Leijonat MM-kisat

Erikoistarjous: Leijonien voitto USA:sta palauttaa rahat 30-kertaisesti!

Jääkiekon MM-kisat starttaavat perjantaina Latvian Riikassa, mutta Suomen jääkiekkomaajoukkueen urakka tämän kevään kisoissa alkaa lauantaina, kun avausottelussa vastaan luistelee kivikova USA. Vihreästä ulkoasustaan tuttu herrasmies, Mr Green, tarjoilee uusille betsareille loistavan mahdollisuuden lyödä vetoa ottelusta todellisella superkertoimella, joka palauttaa rahat peräti 30-kertaisesti!

Hallitsevina maailmanmestareina tämän kevään MM-turnaukseen lähtevien Leijonien turkki on haluttua tavaraa MM-jäillä, sillä kukapa ei haluaisi kukistaa hallitsevaa mestaria ja antaa samalla myrskyvaroitusta muille joukkueille. Suomi aloittaa pelit lauantaina 22. toukokuuta kello 16:15 Suomen aikaa, kun vastaan asettuu aina vaarallinen USA.

Kummankaan joukkueen valmistautuminen ei ole ollut turnaukseen optimaalinen, sillä USA ei ole päässyt pelaamaan yhtään harjoitusottelua ja se on joutunut antamaan tasoitusta muille myös kokoonpanojen muodossa. Jos ei ole ollut kummoinen USA:n valmistautuminen MM-turnaukseen, niin Suomi on saanut rivinsä kasaan huomattavasti paremmin. Joukkue on ollut yhdessä jo viikkoja ja vaikka Leijonat pelasivat vain kolme valmistavaa ottelua, niin Jukka Jalosen johtamistyylin tuntien, askelmerkit ovat varmuudella kohdallaan, kun kiekko putoaa lauantaina jäähän.

Suomella onkin oiva tilaisuus kaataa heti avausottelussa yksi lohkon päävastustajista ja ottaa ensimmäinen kiinnitys lohkon kärkipaikkaan. Alkusarja on yhteensä seitsemän ottelun pituinen, joten ensimmäisessä ottelussa ei ratkea vielä mitään, mutta voitto tästä ottelusta antaisi hyvän startin turnaukselle ja helpottaisi varmasti pelaajien henkistä painetta.

Me ainakin uskomme Leijonien voittoon avausottelussa ja jos uskot sinäkin, niin meillä on sinulle tarjolla tarjous jota ei todellakaan kannata ohittaa. Mr Green nimittäin tarjoaa uusille vedonlyöntiasiakkailleen todellisen jytkyn MM-avaukseen – Leijonien voitosta kerrointa 30.00!

Jos haluat hyödyntää tämän hulppean tarjouksen, niin katso alta tarkemmat osallistumisohjeet ja toimi heti, sillä tarjous on luonnollisesti voimassa vain ottelun alkuun eli lauantaihin kello 16:15 asti.

Oikaise tästä suoraan Mr Greenin huipputarjoukseen!

Näin pääset betsaamaan Leijonien voittoa Mr Greenillä kertoimella 30.00!

Heti alkuun on syytä muistuttaa, että tarjous on voimassa vain Mr Greenin uusille asiakkaille, joten jos sinulla on tili jo luotuna tälle palkitulle pelisivustolle, niin valitettavasti et voi osallistua tähän kampanjaan. Jos sen sijaan olet uusi asiakas, niin onnittelut, pääset hyödyntämään tämän loistavan tarjouksen ja betsaamaan Suomen voittoa huimalla 30.00 -erikoiskertoimella!

Tarvitset siis oman ja uunituoreen pelitilin Mr Greenille, jotta saat erikoiskertoimen hyödynnettyä ja helpoiten sen luominen onnistuu yllä näkyvää linkkiä klikkaamalla. TIlin luominen on helppoa ja sen tekemiseen kuluu aikaa vain muutama minuutti, joten jokainen halukas onnistuu sen varmasti tekemään. Tilin luomisen jälkeen on aika syöksyä tarjouksen kimppuun toden teolla ja iskeä tarjouksessa tyrkyllä oleva erikoiskerroin vetolipetille!

Sinun tulee tehdä ensin talletus pelitilillesi, jonka jälkeen pääset Mr Greenin vedonlyöntiin. Etsi pelikohdevalikoimasta lauantaina kello 16:15 alkava Suomi-USA -ottelu ja poimi Suomi lapulle. Aseta pelikohteen panokseksi 1 euroa ja lyö veto sisään. Vaikka Mr Greenin järjestelmä ei näytä pelikohteelle heti 30.00-kerrointa, niin mahdolliset voitot maksetaan kuitenkin 30-kertaisesti.

Muista, että kohteen maksimipanos on yksi (1) euro, joten erikoiskerroin on voimassa vain jos lyöt vedon yhden euron panoksella. Tarjouksen voi hyödyntää vain single-vetona eli erikoiskerrointa ei voi yhdistää muihin vetoihin. Jos Suomi voittaa USA:n varsinaisella peliajalla MM-kisojen avausottelussa, Mr Green maksaa voitot tarjouksen hyödyntäneille uusille pelaajille käteisenä!

Osallistumisohjeet lyhyesti:

  • Rekisteröidy / kirjaudu sisään Mr Greenille tästä linkistä painamalla.
  • Tee talletus ja panosta yksi (1) euro Suomen voitolle USA:ta vastaan kertoimella 30.00.
  • Kannusta Leijonat voittoon!
  • Jos Suomi voittaa, Mr Green maksaa voitot (30€) käteisenä pelitilillesi.