Vihreältä jättiläiseltä loistava tarjous Huuhkajien otteluun!

Suomen jalkapallomaajoukkueen taival jalkapallon EM-kisoissa jatkuu keskiviikkona, kun Huuhkajat kohtaavat Pietarissa Venäjän. Vedonlyönnin oma vihreä jättiläinen tarjoaa keskiviikon otteluun loistavan tarjouksen, jossa pääset iskemään vedon otteluun peräti 30.00 kertoimella. Ja mikä parasta, voit itse valita pelaatko tällä erikoiskertoimella Huuhkajien suoraa voittoa vai koko ottelun maalimäärään vaihtoehtoa yli 2,5 maalia!

Huuhkajien seuraava kanto kaskessa on Venäjä, joka taipui avausottelussa selvin 3-0 lukemin Belgialle, joten itärajan karhu on ärsytetty äärimmilleen ennen Suomen kohtaamista. Huuhkajat saavatkin olla äärimmäisen tarkkana keskiviikon ottelussa, sillä kotiyleisön edessä pelaava Venäjä on varmasti avausottelun tappiosta ärsyyntynyt ja huippuvaarallinen.

Suomi otti todellisen taisteluvoiton EM-kisojen avausottelussa, kun Tanska kaatui dramaattisten vaiheiden jälkeen 0-1. Suomen joukkue on matkustanut jo viikonloppuna takaisin EM-kisojen tukikohtaansa Pietariin ja valmistautuminen keskiviikon otteluun aloitettiin jo maanantaina. Suomi lähtee avausottelun tapaan myös tähän kohtaamiseen selvänä altavastaajana, mutta tällä kertaa vastassa on ennalta Tanskaa selvästi heikompi joukkue.

Suomen mahdollisuudet Venäjää vastaan kiteytyvät pitkälti samojen asioiden ympärille kuin Tanskaakin vastaan. Tiukka kymmenen miehen puolustus joukkueena ja iskemin mahdollisista vastaiskuista ja niitä seuranneista erikoistilanteista!

Vedonlyöntijätti tarjoaa otteluun todella muhkean tarjouksen, jonka suosittelemme kaikkien uusien asiakkaiden hyödyntävän. Tarjolla on muhkea 30.00-erikoiskerroin Huuhkajien voitosta! Jos et usko Huuhkajien menestykseen tässä ottelussa, niin voit vaihtoehtoisesti betsata samalla kertoimella myös otteluun yli 2,5 maalia! Katso alta tarkemmat osallistumisohjeet ja toimi heti, sillä tarjous on voimassa vain ottelun alkuun asti, keskiviikkoon 16. kesäkuuta kello 16:00!

Voit vaihtoehtoisesti myös oikaista suoraan tarjoukseen painamalla tästä!

Näin pääset iskemään Huuhkajien voittobetsin sisään kertoimella 30.00!

Heti alkuun haluamme muistuttaa, että tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille, joilla ei ole vielä pelitiliä avattuna tälle palkitulle pelisivustolle! Jos sinulla siis on jo vanha pelitili olemassa, et ole valitettavasti oikeutettu tähän tarjoukseen.

Jos et jostain syystä ole kuitenkaan vielä liittynyt, niin nyt jos koskaan on loistava hetki, sillä tarjolla on korotettuja kertoimia liittymisen yhteydessä. Saat Huuhkajien Venäjä-voitosta kertoimen 30.00 ja sama jättikerroin on tarjolla myös ottelun yli 2,5 maalia pelikohteeseen! Lisäksi jos talletat ensimmäisellä talletuksella 20 euroa tai enemmän, niin sivusto palkitsee sinut sadalla (100) käteiskierroksella huippupeli Legacy of Deadiin!

Osallistuminen on todella helppoa, joten mitä vielä odotat! Nappaa kiinni Huuhkajien voittobetsi tai over 2,5 maalia kohde superkertoimella 30.00! Muista tehdä minimissään 20 euron suuruinen ensitalletus, niin saat kaiken huipuksi vielä 100 kierrätysvapaata spinniä!

Osallistumisohjeet lyhyesti:

  • Siirry tälle palkitulle vedonlyöntisivustolle painamalla tästä.
  • Saat uutena asiakkaana käyttöösi erikoiskertoimen 30,00 joka on voimassa kahteen eri pelikohteeseen: Suomen voitto tai ottelun maalimäärä yli 2,5 maalia.
  • Valitse omaan makuun parempi pelikohde, iske betsi sisään ja jännitä Huuhkajien ottelua!
  • Jos teet yli +20 euron suuruisen ensitalletuksen, saat lisäksi 100 käteiskierrosta kasinolle!