Australian avoimiin tarjolla käteispalautusta ja helppo vetoetu!

Australian avoin tennisturnaus vuosimallia 2022 on parhaillaan käynnissä Melbournessa. Tämän vuoden turnaus on järjestyksessään jo 110:s Australian avoin turnaus ja vuoden ensimmäinen Grand Slam -turnaus. Tämän vuoden turnauksessa varmaa on ainakin se, että turnauksen hallitseva mestari vaihtuu, sillä viime vuoden voittajaa Novak Djokovicia ei päästetty maahan pandemiaan liittyvien viisumiepäselvyyksien takia. Vedonlyöntisivusto Sportaza tarjoaa betsiasiakkailleen mahdollisuuden saada käteispalautuksia sekä ilmaisvedon turnauksesta, joten tennisbetsareiden kannattaa nämä kampanjat hyödyntää!

Valta vaihtuu varmasti miesten kaksinpelissä

Grand Slam -turnaukset ovat tennismaailman ehdotonta kermaa, sillä neljä kertaa vuodessa jaetut suurpokaalit ovat pelaajien silmissä ehdottomasti koko tennisurheilua harrastavan kansan himotuimmat pystit. Viime vuosina Australian avoimien kenttiä ovat hallinneet tutut nimet, sillä miesten kaksinpelin mestaruus on mennyt kolmena perättäisenä vuonna serbialaiselle Novak Djokovicille. Miesten puolella mestaruusvaltikka vaihtuu takuuvarmasti, sillä viisumiasioiden takia rajalla ongelmiin joutunut Djokovic loistaa poissaolollaan tämän vuoden turnauksesta.

Naisten puolella kolme viimeistä vuotta on päättynyt kahdesti japanilaisjuhliin ja kerran amerikkalaisten iloon. Naomi Osaka pokkasi naisten kaksinpelin mestaruudet vuosina 2019 ja 2021. Vuonna 2020 Sofia Kenin. Tämän vuoden turnaus ei ole vielä toistaiseksi jättiyllätyksiä tarjonnut, mutta niitäkin voidaan vielä nähdä. Turnauksen finaalit pelataan sunnuntaina 30. tammikuuta.

Jos tennis lajina tai vedonlyöntimielessä kiinnostaa, niin suosittelemme kurkistamaan vedonlyöntiyhtiö Sportazan tarjoukset tämän vuoden Australian avoimiin. Tarjolla on käteispalautuksia sekä ilmaisveto, joten tarjolla on lunastamisen arvoisia kampanjoita. Halutessasi voit lukea alta tarkemmat osallistumisohjeet tai siirtyä suoraan sivustolle painamalla tästä.

Näin nappaat etuja talteen Australian avoimiin!

Sportaza on rekisteröintivapaa vedonlyöntisaitti, joten osallistumiseen ei tarvitse erillistä pelitiliä. Sinun tulee kuitenkin tunnistautua pankkitunnuksien turvin ja samalla teet kätevästi myös talletuksen jos sinulla ei ole aiempia varoja sivuston pelitilillä. Jos et ole vielä koskaan pelannut kyseisellä sivustolla, niin suosittelemme nappaamaan talteen myös vedonlyöntibonuksen, jonka turvin ylimääräistä betsirahaa saa lunastettua peräti 200 euroa.

Seuraavaksi suunnista Sportazan Tarjoukset-välilehdelle ja etsi käsiisi kampanjat, jotka sivusto tarjoaa Australiaan avoimiin. Tarjolla on 10% cashback sekä yhdistelmäveto-tarjous. Voit halutessasi hyödyntää vain toisen tarjouksen, mutta kovimmat gamblaajat hyödyntävät totta kai molemmat tarjolla olevat edut! Muista tsekata itse tarkemmat kampanjakohtaiset säännöt ja ehdot molemmista tarjouksista, niin saat varmasti ehdot täyttävien vetojen ratkeamisen jälkeen sinulle kuuluvat edut.

Australiassa pelataan lähes päivittäin, joten mieluisia pelikohteita löytyy varmasti pitkin viikkoa! Nyt onkin pidemmittä puheitta aika siirtyä tutkimaan tarjolla olevat ottelut, siirtyä Sportazan vedonlyöntiin ja hyödyntää kaikki rahanarvoiset edut, jotka tämä laatusivusto asiakkailleen tarjoaa!

Osallistumisohjeet lyhyesti:
  • Ota suunnaksi Sportazan laatua huokuva vedonlyöntisivusto klikkaamalla tästä!
  • Jos olet uusi asiakas, hyödynnä tarjolla oleva betsibonari.
  • Etsi Tarjoukset-välilehdeltä Australian avoimiin tarjolla olevat kamppikset.
  • Tsekkaa tarjousten säännöt ja ehdot, tee vaadittavat toimenpiteet ja nauti käteispalautuksesta sekä ilmaisbetsistä!