HJK kohtaa Malmön – Klubin voitolle jättikerroin 100,00!

Jalkapallon EM-kisat päättyivät jo tovi sitten italialaisjuhliin, mutta suomalaisia futisfaneja hemmotellaan silti läpi kesän. Veikkausliiga pyörii tuttuun tapaan läpi Suomen suven, mutta suomalaisia joukkueita on totta kai mukana myös europeleissä. HJK kaatoi ensimmäisellä kierroksella montenegrolaisen Buducnostin, mutta nyt vastus kovenee monta luokkaa, kun keskiviikkona vastassa on 21-kertainen Ruotsin mestari, Malmö FF. Vedonlyöntijätti Mr Green tarjoaa tähän otteluun suomalaisten voitosta erikoiskertoimen 100,00!

Keskiviikkona kotimaisilla futisfaneilla on edessä todellinen hegemoniakamppailu, kun kotimaisia jalkapallokenttiä vuosia hallinnut HJK matkustaa länsinaapurimme Ruotsiin Malmö FF:n vieraaksi Mestarien liigan kolmannella karsintakierroksella. Malmö FF on maailmallakin tunnettu seura, sillä se selvitti tiensä 70-luvun lopussa mm. Euroopan Cupin loppuotteluun, jossa se kuitenkin hävisi Nottingham Forestille. Joukkue on tunnettu myös siitä, että kukkopoika Zlatan Ibrahimovic nousi huipulle juuri sinivalkoisessa Malmö FF-paidassa.

Ottelusarjassa on panokset huipussaan, sillä otteluparin voittaja saa vastaansa Huuhkaja-paidastakin tutun Glen Kamaran edustaman suurseuran, skotlantilaiset Rangers FC:n. Samalla otteluparin voittaja varmistaa myös lohkovaiheen paikan Europa Conference Leaguessa, joten luvassa on myös seuroille tärkeitä euroja, jotka UEFA maksaa osallistujille. Toki karsinnat voivat parhaassa tapauksessa siivittää joukkueet jopa Mestarien liigan lohkovaiheeseen asti, mutta siitä on tässä vaiheessa liian aikaista puhua.

Intohimoisena futisfanina tunnettu Mr Green seuraa tätä otteluparia kuin hai laivaa ja siksi hän haluaa tarjota myös suomalaisille betsareille lisäjännitystä tähän peliin! Mr Green tarjoaa uusille liittyville asiakkaille HJK:n keskiviikkoisesta vierasvoitosta Malmö FF:n vieraana korotetun kertoimen 100,00! Tämän superkertoimen mahdolliset voitot ovat vieläpä kierrätysvapaata käteistä, joten jos sinulla ei ole tiliä vielä Mr Greenille avattuna, niin nyt sellainen kannattaa viimeistään tehdä!

Pääset hyödyntämään osuessaan satakertaisesti rahat palauttavan erikoiskertoimen nopeasti ja helposti painamalla tästä!

Näin pääset betsaamaan HJK:n voittoa erikoiskertoimella 100,00!

Heti tähän ohjeistuksen alkuun on hyvä muistuttaa, että tämä spesiaalitarjous on voimassa vain Vetoveljien kautta Mr Greenille liittyville uusille asiakkaille. Jos sinulla on jo vedonlyöntitili avattuna tälle palkitulle pelisivustolle, niin valitettavasti et pysty tätä erikoiskerrointa tällä kertaa hyödyntämään.

Uudet asiakkaat ovat sen sijaan enemmän kuin tervetulleita poimimaan korotetun kertoimen talteen ja toivomaan Klubin vierasvoittoa Ruotsin reissulta! Tämän superkertoimen lunastaminen on helppoa kuin heinäkuinen heinänteko, sillä sinun tarvitsee ainoastaan rekisteröityä Mr Greenille ja sen jälkeen iskeä betsi sisään! Korotettu kerroin valittavissa vetokupongilla sen jälkeen, kun olet lisännyt HJK:n voiton kupongille.

Tämän tarjouksen maksimipanos on yksi (1) euro, joten ethän yritä asettaa vetoa sisään yhtä euroa euroa isommalla panoksella. Ottelu alkaa keskiviikkona 21.7.2021 kello 20:00 Suomen aikaa ja tarjouksen pystyy lunastamaan ottelun alkamiseen asti. Live-vedonlyönnissä sama tarjous ei enää ole voimassa, joten muistathan käydä poimimassa korotetun kertoimen talteen hyvissä ajoin ennen ottelun alkua.

Kampanjan tarkat säännöt ja ehdot ovat luettavissa Mr Greenin tarjoussivulla.

Osallistumisohjeet pähkinänkuoressa:

  • Rekisteröidy uutena asiakkaana Mr Greenin laatusivustolle tästä.
  • Tee ensitalletus ja siirry vedonlyöntiaulaan.
  • Pelaa 1€ panoksella HJK:n voittoa Malmö FF:stä erikoiskertoimella 100,00.
  • Jos HJK voittaa, Mr Green maksaa voittorahat pelitilillesi kierrätysvapaana käteisenä.