Osuuko Huuhkajat Belgian verkkoon? Iske betsi sisään kertoimella 30,00!

Jalkapallon EM-kisat jatkuvat maanantaina neljän ottelun voimin ja luvassa on suomalaisittain todella kiihkeä kierros, kun Huuhkajat metsästävät jatkopaikkaa lohkovaiheen viimeisessä ottelussa Belgiaa vastaan. Vedonlyöntiyhtiön erikoistarjouksella pääset iskemään vetoa Suomen maalimäärästä erikoiskertoimella. Lisäksi sinulla on mahdollisuus napata tarjouksen yhtedessä talteen peräti 100 kierrätysvapaata käteiskierrosta!

Suomen jalkapallomaajoukkue on maanantai-iltana ehkä kovemman paikan edessä kuin koskaan aiemmin, sillä vastassa on FIFA-rankingin ykköspaikkaa hallussaan pitävä Belgia ja panoksena ei ole enempää tai vähempää kuin pudotuspelipaikka jalkapallon EM-kisoissa. Suomella on alla kirvelevä 1-0 tappio Venäjää vastaan, mutta Huuhkajat-leirissä on varmasti unohdettu jo tuo ottelu ja kaikki tekeminen on tähdännyt jo päivien ajan tähän huipputärkeään otteluun.

Vaikka tämä hurjalta kuulostaakin, niin keskinäisten otteluiden tilastot puoltavat Suomen menestystä tässä ottelussa. Joukkueet ovat kohdanneet kaikki ottelut huomioonottaen 2000-luvulla kuusi kertaa ja näistä otteluista Suomi on voittanut kolme ja pelannut kolme kertaa tasan. Joukkueiden edellinen kohtaaminen on vuodelta 2016, jolloin ystävyysottelu päättyi lukemiin 1-1.

Joukkueiden kokoonpanot ja voimasuhteet ovat totta kai muuttuneet viime vuosina, mutta ei Suomi silti täysin vailla mahdollisuuksia ole. Tasapelipiste olisi loistava saavutus Suomelle ja se käytännössä varmistaisi Huuhkajien jatkopaikan.

Vedonlyöntijättiläisten parhaaseen A-ryhmään kuuluva tarjoaa tähän Huuhkajien huipputärkeään otteluun maistuvan erikoistarjouksen, jossa pääset lyömään vetoa Suomen maalimäärästä erikoiskertoimella 30,00. Samalla jaossa on myös sata käteisspinniä, joten ne kannattaa poimia ehdottomasti talteen tarjouksen lunastamisen yhteydessä.

Voit lukea alta tarkemmat osallistumisohjeet erikoiskertoimesta, mutta halutessasi pääset oikaisemaan suoraan tarjoussivulle painamalla tästä.

Venyttääkö Suomi Belgian maaliverkkoja? Lyö vetoa maalimäärästä erikoiskertoimella 30,00!

Heti alkuun haluamme muistuttaa, että tämä erikoistarjous on voimassa vain uusille, meidän sivustomme kautta liittyville UUSILLE asiakkaille. Jos sinulla on pelitili jo avattuna tälle laatua prusuilevalle betsioperaattorille, niin valitettavasti et voi tätä tarjousta hyödyntää tällä kertaa.

Tarjouksen hyödyntäminen on todella helppoa, sillä sinun tarvitsee ainoastaan rekisteröityä klikkaamalla tästä. Rekisteröinti on todella nopea ja helppo toiminpide, joten se onnistuu takuuvarmasti jokaiselta halukkaalta. Rekisteröinnin jälkeen sinun tulee tehdä ensitalletuksesi, valita korotettu kerroin Suomen yli tai alle 0,5 maalille, iskeä veto sisään 1€ suuruisella panoksella ja jännittää ottelun lopputulosta.

Saat erikoiskertoimen 30,00 käyttöösi sekä yli, että alle valintaan, joten voit itse valita kumpaa tulosta jännität! Jos pelivalintasi osuu, niin sivusto maksaa voitot pelitilillesi käteisenä. Muista, että jos teet vähintään 20€ suuruisen ensitalletuksen, niin saat tarjouksen mukana myös 100 kierrätysvapaata spinniä Play’n GO:n suosikkipeli Legacy of Deadiin. Pelasit sitten yli- tai alle-tulosta, niin tämä tarjous on loistava ja se kannattaa hyödyntää pikimmiten!

Osallistumisohjeet lyhyesti:

  • Rekisteröidy sivustolle painamalla tästä.
  • Tee ensitalletus sivustolle. Jos talletat vähintään 20 euroa, saat tiistaina 22.6. 100 käteiskierrosta.
  • Valitse erikoiskerroin 30,00 joko Suomen yli tai alle 0,5 maalille. Lyö veto sisään 1€ panoksella.
  • Jos vetovalintasi osuu, yhtiö maksaa voitot pelitilillesi käteisenä!
  • Kampanjan tarkat säännöt ja ehdot ovat luettavissa tarjoussivulla.