Lyö euron veto futisjuhlaan – Jos Italia voittaa, saat palkinnoksi 50 käteiskierrosta!

EM-kisahuuma on avajaispäivänä tapissaan, sillä edessä on kuukauden mittainen honeymoon, jonka keskiössä on Euroopan parhaat jalkapalloilijat ja maajoukkueet! Kasino- ja vedonlyöntipalveluita tarjoavat sivut ovat isosti mukana arvokisatohinoissa ja heti avajaispäivälle on tarjolla upea tarjous, josta kukaan fiksu pelaaja ei todellakaan kieltäydy. Voit nimittäin saada euron arvoisella vetolapulla käyttöösi 50 kierrätysvapaata käteiskierrosta jos Italia kaataa Turkin EM-kisojen avausottelussa perjantai-iltana!

Huuhkaja-fanit odottavat jo vesi kielellä lauantai-iltaa, kun Suomi kohtaa EM-kisojen avausottelussaan Tanskan. Tanska lähtee otteluun isona ennakkosuosikkina, mutta yllätysmomentti on totta kai Huuhkajien puolella ja suomalaisella sisulla on ennenkin kaadettu ennalta suurempia maita.

Kisat polkaistaan käyntiin kuitenkin jo perjantai-iltana, kun Turkki ja Italia ottavat yhteen kisojen avausottelussa. Arvokisojen kestomenestyjä Azzurri on totta kai ottelussa suosikki, mutta tulivoimainen Turkki ei missään nimessä ole heittopussi näissä karkeloissa.

Futisjuhla-kampanjassa on tarjolla loistava tarjous, joka tarjoaa pelaajille tuutin täydeltä nannaa jos Italia voittaa avausottelun! Sinun tulee ainoastaan lyödä yhden (1) euron arvoinen EM-kisaveto sisään ja jos Italia voittaa, saat palkinnoksi 50 käteiskierrosta!

Tämä tarjous on huippuluokkaa ja suosittelemmekin kaikkia uusia ja vanhoja asiakkaita hyödyntämään tämän loistavan kampanjan! Tsekkaa alta tarkemmat osallistumisohjeet ja hyödynnä rahanarvoiset edut heti, sillä aikaa on vain perjantai-iltaan kello 22:00 asti!

Voit oikaista suoraan tarjoukseen tai lukea alta tarkemmat ohjeet.

Näin pääset mukaan jalkapallojuhliin ja voit saada 50 käteiskierrosta!

Osallistuaksesi tähän maistuvaan kampanjaan, sinun tulee tietenkin olla sivuston asiakas. Jos et ole vielä liittynyt tälle laatusivustolle, niin nyt on viimeistään hyvä hetki korjata tilanne. Pääset liittymään tälle kohtalaisen tuoreelle pelisivustolle helposti.

Rekisteröinnin ohessa pääset nappaamaan talteen myös tarjoaman vedonlyöntibonarin, jonka turvin saat lunastettua yhden euron suuruisella vedolla 10 euron arvoisen ilmaisvedon itsellesi.

Pelitilin luomisen ja bonarin hyödyntämisen jälkeen suuntaa Promot-välilehden kautta Jalkapallojuhlat-kampanjasivulle ja klikkaa oranssia Osallistu-nappia. Tämän jälkeen lyö Turkki-Italia EM-otteluun mikä tahansa veto vähintään 1 euron panoksella ja minimikertoilla 1,50.

Jos Italia voittaa, palkitsee sivusto kaikki kampanjaehdot täyttäneet pelaajat 50 käteiskierroksella valittuihin peleihin. Kierrätysvapaat spinnit ovat arvoltaan 0,10€ per kierros. Käteiskierrokset ovat voimassa vain 3 vuorokautta niiden maksamisesta, joten muistathan lunastaa omat spinnit ajoissa jos Italia kaataa Turkin ja olet lyönyt tarvittavan vedon sisään.

Osallistumisohjeet lyhyesti:

  • Siirry futisjuhlien pariin.
  • Rekisteröidy / kirjaudu sisään ja liity tarjoukseen klikkaamalla Osallistu-nappia kampanjasivuilla.
  • Lyö Turkki-Italia otteluun vähintään 1€ arvoinen ennakkoveto minimikertoimella 1,50.
  • Jos Italia voittaa, saat palkinnoksi 50 kierrätysvapaata spinniä!