkeja ovat Senegal ja Algeria, mutta Norsunluurannikko, Egypti sekä kotiedusta nauttiva Kamerun ovat kovia haastajia. Lisäksi Marokko ja Nigeria ovat osoittaneet vuosien varrella vaarallisuutensa ja näitä maita ei missään nimessä voi laskea pois mahdollisten mestarikandidaattien joukosta.

Vedonlyöntisivusto Zulabet tarjoaa EU-alueen asiakkailleen jykevän tarjouksen, jossa yhdistelmävedon lyömällä pääsee mukaan tarjoukseen, jossa puolet panoksesta palautuu, mikäli lyömäsi veto AFCON-turnaukseen ei osu. Tarjoukseen osallistuminen on todella simppeliä ja samalla pääset hyödyntämään myös 200€ arvoisen betsibonuksen, mikäli et ole vielä aiemmin kyseisellä pelisivustolla pelannut!

Tsekkaa alta tarkemmat osallistumisohjeet ja iske yhdistelmäbetsi sisään Afrikan mestaruuskisohin. Halutessasi voit siirtyä suoraan Zulabetille painamalla tästä!

Näin pääset mukaan Zulabetin AFCON-kampanjaan!

Kuten sanottua, kampanjaan osallistuminen on tehty helpoksi, sillä mukaan ovat tervetulleita kaikki pelaajat, jotka ovat täyttäneet 18 vuotta ja omaavat pelitilin kyseisellä sivustolla. Jos et ole aiemmin vielä lyönyt vetoa Zulabetilla, niin oman pelitilin pääset luomaan tälle tilivapaalle sivustolle yläpuolella näkyvää linkkiä klikkaamalla.

Samalla pääset hyödyntämään 200€ arvoisen vedonlyöntibonuksen, jonka turvin pelikassan saa tuplattua ensimmäisen talletuksen yhteydessä. Muista, että AFCON-tarjoukseen sinun tulee osallistua oikealla rahalla, joten betsibonari tulee olla kierrätettynä ennen tähän tarjoukseen osallistumista. AFCON-yhdistelmäveto tarjous on voimassa 16. tammikuuta asti, joten sinulla on muutama päivä aikaa kierrättää betsibonari ennen tähän tarjoukseen osallistumista jos toimit heti.

Osallistuaksesi tarjoukseen sinun tulee asettaa Zulabetin vedonlyönnissä vähintään kolmen pelikohteen yhdistelmäveto minimikertoimella 1,50 Afrikan Cupin otteluihin. Veto voi olla ennakko- tai live-veto. Jos vetosi ei osu, sivusto palauttaa 50% panoksestasi takaisin ilmaisvetona! Ilmaisvedon maksimisumma on 100 euroa, joten suosittelemme panoskatoksi tarjoukseen 200 euroa. Minimipanos kampanjaan osallistumiseen on 20 euroa, jolloin mahdollinen ilmaisveto on suuruudeltaan 10 euroa.

Kun kampanjaehdot täyttävä veto on hyväksytty, pelaajan tulee ottaa yhteyttä Zulabetin asiakaspalveluun live-chatin tai sähköpostin kautta ja pyydettävä ilmaisvetoa. Asiakaspalvelu tarkastaa kampanjavedon ja hyvittää puolet panoksesta ilmaisvetona pelaajalle. Ilmaisveto tulee aktivoida 24 tunnin sisällä ja sen mahdolliset voitot ovat bonusrahaa ja ne tulee kierrättää 30 vuorokauden sisällä. Kampanjan tarkat säännöt ja ehdot ovat luettavissa Zulabetin tarjoussivulla.

Osallistumisohjeet lyhyesti:

  • Siirry Zulabetin vedonlyöntiin painamalla tästä.
  • Lyö väh. 3 kohteen yhdistelmäveto Afrikan Cupiin minimikertoimella 1,50.
  • Jos veto ei osu, Zulabet hyvittää puolet panoksestasi ilmaisvetona aina 100 euroon asti.
  • Kampanjan tarkat säännöt ja ehdot ovat luettavissa Zulabetin kampanjasivuilla.
  • Tarjous on voimassa 16. tammikuuta kello 24:00 asti.