Iske Leijonien voittobetsi sisään Norja-otteluun kertoimella 20,00!

Jääkiekon MM-kisat starttaavat perjantaina ja sinivalkoinen ylpeytemme Leijonat avaa turnauksen heti avauspäivänä perjantaina, kun Suomi kohtaa Norjan kello 20:20 alkavassa ottelussa! Vedonlyöntijättiläisten parhaaseen A-ryhmään lukeutuva Mr Green tarjoaa uusille asiakkaille mahdollisuuden iskeä Leijonien voittobetsin sisään korotetulla kertoimella 20,00! Voitot saat kierrätysvapaasti pelitilille, joten tämä tarjous on syytä hyödyntää, mikäli sinulla ei ole vielä tiliä avattuna tämän vihreähattuisen herrasmiehen pelisivustolle!

Suomi avaa MM-kisat perjantaina ottelulla Norjaa vastaan!

Suomalainen kiekkokansa saa mahtavan liigakevään perään vielä parin viikon ajan todellista lätkäherkkua, kun jääkiekon MM-kisat vuosimallia 2022 pelataan Suomessa. Pelipaikkoina toimivat Tampereen tuliterä Nokia Arena sekä Helsingin vanha jäähalli, joissa molemmissa on tarjolla kansainvälistä huippukiekkoa seuraavan parin viikon ajan.

Vaikka Kanada on MM-kiekon hallitseva mestari, niin viime vuonna hopealle yltänyt ja helmikuussa sensaatiomaisesti olympiakultaa napannut Suomi on yksi kisojen suurimmista mestarisuosikeista. Suomi pelaa lohkovaiheen ottelut Tampereella pelattavassa B-lohkossa, josta löytyy Leijonien lisäksi USA, Tshekki, Ruotsi, Latvia, Norja, Itävalta sekä Iso-Britannia.

Suomi-faneille on kiekkokarkkia tarjolla jo lohkovaiheessa poikkeuksellisen runsaasti, peräti seitsemän ottelun verran. Tampereen Nokia Arenan odotetaankin olevan loppuunmyyty kaikkiin Suomen otteluihin. Suomen otteluita voi seurata suorana lähetyksenä myös TV-vastaanottimien kautta. MTV3 näyttää kaikki Suomen ottelut ilmaiseksi kanavallaan, mutta kovimmat kiekkofanit voivat hankkia itselleen myös täyden kisapaketin maksulliselta Cmore-suoratoistopalvelulta.

Suomi avaa kisat perjantaina 13. toukokuuta kello 20:20 ottelulla Norjaa vastaan. Jääkiekon lilliputtimaana tunnettu Norja on ottelussa selvä altavastaaja ja Leijonat todennäköisesti jyräävät vuonomaan kiekkomiehet avausottelussaan tylyin lukemin.

Mr Green tarjoaa korotetun 20,00 kertoimen Leijonien voitosta!

Vihreästä puvusta ja tyylikkäästä knallista tuttu Mr Green on totta kai isosti mukana MM-kisahuumassa ja heti avausotteluun on tarjolla maistuva tarjous, jossa Suomen voitosta pääsee lyömään vetoa huimalla ylikertoimella! Normaalisti Suomen voittokerroin liikkuu 1,10-tasolla, joten nyt Leijonien voittoa pääsee iskemään vetokupongille roimalla ylikertoimella! Tsekkaa alta tarkemmat osallistumisohjeet ja toimi heti, niin pääset hyödyntämään tämän jättikertoimen Mr Greenin vedonlyönnissä!

  • Siirry Mr Greenin kampanjasivuille painamalla TÄSTÄ!
  • Rekisteröidy sivustolle painamalla sivuilla näkyvää Huippukerroin tästä -nappia.
  • Tee vähintään 10€ ensitalletus.
  • Lisää normaalikertoiminen kohde kupongille ja aktivoi korotettu kerroin. Maksimipanos on 1€.
  • Jos Suomi voittaa ottelun, saat 20€ suuruisen voittosi kierrätysvapaana käteisenä, jonka voit kotiuttaa!
  • Tarjouksen tarkat säännöt ja ehdot ovat luettavissa kampanjasivuilta!