Azzurrille tarjolla huima 20,00 voittokerroin 1. pudotuspelikierrokselle!

Jalkapallon EM-kisojen lohkovaihe on saatu pelattua päätökseen ja seuraavaksi vuorossa on muutama välipäivä, jonka jälkeen pudotuspelit starttaavat. Ensimmäisen kuolemanottelut ovat luvassa jo lauantaina, kun Wales kohtaa Tanskan Amsterdamissa ja Italia puolestaan mittaa Itävallan kisakunnon Lontoon Wembleyllä. Vedonlyöntiyhtiöt on totta kai isosti mukana jalkapallon EM-huumassa ja lauantain pudotuspelikierrokselle on tarjolla loistava kampanja, sillä uudet asiakkaat pääsevät lyömään vetoa Italian menestyksestä erikoiskertoimella 20,00!

Huuhkajien taival päättyi valitettavasti EM-kisojen lohkovaiheeseen, sillä Tanska-ottelusta otetut kolme pistettä eivät lopulta riittäneet viemään Huuhkajia jatkoon vaan kohtalona oli pudotuspelien ulkopuolelle jääminen. Suomi sai kuitenkin tärkeää oppia arvokisoissa pelaamiseen ja tulevaisuudessa voimme odottaa Huuhkajien suoriutuvan entistä paremmin kansainvälisillä pelikentillä.

Nyt onkin aika kääntää katseet pudotuspeleihin, sillä luvassa on round of 16, joka tarkoittaa Suomeksi sitä, että luvassa on kahdeksan tulikuumaa ottelua. Tarjolla on todella mielenkiintoisia ottelupareja, joten varmaa on se, että dramatiikkaa tulee riittämään takuulla. Yksi lohkovaiheen ehdottomista onnistujista oli lauantaina kello 22:00 Itävallan kohtaava Italia, joka suoritti lohkovaiheen kolme ottelua täydellisyyttä hipoen: Kolme voittoa maalierolla 7:0 oli vakuuttava suoritus ja se nosti Italian yhdeksi turnauksen suurimmista mestarisuosikeista.

Vedonlyöntiyhtiö on tarjoillut korotettuja kertoimia Suomen otteluihin pitkin EM-kisoja ja koska Suomi ei pudotuspeleissä ole tällä kertaa mukana, niin tarjoukset kohdistetaan tällä kertaa Italian otteluun ja juurikin Azzurrin menestykselle. Sivusto tarjoaa Italialle peräti 20,00 superkerrointa lauantain otteluun Itävaltaa vastaan.

Tämä korotettu kerroin on tarjolla uusille pelaajille ja sen mukana saa lunastettua samalla myös 100% / 100€ vedonlyöntibonuksen, joten tarjous on ehdottomasti lunastamisen arvoinen!

Voit siirtyä suoraan tarjoussivulle painamalla tästä, mutta halutessasi voit tsekata tarkemmat osallistumisohjeet alta ja hyödyntää tarjouksen ohjeet luettuasi.

Näin pääset pelaamaan Italian voittoa superkertoimella 20,00!

Heti alkuun haluamme muistuttaa, että tarjous on voimassa vain uusille, meidän sivustomme kautta liittyville pelaajille. Eli jos sinulla on jo pelitili avattuna tälle huippuunsa hiotulle pelisivustolle, niin valitettavasti et pysty Italian superkerrointa tällä kertaa lunastamaan. Kaikki uudet pelaajat ovat sen sijaan enemmän kuin tervetulleita hyödyntämään tämä tarjous!

Korotetun kertoimen sekä samassa yhteydessä jaettavan vedonlyöntibonarin lunastaminen on todella helppoa. Sinun tulee ainoastaan klikata tarjoussivulla näkyvää Luo tili-painiketta ja täyttää tarvittavat tiedot. Seuraavaksi lunasta pelitilin bonukset-osiosta tarjolla oleva 100% betsibonari tekemällä ensitalletus. Lyö yhden (1) euron suuruisella panoksella Italian korotettu kerroin 20,00 sisään. Jos Italia voittaa Itävallan, saat voittorahat pelitilillesi kierrätysvapaana käteisenä!

Korotettu kerroin löytyy vedonlyönnistä, Italia-Itävalta pelikohteen suositut-välilehdeltä. Muista, että kohteen maksimipanos on yksi euro, joten ethän yritä lunastaa tarjousta yhtä euroa isommalla tai pienemmällä panoksella. Jaossa oleva vedonlyöntibonari on suuruudeltaan 100% ja se on voimassa 100€ asti. Suosittelemmekin 100€ suuruista ensitalletusta, jolloin pelaamisen pääsee aloittamaan 200 euron suuruisella pelikassalla.

Osallistumisohjeet:

  • Siirry tarjoussivulle painamalla tästä ja luo itsellesi pelitili.
  • Lunasta vedonlyöntibonari pelitilin bonukset-osiosta ja tee ensitalletus.
  • Lyö 1€ veto Italian korotetulle kertoimelle 20,00 kohteen suositut-välilehdeltä.
  • Jos Italia voittaa, saat kaikki voitot käteisenä rahana pelitilillesi.