Mr Green tarjoaa pelikohteita KHL-liigasta

KHL-kausi alkaa – Jokereiden voitosta tarjolla superkerroin 50,00!

Illat pimenevät ja kesä alkaa olla takanapäin, joten tämä tarkoittaa luonnollisesti myös sitä, että kiekkokausi on alkamassa ympäri pohjoisen pallonpuoliskon. Suomalaisten kiekkofanien katseet ovat pääsääntöisesti kotimaisessa Liigassa, mutta totta kai iso osa suomalaisista kiekkoniiloista seuraa myös Helsingin Jokereiden otteita KHL-liigassa. Jokereiden kiekkokausi vuosimallia 2021-22 alkaa torstaina 2. syyskuuta kello 19:00 Suomen aikaa AK Bars Kazanin vieraana! Kovana kiekkomiehenä tunnettu Mr Green tarjoaa tuttuun tapaan uusille asiakkaille korotettuja kertoimia Jokereiden avauskierroksen voitosta!

Gagarin Cup on yksi kiekkomaailman himotuimmista pysteistä, mutta vuodesta 2014 KHL:ssä suomalaisedustusta kantanut Jokerit ei ole vielä päässyt tätä isokorvaista pokaalia nostamaan. Suomalaisia KHL-mestareita on kuitenkin vuosien saatossa nähty useita ja viimeisimpinä KHL-voittajia ovat suomalaispuolustajat Ville Pokka ja Oliwer Kaski, jotka voittivat kauden 2020-21 KHL-mestaruuden Avangard Omskin riveissä.

Uusi KHL-kausi on kuitenkin jo avattu ja suomalaisjoukkue Jokereiden osalta kausi polkaistaan käyntiin torstaina 2. syyskuuta, kun helsinkiläiset matkaavat KHL:n mestaruusennätystä (3) pitävän AK Bars Kazanin vieraaksi Tatarstaniin. Ak Bars Kazan on yksi sarjan kestomenestyjistä ja tämä legendaarinen seura eteni viime kaudellakin aina KHL:n itäisen konferessin finaaliin, jossa se taipui tulevalle mestarille, Avangard Omskille otteluvoitoin 3-4.

Intohimoisena kiekkomiehenä tunnettu Mr Green haluaa tarjota suomalaisille kiekkofaneille ekstrajännitystä Jokereiden tämän kauden avausotteluun ja tarjolla on muhkea erikoiskerroin uusille asiakkaille! Jos sinulla ei ole pelitiliä vielä avattuna tälle laatua huokuvalle pelisivustolle ja haluat iskeä Jokereiden voittokerrointa sisään huimalla erikoiskertoimella niin tsekkaa alta toimintaohjeet ja ryhdy tuumasta toimeen! Pääset myös halutessasi oikaisemaan suoraan tarjoukseen, kun painat tästä!

Näin pääset betsaamaan Jokereiden voittoa erikoiskertoimella 50,00!

Vedonlyöntiä huipputasolla jo vuosien ajan tarjoillut Mr Green on halunnut, että kaikki intohimoiset KHL-kiekon ystävät, joilla ei ole pelitiliä vielä avattuna tälle palkitulle operaattorille pääsevät mukaan tähän upeaan tarjoukseen, jossa Jokereiden avauskierroksen voitosta pääsee lyömään vetoa erikoiskertoimella 50,00!

Tarjouksen hyödyntäminen on todella helppoa, sillä sinun tulee ainoastaan siirtyä yläpuolella näkyvän linkin kautta Mr Greenin rekisteröintiin ja täyttää tarvittavat henkilötiedot. Sen jälkeen ohjelmassa on ensitalletus, jonka voi halutessaan tehdä esimerkiksi vain 10 euron suuruisena. Seuraavaksi sinun tulee asettaa veto sisään Jokereiden voiton puolesta yhden (1€) panoksella korotetulla kertoimella, joka palauttaa rahat peräti 50-kertaisesti!

Tämän korotetun kertoimen hyödyntäminen on kokonaisuudessaan, niin helppo ja simppeli projekti, että kaikkien pelaajien joilla ei ole pelitiliä vielä avattuna Mr Greenille, niin kannattaa tämä huima korotettu kerroin hyödyntää! Jos Jokerit voittaa ottelun, niin Mr Green maksaa voitot suoraan pelitilillesi ilman minkäänlaisia kierrätysvaatimuksia! Voit siis vedon mahdollisesti osuessa kotiuttaa voittamasi 50 euroa suoraan!

Kampanja on käynnissä ottelun alkuun asti, torstaihin 2. syyskuuta kello 19:00 Suomen aikaa. Tarjouksen tarkat säännöt ja ehdot ovat luettavissa Mr Greenin tarjoussivulta.

Osallistumisohjeet lyhyesti:

  • Siirry Mr Greenin rekisteröintiin tarjoussivulle painamalla tästä.
  • Täytä tarvittavat tiedot ja tee ensitalletus.
  • Pelaa Jokereiden voittoa illan otteluun korotetulla kertoimella 50,00.
  • Vedon maksimipanos on yksi (1) euro. Mahdolliset voitot ovat kierrätysvapaita.
  • Kampanjan tarkat säännöt ja ehdot pääset tsekkaamaan Mr Greenin tarjoussivulta.