Betsaa Huuhkajien voittoa EM-kisojen avausottelussa superkertoimella 100.00!

Jalkapallon EM-kisat ovat pitkän odotuksen jälkeen vihdoin täällä ja futista seuraava kansa kerääntyy tv-vastaanottimien äärelle seuraavan kuukauden ajaksi, kun ohjelmassa on kauan odotetut arvokisat. Myös suomalaiset futisfanit ovat odottaneet Huuhkajien arvoksiadebyyttiä kuin kuuta nousevaa ja lauantaina odotus vihdoin palkitaan, kun Suomi aloittaa EM-kisat ottelulla Tanskaa vastaan! Vedonlyöntisivut ovat isosti mukana arvokisahuumassa ja avausotteluun on heti tarjolla loistava kampanja, sillä Huuhkajien voitto palauttaa rahat uusille vedonlyöjille peräti 100-kertaisesti!

Jalkapallon EM-kisat ovat vihdoin ovella ja mikä parasta, myös Suomen jalkapallomaajoukkue eli Huuhkajat ovat ensimmäistä kertaa mukana näissä huipputasokkaissa karkeloissa. Suomi ei missään nimessä kuulu turnauksen ennakkosuosikkeihin ja kova alkulohko tekee jatkoonpääsystä erittäin vaikeaa, mutta totta kai yllätykset yksittäisissä otteluissa ovat mahdollisia ja suomalainen futiskansa uskoo omien menestykseen.

Suomi pelaa EM-kisojen B-lohkossa ja Huuhkajien lisäksi lohkossa pelaavat Belgia, Venäjä ja Tanska. Suomi on oman lohkonsa ennalta selvästi heikoin joukkue, mutta pisteiden ryöstäminen etenkin Venäjältä ja Tanskalta voi olla mahdollista tiiviillä puolustuspelillä ja tehokkailla vastaiskuilla.

Jos uskot Suomen menestykseen turnauksessa ja etenkin lauantaina pelattavassa avausottelussa Tanskaa vastaan, niin nyt on tarjolla sellainen menestyskerroin Huuhkajille, että tätä tarjousta ei kannata jättää hyödyntämättä! Kasino- ja vedonlyöntijätti nimittäin tarjoaa uusille asiakkaille mahdollisuuden betsata Huuhkajien voittoa Tanska-ottelussa peräti 100.00 megakertoimella!

Jos sinulla ei ole vielä tiliä avattuna, niin nyt jos koskaan sellainen kannattaa tehdä, sillä Huuhkajien superkertoimen lisäksi saat tarjouksesta lunastettua myös 100% suuruinen bonarin, jolla boostaat pelitilisi EM-kisojen alla ja varmistat sen, että pelikassa ei kuivu kesken alkulohkon! Lue alta tarkemmat osallistumisohjeet ja iske Huuhkajat-betsi sisään huimalla megakertoimella!

Voit myös oikaista suoraan tarjoukseen painamalla tästä.

Näin pääset pelaamaan Huuhkajien voittoa Tanskasta superkertoimella 100.00!

Pelisivu on halunnut, että kaikki innokkaat futisfanit ja muut urheilua seuraavat sporttiniilot pääsevät hyödyntämään tämän upean kampanjan ja siksi se ei ole asettanut tarjoukseen 18 vuoden ikärajan lisäksi mitään muita osallistumisehtoja. Toki tarjous on kohdennettu vain uusille asiakkaille, joten jos sinulla on pelitili jo avattuna, niin valitettavasti et pysty tätä tarjousta lunastamaan.

Jos sinulla sen sijaan ei ole vielä pelitiliä avattuna tälle palkitulle pelisivustolle, niin onneksi olkoon, olet oikeutettu hyödyntämään tämän upean tarjouksen, jolla pääset iskemään Huuhkajien voittobetsin sisään kertoimella 100.00 ja lisäksit saat käyttöösi vedonlyöntibonarin, jolla saat tuplattua pelikassasi EM-kisojen alla!

Sinun tulee rekisteröityä ja saat automaattisesti käyttöösi Suomen voittokertoimen 100.00 Tanskaa vastaan sekä 100% suuruisen vedonlyöntibonuksen, joka on voimassa 100 euroon asti. Erikoiskertoimen maksimipanos on yksi (1) euro ja järjestelmä tarjoaa erikoiskertoimen sinulle automaattisesti, kun aktivoit tarjouksen.

Jos Suomi yllättää Tanskan avausottelussa ja vetosi osuu, niin operaattori maksaa voittorahat bonusrahana, joka pitää sisällään 3-kertaisen kierrätysvaatimuksen. Jos Suomi ei voita, niin sinut palkitaan 10 euron arvoisella ilmaisvedolla Suomen ja Venäjän väliseen otteluun.

Osallistumisohjeet pähkinänkuoressa:

  • Rekisteröidy sivustolle.
  • Hyödynnä 100% / 100€ veikkausbonus ja tee ensitalletuksesi.
  • Pelaa Huuhkajien voittoa 1€ panoksella ja kertoimella 100.00 Tanskaa vastaan!
  • Jos Suomi voittaa, kampanjavoitot maksetaan bonusrahana.
  • Jos Suomi ei voita, saat 10€ arvoisen ilmaisvedon Suomi-Venäjä -otteluun!