Osallistu Kiekkovakioon veloituksetta – potissa 5 000€ käteistä!

Kotimainen Liiga on pyörinyt täydellä höyryllä koko syksyn ja jyvät alkavat erottua akanoista, sillä osa joukkueista voi jo käytännössä haudata pudotuspelihaaveensa. Liigan kärkisijoilla ovat porskuttaneet TPS:n johdolla tutut nimet ja olisi iso yllätys, mikäli Liigan tämän hetken TOP6-joukkueista joku vielä putoaisi suoran pudotuspeliviivan alapuolelle. Lauantaina ohjelmassa on täysi seitsemän ottelun kierros ja vedonlyöntisivusto tarjoaa tuttuun tyyliinsä ilmaisen Kiekkovakio-kisan, jonka palkintopottiin on ladattu 5 000 euroa riihikuivaa käteistä!

Kotimainen Liiga ja kaikki kaukaloissa sekä sen ulkopuolella tapahtuneet asiat ovat puhuttaneet kiekkokansaa läpi syksyn. Viimeisimpänä otsikoihin nousi torstaina Turussa tapahtunut välikohtaus, jossa HIFK-hyökkääjä Micke-Max ÅSten jyräsi TPS-puolustaja Eemil Viron kysenalaisin ottein. Lopputulemana oli Ruben Rafkinin ja Åstenin välinen nyrkkihippa. Ottelussa nähtiin myöhemmin myös toinen taistelupari, kun Samuli Vainionpää ja Otto Karvinen heiluttelivat nyrkkejään.

Lauantaina liigakaukaloissa on jälleen odotettavissa tulikuumia kohtaamisia, kun luvassa on täysi seitsemän ottelun kierros ja tärkeitä pisteitä on jaossa. Fyysisiä kohtaamisia on luvassa ainakin Helsingissä (HIFK-JYP), Oulussa (Kärpät-Tappara) sekä Porissa, jossa Liigan heittopussiksi ajautunut Ässät kohtaa fyysisestä preesensistä tunnetun Pelicansin.

Palkittu vedonlyöntisivusto on tarjonnut läpi syksyn viikonlopun kiekkokierroksille kaikille käyttäjilleen ilmaista Kiekkovakiota, jossa pelaaja pääsee ilman turhia osallistumismaksuja arvailemaan ennalta päätetyn kiekkokierroksen 1X2-tuloksia. Lauantaina kello 17:00 sulkeutuvaan kisaan ehtii vielä hyvin mukaan, joten kannattaa käydä iskemässä oma vakiorivi sisään, sillä jos arvaat yksin koko kierroksen tulokset oikein, sivusto palkitsee sinut 5 000 euron käteispalkinnolla!

Tsekkaa alta tarkemmat osallistumisohjeet Kiekkovakioon tai siirry suorinta tietä veikkauksien pariin!

Näin osallistut ilmaiseen Kiekkovakioon!

Tähän mahtavaan ilmaiskisaan ovat tervetulleita niin kaikki uudet kuin vanhatkin asiakkaat, joten veikkauspuuhiin pääsee halutessaan mukaan kaikki vähintään 18 vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset. Jos sinulla ei ole vielä pelitiliä avattuna tälle moninkertaisesti palkitulle sivustolle, niin ei hätää, sillä pääset availemaan oman henkilökohtaisen pelitilin yläpuolella näkyvää linkkiä klikkaamalla.

Samalla voit uutena asiakkaan hyödyntää sivuston jakaman vedonlyöntibonuksen, jonka turvin saat rahanarvoisia etuja yhteensä 100 euron edestä. Voit siis tuplata ensimmäisen talletuksesi aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron suuruisella ensitalletuksella käyttöösi 200 euron suuruisen pelikassan. Kun nopeat muodollisuudet on suoritettu, niin on aika siirtyä Kiekkovakion pariin!

Osallistuminen tähän maistuvaan ilmaiskilpailuun on todella helppoa, sillä sisäänkirjautumisen jälkeen sinun tulee ainoastaan käydä klikkaamassa Kiekkovakio-tarjoussivulla keltaista Osallistu-nappia ja pääset syöttämään omat 1X2-arvauksesi seitsemään eri otteluun, jotka pelataan lauantaina kello 17:00 alkaen. Kun omat veikkaukset on syötetty, niin pääset vahvistamaan rivin ja kuponkisi hyväksytään mukaan kisaan!

Järjestäjä jakaa 5 000 euron suuruisen käteispalkinnon kaikkien täysin oikein vastanneiden kesken. Jos arvaat ainoana kisaajana koko rivin oikein, niin voitat huimat 5 000 euroa, jolla kelpaa hankkia muhkeita joululahjoja kavereille, tutuille ja perheelle! Kilpailu sulkeutuu lauantaina 11. joulukuuta kello 17:00, joten muista jättää oma rivi sisään ennen sitä! Kilpailun tarkat säännöt ja ehdot ovat luettavissa kampanjasivuilla.

Osallistumisohjeet lyhyesti:

  • Siirry vedonlyöntisaitille painamalla tästä.
  • Kirjaudu sisään tai luo tarvittaessa pelitili itsellesi.
  • Etsi Kiekkovakio -kampanjasivu ja klikkaa osallistu-nappia.
  • Syötä omat 1X2 veikkauksesi lauantain Liiga-kierrokselle.
  • Operaattori jakaa 5 000€ palkintorahat kaikkien oikein vastanneiden kesken!