Kaksi loistavaa tarjousta EM-kisoihin – Hyödynnä rahanarvoiset edut vaikka heti!

Futista seuraava kansa on saanut nauttia noin viikon ajan todellisesta futisjuhlasta, sillä käynnissä ovat jalkapallon EM-kisat ja legendaarinen Copa America. Vedonlyöntisivustot on totta kai isosti mukana futishuumassa ja yhdeltä legendaariselta operaattorilta saat tällä hetkellä lunastettua rahanarvoisia etuja kahdesta eri tarjouksesta. Tsekkaa tästä jutusta kootusti ohjeet kaikkien tarjolla olevien kampanjoiden hyödyntämiseen ja toimi heti, sillä ensimmäiset ilmaisvedot saat lunastettua jo tänään!

Jalkapallon EM-kisat ovat ilahduttaneet eurooppalaista futiskansaa jo viikon ajan ja etenkin Huuhkajien otteet ovat saaneet suomalaiset penkkiurheilijat stadioneille ja tv-vastaanottimien ääreen. Samalla myös Etelä-Amerikan jalkapalloliiton järjestämä Copa America pyörii valtameren toisella puolella ja innokkaimmat futisfanit ovat varmasti seuranneet myös sitä turnausta. Futista on siis näinä viikkoina tarjolla poikkeuksellisen paljon, joten arvon futiskansa, nautitaan näistä hetkistä ja etenkin Huuhkajien edesottamuksista EM-kentillä.

Vedonlyöjille käynnissä on todelliset poikkeusajat, sillä arvokisoista on tuttuun tapaan louhittu pelikassa kuntoon, sillä osaava betsari löytää takuuvarmasti pelattavaa näistä karkeloista. Kasinopeleihin ja vedonlyöntiin erikoistunut pelisivusto on tuttuun tapaan isosti mukana futishuumassa ja tälläkin hetkellä sivustolla on tarjolla useampi tarjous arvokisoihin. Seuraavaksi onkin aika perata kaksi parasta tarjousta läpi ja kertoa lukijoille mitä kaikkea on tarjolla.

Jos haluat ohittaa turhat ohjeistukset ja oikaista suoraan kampanjasivuille, niin pääset sinne painamalla tästä.

Lunasta 5€ arvoinen live-ilmaisveto!

Polkaistaan tarjous käyntiin live-vedonlyöntiin tarjolla olevalla 5 euron arvoisella ilmaisvedolla, jonka lunastaminen on helppoa kuin mikä. Sinun tarvitsee ainoastaan osallistua kampanjaan tarjoussivulla, lyödä kohdeottelun ensimmäiselle puoliajalle vähintään 5€ arvoinen live-veto ja saat palkinnoksi 5€ ilmaisvedon, jonka pääset betsaamaan toisen puoliajan pelikohteisiin!

Palkintoon oikeuttavassa vedossa tulee olla vähintään yksi live, jonka kerroin on 1,50 tai suurempi. Kampanja on käynnissä valittuihin otteluihin turnauksen ajan ja voit katsoa alta mihin kaikkiin otteluihin tarjous on voimassa.

Valitut ottelut: Hollanti-Itävalta, Ruotsi-Slovakia, Suomi-Belgia, Ruotsi-Puola sekä pudotuspeleihin, joiden otteluparit selviävät myöhemmin. Voit katsoa tarjoussivulta kuitenkin itse pudotuspelien valitut ottelut.

  • Siirry sivustolle painamalla tästä ja klikkaa kampanjasivuilla Osallistu-nappia.
  • Lyö vähintään 5€ liveveto valitun ottelun 1. puoliajalla. Minimikerroin 1,50.
  • Saat 5€ ilmaisen livevedon toisen puoliajan alkaessa. Ilmaisveto tulee käyttää saman ottelun 2. puoliajan pelikohteisiin.

60 000€ arvoiset ilmaisvetojuhlat – Jaossa peräti 100 ilmaisbetsiä joka päivä!

Operaattori jakaa ilmaisvetojuhlissa yhteensä 60 000 euron arvosta ilmaisbetsejä tämän kiihkeän futiskesän aikana ja sinun kannattaa totta kai olla mukana näissä karkeloissa! Homma perustuu Rouva Fortunan suosioon eli suomeksi sanottuna ilmaisvetoja jaetaan arpajaistyyliin! Sinun tarvitsee ainoastaan lyödä jalkapallovetoja ja ansaitset lippuja tähän mahtavaan arvontaan.

Arpalippujen kerääminen on helppoa kuin mikä, joten mikset lunastaisi ensimmäisiä lippuja jo vaikka heti? Sinun tulee ainoastaan osallistua kampanjaan, lyödä futisbetsi sisään ja saat lunastettua ensimmäisen piletin näihin mahtaviin futisarpajaisiin! Lippuja voi kerätä jopa 20 kappaletta per päivä, joten toimi heti, niin voit saada osasi 2 500 euron päivittäisestä potista!

  • Siirry sivuille klikkaamalla tästä ja paina kampanjasivuilla Osallistu-nappia.
  • Lyö jalkapalloveto, joka pitää sisällään vähintään yhden futiskohteen minimikertoimella 1,50.
  • Saat lipun arvontaan aina 10 euroa panostettuasi. Voit kerätä 20 lippua per päivä.
  • Operaattori arpoo kaikkien osallistujien kesken 1×100€, 10×60€, 20×40€, 30×20€, 40×10€ ilmaisvetoja päivittäin!