Onnistuuko ravibetsaaminen? Osallistu kesän hevoskisaan ja voita käteistä!

Vuoden 2021 ravikuninkaalliset ratkottiin viime viikonloppuna Seinäjoen raviradalla, mutta kesän ravit eivät suinkaan ole ohi vaan toto-pelaaminen jatkuu viikosta toiseen aina vuodenvaihteeseen asti! Betsiyhtiö tarjoaa sivustollaan päivittäin kymmeniä ravikohteita ympäri maailman. Tarjolla ravi- ja laukkakisoja maailman joka kolkasta, joten hevosurheilusta kiinnostuneiden betsareiden on syytä katsastaa tarjonta! Tällä hetkellä sivuilla on käynnissä myös Kesän hevoskisat, jonka palkintopottiin on ladattu huimat 36 000 euroa käteistä!

Raviurheilu on totta kai parasta paikan päällä ja tänä kesänä kotimainen ravikansa on saanut nauttia upeista hetkistä, kun takana on mm. St. Michel, Suuri Suomalainen Derby, Suur-Hollola-ajo sekä totta kai myös viime viikonloppuna Seinäjoella ravatut kuninkuusravit. Ravihuuma ei suinkaan kuitenkaan ole ohi tämän kesän osalta, sillä ohjelmassa on vielä Tammakriteriumia, Oulu Express -finaalit, Suomen Mestaruus -ajo, Tammavaltikka sekä paljon muuta.

Kansainvälisten peliyhtiöiden kiistatta kovimpaan kärkeen kuuluva operaattori on tunnetusti kunnostautunut myös ravikohteiden tarjoajana ja pelikansa onkin saanut nauttia viime vuosina todella kattavasta raviurheiluun suunnatuista vedonlyöntikohteista. Tarjolla on satoja pelikohteita laukka- ja ravikisoihin ympäri maailman, joten tarjolla on myös eksoottisempaa ravipelattavaa.

Tällä hetkellä on käynnissä Kesän hevoskisat, jonka palkintopottiin on ladattu huimat 36 000 euroa käteistä! Kampanjaan osallistuminen on helppoa kuin heinänteko, sillä sinun tulee ainoastaan lyödä vetoa suosikkikisoistasi ja raivata tiet tulostaulukon 50 parhaan betsaajan joukkoon. Viikottaisille voittajille on tarjolla jopa 1 000 euron suuruiset palkintorahat, joten osaava betsari pääsee tekemään myös tiliä kampanjan parissa!

Kampanja on käynnissä aina 5. syyskuuta 2021 asti, joten sinulla on vielä useita viikkoja aikaa tavoitella pääpalkintoa. Tsekkaa alta tarkemmat osallistumisohjeet ja toimi heti, sillä tämän viikon palkintorahat ovat vielä jakamatta! Jos haluat oikaista suoraan sivuillee, niin sekin onnistuu painamalla tästä!

Näin pääset mukaan Kesän hevoskisoihin!

Niin kuin aina pelialalla tarjolla olevissa kampanjoissa, niin myös tässäkin tarvitset totta kai kyseisen peliyhtiön pelitilin, jotta voit osallistua sivustolla käynnissä olevaan kampanjaan. Sinun tulee siis rekisteröityä kyseiselle verkkosivulle. Rekisteröinti on täysin ilmaista ja se vie aikaasi ainoastaan pari minuuttia. Samalla pääset hyödyntämään tarjolla olevan liittymisbonuksen, jolla saat lunastettua 100 euroa ekstravaluuttaa vedonlyöntitilillesi!

Kun olet hoitanut rekisteröintiprosessin, niin on aika aloittaa dominointi kesän hevoskisoissa. Ihan ensimmäisenä sinun tulee suunnata Promot-välilehden kautta kampanjasivuille ja klikata oranssia Osallistu-painiketta. Tämän jälkeen alkaa koko kampanjan hauskin osuus, sillä nyt on aika panostaa mihin vain hevosurheilun kohteeseen. Pisteiden kerääminen on helppoa, sillä saat pisteitä tulostaulukkoon kaikista osuneista vedoistasi.

Tulostaulukon pisteet lasketaan vedon panoksesta ja kertoimesta. Käytetään esimerkkinä voittavaa single-vetoa, jonka panos on 10 euroa ja kerroin 2,00. Saat tästä osuneesta vedosta pistetaulukkoon 20 pistettä (10€ x 2,00 = 20). Vedot tulee lyödä ja niiden tulee ratketa saman päivän aika, jotta ne merkitään tulostaulukkoon. Älä siis lyö vetoja tuleville päiville. Tulostaulukko päivitetään joka päivä ja päivityksessä on huomioitu aina edellisen päivän kello 23:59 CEST mennessä ratkenneet vedot.

Joka viikko yhtiö palkitsee 50 eniten pisteitä kerännyttä hevosbetsaajaa käteispalkinnoin! Viikon voittaja kuittaa itselleen 1 000 euroa, kakkonen 800 euroa, kolmonen 600 euroa ja niin edespäin. Palkintotaulukon näet kokonaisuudessaan kampanjasivuilta. Kampanja on käynnissä 5. syyskuuta 2021 asti. Tarkat säännöt ja ehdot ovat luettavissa kokonaisuudessaan kampanjasivuilla.

Osallistumisohjeet lyhyesti:

  • Siirry vedonlyöntisaitille painamalla tästä.
  • Kirjaudu sisään tai rekisteröi itsellesi uusi pelitili jos et ole vielä asiakas.
  • Osallistu Kesän hevoskisat -tarjoukseen klikkaamalla kampanjasivujen Osallistu-nappia.
  • Lyö vetoa mistä tahansa hevosurheilun kohteista vedonlyönnissä.
  • Kerää pisteitä osuneista vedoistasi ja raivaa tiesi viikottain tulostaulukon TOP50:een.
  • Kampanja on käynnissä 5. syyskuuta 2021 asti.