Lyö vetoa Englannin voitosta superkertoimella – Mukaan 100% bonari!

Jalkapallon EM-kisat jatkuvat perjantaina kolmen ottelun voimin ja luvassa on todella mielenkiintoisia kamppailuita, joissa on jaossa tärkeitä pisteitä. Illan ehdoton herkkupala on kello 22:00 alkava Englannin ja Skotlannin välinen kamppailu, josta ei varmasti tunnelatausta puutu. Vedonlyöntiyhtiö tarjoilee uusille asiakkaille korotetun kertoimen (30.00) Englannin voitolle ja tarjouksen mukana saat käyttöösi vielä 100% suuruisen vedonlyöntibonarin!

Englannin kisat alkoivat solidilla 1-0 voitolla laatujoukkue Krotiasta, joten kolmen leijonan saivat toivotunlaisen startin ja paineet tämän todella tarkasti seuratun joukkueen ympärillä hieman laskivat. Ottelu ei suuria tunnelatauksia kentällä tai katsomossa herättänyt, mutta tänään tilanne on toinen, kun Wembleyllä vastassa on ”paikallisvastustaja” Skotlanti.

Skottien kisat eivät saaneet toivottua alkua, kun Tshekki oli avausottelussa parempi lukemin 2-0. Perinteistä brittifutista esittäneet skotit saivat muutaman vaarallisen maalipaikan luotua, mutta Tshekki-vahti Thomas Vaclikin upeat pelastukset jättivät Skotlannin nollille. Skotlanti on altavastaaja tässä paikallisottelussa, mutta tulikuuma ottelu ja takuuvarmasti fyysinen kamppailu sytyttää vieraat ja yhtään pistettä ei ole jaettu ennen kuin päätösvihellys kuuluu.

Vedonlyöntijätti tarjoilee sivustonsa uusille asiakkaille tähän kuumaan kamppailuun loistavan erikoistarjouksen, jolla pääset lyömään vetoa ennakkosuosikki Englannin puolesta erikoiskertoimella 30,00! Samaan pakettiin isketään mukaan vielä 100% / 100€ vedonlyöntibonari, joten jos sinulla ei ole pelitiliä vielä avattuna tälle palkitulle sivustolle, niin nyt jos koskaan on sopiva hetki avata tili!

Voit oikaista suoraan tarjoussivulle lunastamaan huippuedut painamalla tästä, mutta alapuolelta voit lukea vielä tarkemmat osallistumisohjeet tähän maistuvaan kampanjaan!

Näin pääset lyömään vetoa Englannin voitosta erikoiskertoimella 30,00!

Kuten jo aiemmin kerroimme, niin tämä huipputarjous on voimassa vain meidän sivustomme kautta liittyville uusille asiakkaille. Jos sinulla on jo pelitili avattuna kyseiselle pelisaitille, niin valittettavasti et pääset tätä huipputarjousta nyt lunastamaan.

Tarjouksen hyödyntäminen on todella helppo ja nopea toimenpide, sillä sinun tarvitsee ainoastaan klikata tarjoussivulla näkyvää Luo tili-painiketta ja täyttää pyydetyt tiedot. Kun pelitili on luotu, lunasta 100% suuruinen betsibonus pelitilin bonukset-osiosta ja tee ensimmäinen vähintään 10€ suuruinen talletus, jonka jälkeen sivusto tuplaa pelikassasi. Voit halutessasi tehdä 100€ suuruisen maksimitalletuksen, jolloin pelikassa tuplaantuu aina 200 euroon asti.

Seuraavaksi etsi vedonlyönnistä Englanti-Skotlanti -ottelun alta Suositut-kohdasta Englannin voitosta tarjottu erikoiskerroin 30,00€ ja laita veto sisään yhden (1) euron panoksella. Jos Englanti voittaa, saat 30€ voiton bonusrahana pelitilillesi ottelun jälkeen. Voitolla on 3-kertainen kierrätysvaatimus.

Jos Englanti ei jostain kumman syystä voita tätä kuumaa paikalliskamppailua, niin sivusto antaa sinulle lohdutuspalkinnoksi 10€ suuruisen ilmaisvedon EM-kisojen vedonlyöntiin! Saat siis euron panostuksella takuuvarmasti vähintään 10€ edestä ylimääräistä pelattavaa tuleviin otteluihin!

Kampanja on käynnissä ottelun alkuun asti eli 18.6.2021 kello 22:00. Kampanjan tarkat säännöt ja ehdot ovat luettavissa kampanjasivulla.

Osallistumisohjeet lyhyesti:

  • Siirry rekisteröintiin klikkaamalla tästä.
  • Luo tili täyttämällä vaaditut tiedot ja lunasta 100% suuruinen vedonlyöntibonari.
  • Lyö 1€ panoksella vetoa Englannin voitosta erikoiskertoimella 30,00.
  • Jos Englanti voittaa, yhtiö maksaa 30€ voitot bonusrahana, jolla on 3-kertainen kierrätysvaatimus.
  • Jos Englanti ei voita, saat EM-kisojen vedonlyöntiin 10€ arvoisen ilmaisvedon!