Käynnistä uusi viikko ilmaisilla urheiluvedoilla!

Vaikka Pekingin talviolympialaiset vuosimallia 2022 ovat ohi, niin urheilun täyteiset viikot eivät suinkaan ole päättyneet tämän talven ja kevään osalta vaan tarjolla on yhä monipuolista ja jännittävää seurattavaa urheilun ystäville. Loistava tapa hakea lisäjännitystä yksittäiseen otteluun tai tapahtumaan on vedonlyönti ja aina hauskempaa siitä tulee jos tarjolla on ilmaisveto, jonka turvin pääsee pelaamaan. Vedonlyöntijättiläisten eliittiin kuuluva Mr. Green tarjoaa Ilmaisvetoklubinsa turvin sinulle mahdollisuuden aloittaa jokainen uusi urheiluviikko 5 euron ilmaisvedolla!

Viikottainen 5€ ilmaisbetsi tarjolla koko vuodeksi!

Miltä kuulostaisi viikottainen 5 euron ilmaisveto joka maanantaille aina koko vuoden 2022 loppuun asti? No hyvältä tietysti ja siksi me täällä Vetoveljillä haluamme kertoa teille tarjouksesta, jonka vihreästä knallista tuttu betsikeisari Mr. Green on käynnistänyt vedonlyöntiasiakkaiden iloksi. Tähän tarjoukseen kiinni pääseminen on todella helppoa, sillä kaikki Mr. Greenin asiakkaat ovat tervetulleita lunastamaan viikottaisia ilmaisbetsejä!

Pekingin talviolympialaiset päättyivät Suomen joukkueen osalta varsin iloisiin tunnelmiin, kun Leijonat nappasivat olympiakultaa. Maanantaina ohjelmassa onkin varsin mielenkiintoista seurattavaa, sillä Jääkiekkoliiton järjestämä kultajuhla pidetään remontoidulla Olympiastadionilla kello 19:00 alkaen! Jos sinulla ei ole mahdollisuutta osallistua juhlaan paikan päällä, niin ei hätää, sillä TV5 ja Discovery+ välittävät juhlan suorana lähetyksenä.

Tulevina viikkoina saamme urheilun osalta nauttia Mestarien ja Eurooppa liigan pudotuspeleistä, kotimaisesta Liigasta, IEM Katowice 2022 e-urheiluturnauksen Stage-vaiheesta sekä monista muista loistavista lajeista, otteluista ja tapahtumista. Vedonlyönnissä siis riittää mielenkiintoisia ja toivottavasti myös hyvin palauttavia pelikohteita tuleville viikoillle, joten Mr. Greenin ilmaisveto-tarjous kannattaa hyödyntää kaikille tuleville viikoille!

Seuraavaksi on aika tsekata miten viikottaisen ilmaisbetsin lunastaminen käytännössä onnistuu. Halutessasi voit siirtyä suoraan Mr. Greenin vedonlyöntikampanjoiden pariin painamalla tästä.

Näin saat käyttöösi 5€ arvoisen betsiedun joka viikko!

Tämän tarjouksen lunastaminen on helppoa kuin kesäinen heinänteko, sillä kaikki sivuston asiakkaat ovat tervetulleita tarjouksen pariin. Sinun tulee siirtyä yläpuolella näkyvän linkin kautta Mr. Greenin pelisivustolle ja avata oma pelitili. Ensimmäisen talletuksen yhteydessä pääset lunastamaan myös sivuston tarjoaman vedonlynötibonuksen, jonka turvin saat napattua talteen jopa 100€ arvoisen vedonlyöntibonuksen.

Uuden asiakkaan etujen lunastamisen jälkeen voit siirtyä sivuston Kampanjat-välilehden kautta Ilmaisvetoklubi-tarjoussivulle, jossa pääset hyödyntämään klubin tarjoaman 5€ arvoisen viikottaisen ilmaisbetsin! Tarjouksen lunastaminen onnistuu takuulla kaikilta halukkailta, sillä sinun tulee ainoastaan asettaa 25€ arvosta yhdistelmävetoja (min. kerroin 3,00 ja vähintään 3 pelikohdetta) saadaksesi seuraavanama maanantaina 5€ ilmaisbetsin! Kampanjan tarkat säännöt ja ehdot löytyvät Mr. Greenin tarjoussivulta!

Osallistumisohjeet lyhyesti:

— Kurvaa Mr. Greenin palkitulle pelisivustolle klikkaamalla tästä.
— Luo tili, tee ensitalletus ja hyödynnä uuden asiakkaan betsibonus.
— Etsi Kampanjat-välilehdeltä Ilmaisvetoklubi -tarjous ja osallistu.
— Tee kampanjaehtojen mukainen veto ja nauti seuraavana maanantaina 5€ arvoisesta ilmaisbetsistä!