Mr Green tarjoaa erikoiskertoimen Leijonien voitosta!

Suomi kohtaa seuraavaksi Kanadan: Betsaa Leijonia kertoimella 30.00!

Suomen jääkiekkomaajoukkueen MM-kisat ovat lohkovaiheen osalta yhtä ottelua vaille valmista kauraa ja ensimmäiset kuusi ottelua ovat menneet Leijonilta loistavasti, sillä joukkue pitää tällä hetkellä B-lohkon kärkipaikkaa, kun takana on kuusi pelattu ottelua. Lohkon päätösottelussa Leijonat kohtaavat Kanadan ja voitto vaahteralehtipaidoista takaisi Suomelle lohkovoiton. Jos uskot Suomen kaatavan Kanadan, niin vedonlyöntijätti Mr Greenin uunituore tarjous kannattaa hyödyntää – pääset nimittäin iskemään Suomi-betsit sisään peräti 30.00 -erikoiskertoimella!

Latvian Riiassa pelattavien jääkiekon MM-kisojen lohkovaihe alkaa lähestymään loppuaan, sillä tiistaina on luvassa lohkovaiheen viimeiset ottelut. Suomi kohta päätöskierroksella aina vaarallisen Kanadan. Tämän kevään karkeloissa Kanada ei ole toistaiseksi onnistunut odotetusti, sillä joukkue on jopa vaarassa jäädä pudotuspelien ulkopuolelle, mikäli se häviää Suomelle.

Suomi on sen sijaan loistanut MM-näyttämöllä ja vaikka peli ei ole vielä näyttänyt täysin valmiilta ja yksi ja-tappiokin on koettu, niin Leijona on silti ärjynyt toistaiseksi kiitettävällä tasolla. Kuuden ottelun saldo on neljä voittoa, yksi jatkoaika-voitto sekä yksi jatkoaika-tappio, jonka Leijonat koki hieman yllättäen heittopussiksi povatulle Kazakstanille rangaistuslaukausten jälkeen.

Jos uskot, että Suomi pystyy kaatamaan Kanadan ja varmistamaan lohkovoiton, niin nyt jos koskaan kannattaa lyödä asiasta vetoa Mr Greenin huipputasokkaassa vedonlyönnissä, sillä tarjolla on uusille asiakkaille huima erikoiskerroin – 30,00. Katso alta tarkemmat osallistumisohjeet kampanjaan ja hyödynnä tarjous pikimmiten, sillä erikoiskerroin on tarjolla vain tiistaihin kello 12:15 asti Suomen aikaa!

Siirry suoraan Mr Greenin rekisteröintiin painamalla tästä!

Näin pelaat Leijonien voittoa superkertoimella 30.00 Mr Greenillä!

Tarjous on voimassa vain Mr Greenille sivujemme kautta rekisteröityville uusille pelaajille, joten jos sinulla on pelitili jo avattuna tälle palkitulle pelisivustolle, niin valitettavasti et pääse pelaamaan Suomen voitto superkertoimella. Jos sinulla sen ei ole vielä pelitiliä avattuna tälle laatusaitille, niin nyt jos koskaan siihen on otollinen hetki, sillä pääset samalla hyödyntämään tämän tarjouksen!

Rekisteröinti on todella helppoa ja nopeaa, joten se onnistuu takuuvarmasti jokaiselta innokkaalta Suomi-fanilta, joka uskoo Leijonien voittoon tässä lohkovaiheen viimeisessä ottelussa. Sinun tulee siis ensin totta kai rekisteröityä tässä tarjouksissa näkyvien linkkien kautta, jonka jälkeen pääset tekemään ensimmäisen talletuksesi. Kun olet tehnyt ensitalletuksen, pääset lyömään vetoa Suomen puolesta 30.00-erikoiskertoimella.

Kohteen maksimipanos on yksi (1) euroa, joten valitettavasti erikoiskerrointa ei pääse hyödyntämään kuin minimipanoksella. Jos Suomi voittaa, niin Mr Green maksaa voitot superkertoimen hyödyntäneiden pelaajien pelitileille täysin kierrätysvapaasti, käteisenä rahana. Hyödynnä tämä supertarjous heti ja saat vain euron suuruisella panostuksella rutkasti lisää jännitystä Suomi-Kanada -otteluun!

Osallistumisohjeet pähkinänkuoressa:

  • Rekisteröidy / kirjaudu sisään Mr Greenille painamalla tästä.
  • Tee talletus ja panosta yksi (1) euro Suomen voitolle Kanadaa vastaan kertoimella 30.00.
  • Kannusta Suomi kotisohvalta voittoon!
  • Jos Suomi voittaa, Mr Green maksaa voitot (30€) käteisenä pelitilillesi.