Futisjuhlat jatkuvat – Euron vedolla 50 käteiskierrosta jos Ruotsi häviää!

EM-kisoissa on perjantaina tarjolla kolmen ottelun pelipäivä. Kello 16:00 alkavassa ottelussa kohtaavat tasapelillä Espanjaa vastaan kisat startannut Ruotsi sekä avausottelussa yllätysvoiton ottanut Slovakia! Kasino- ja vedonlyöntiyhtiö tarjoaa otteluun erikoistarjouksen, josta voit saada yhden euron arvoisella vedolla 50 käteiskierrosta jos Ruotsi häviää!

Ruotsin EM-kisat alkoivat todellisella puolustusvoitolla, kun joukkue onnistui nipistämään tasapelipisteen Espanjalta 0-0 tasapelillä. Ruotsi oli purjeessa läpi ottelun, mutta uhrautuva puolustuspeli ja maalivahti Robin Olsenin hyvät otteet toivat joukkueelle tärkeän pisteen lohkon ennakkosuosikilta. Tänään pelin kuva on kuitenkin täysin toisenlainen, kun vastaan astelee todella pirteästi avauskierroksella esiintynyt Slovakia.

Slovakia kaatoi avauskierroksella kaikkien yllätykseksi laatujoukkue Puolan lukemin 2-1 ja samalla joukkue osoitti vaarallisuutensa eurokentillä. Laadukkaalla koko joukkueen puolustuspelillä ja Milan Skriniarin sekä Robert Makin osumat olivat yllätysvoiton takuuna. Toki Puolan riesana oli keskikenttämies Grzegorz Krychowiakin 62. peliminuutilla ottama punainen kortti. Se ei kuitenkaan laske Slovakian voiton arvoa ja tärkeitä kolmea pistettä, jotka se haali ottelusta talteen.

Ruotsi lähtee otteluun pienoisena ennakkosuosikkina, mutta yllätysvalmis Slovakia on kaikkea muuta kuin helppo nappi länsinaapurillemme. Moni povailee tästä ottelusta perjantain kovinta futisyllätystä ja myös Vetoveljien toimistolla pidetään täysin mahdollisena Ruotsin kompurointia tässä matsissa.

Jos sinulla on myös usko Slovakian menestykseen tässä ottelussa, niin suosittelemme hyödyntämään kampanjan, jossa saat yhden euron vedonlyöntilapulla lunastettua 50 käteiskierrosta suosikkipeli Legacy of Deadiin, jos Ruotsi häviää!

Osallistumisohjeet lyhyesti:

  • Siirry laatua pursuilevalle vedonlyöntisivustolle painamalla tästä.
  • Liity tarjoukseen klikkaamalla tarjoussivulla näkyvää Osallistu-nappia.
  • Lyö Ruotsi-Slovakia -otteluun mikä tahansa vähintään 1€ veto minimikertoimella 1,50.
  • Jos Ruotsi häviää, sivusto palkitsee sinut 50 käteisspinnillä Legacy of Deadiin.
  • Kampanjan tarkat säännöt ja ehdot ovat luettavissa kampanjasivulla.