Maalikarkelot luvassa EM-välierässä? Betsaa kertoimella 50,00!

Viimeinen EM-kisaviikko starttaa tänään, kun ohjelmassa on ensimmäinen välieräottelu. Huomenna ohjelmassa on toinen välierä ja turnaus huipentuu sunnuntai-iltana pelattavaan finaaliin. Ensimmäisessä välierässä kohtaavat Italia sekä Espanja ja katsojille on varmasti luvassa tulikuuma taistelu finaalipaikasta. Vedonlyöntiyhtiö tarjoaa otteluun korotetun kertoimen, jossa yli 2,5 maalista pääsee lyömään vetoa erikoiskertoimella 50,00! Mukaan tarjoukseen isketään vielä 100% vedonlyöntitarjous, jolla pelikassan saa tuplattua!

Jyvät on eroteltu akanoista ja EM-turnauksessa on mukana enää neljä parasta joukkuetta. Välieräparit ovat Italia-Espanja sekä Englanti-Tanska. Voitosta voittoon turnauksessa edennyt Italia on kuin varkain noussut yhdeksi turnauksen suurimmaksi mestarisuosikiksi. Joukkue menetti puolivälierässä yhden tärkeän lenkin, kun puolustaja Leonardo Spinazzola loukkasi akillesjänteensä, mutta Italian leveästä rosterista löytyy kelpo korvaajia paikkaamaan laitapuolustajan loukkaantumista.

Espanjan peli on ailahdellut turnauksen aikana ajoittain rajustikin, mutta siitä huolimatta La Roja on onnistunut luovimaan itsensä välierään asti. Nyt vastus on kuitenkin kovempi kuin kertaakaan aiemmin tässä turnauksessa ja Luiz Enriquen miehistöltä vaaditaan turnauksen paras ottelu jos he mielivät kaataa Italian ja jatkaa turnausreissuaan Wembleyn finaaliin.

Vedonlyöntisivusto on tarjonnut pitkin turnausta korotettuja kertoimia sekä muita maistuvia tarjouksia EM-kisojen otteluihin. Tälläkin kertaa uusille asiakkaille on tarjolla maistuva erikoiskerroin, jossa vetoa pääsee lyömään yli 2,5 maalista superkertoimella 50,00! Kaupan päälle liittyville pelaajille isketään mukaan vielä 100% / 100€ betsibonus-tarjous, jolla pelikassan saa tuplattua ensitalletuksen yhteydessä!

Siirry suoraan tarjoukseen painamalla tästä tai tsekkaa alta tarjouksen tarkemmat osallistumisohjeet!

Näin pääset lyömään vetoa yli 2,5 maalista kertoimella 50,00!

Niin kuin moni lukija varmasti jo huomisikin, niin tarjous on voimassa vain Vetoveljien kautta liittyville uusille asiakkaille. Jos sinulla on jo pelitili avattuna tälle palkitulle pelisivustolle, niin valitettavasti et tätä korotettua kerrointa pääse tällä kertaa hyödyntämään. Uudet asiakkaat ovat sen sijaan enemmän kuin tervetulleita sivustolle hyödyntämään tämä loistava kerroin sekä sen mukana tuleva betsibonari!

Tarjouksen lunastaminen on todella helppoa, sillä sinun tulee ainoastaan siirtyä tarjousivulle painamalla tästä, luoda oma pelitili täyttämällä tarvittavat tiedot, lunastaa 100% / 100€ bonustarjous ja tehdä ensitalletus. Tämän jälkeen operaattori tuplaa talletuksesi ja pääset iskemään korotetun kertoimen 50,00 sisään yli 2,5 maalista! Veto tulee lyödä sisään yhden (1) euron panoksella.

Jos Italia-Espanja ottelussa tehdään vähintään kolme maalia, saat yhdellä eurolla tehtyä itsellesi peräti 50 euroa pelirahaa. Järjestävä taho maksaa voitot bonusrahana, jolla on kolminkertainen (3x) kierrätysvaatimus vedonlyönnissä minimikertoimella 1,50. Kierrätysaikaa on 14 vuorokautta, joten ehdit varmasti kierrättää mahdolliset voittorahat.

Kampanjan tarkat säännöt ja ehdot ovat luettavissa helposti tarjoussivulla ja suosittelemme tsekkaamaan ne tarkasti läpi ennen tarjouksen lunastamista, jotta ymmärrät varmasti kampanjan käyttöehdot.

Osallistumisohjeet:

  • Siirry tarjoussivulle painamalla tästä.
  • Luo tili ja lunasta 100% / 100€ vedonlyönti-bonustarjous.
  • Panosta 1€ Italia-Espanja yli 2,5 maalia kohteeseen erikoiskertoimella 50,00.
  • Korotettu kerroin löytyy vedon suositut-välilehden alta.
  • Jos vetosi osuu, yhtiö maksaa voitot bonusrahana, jolla on 3-kertainen kierrätysehto minimikertoimella 1,50. Aikaa kierrättämiseen on 14 vuorokautta.