Veloituksetta tarjottava Kiekkovakio jakelee jälleen 5 000 euroa!

Viikonloppuna kotimaisille kiekkofaneille on tarjolla jälleen herkkua koko rahan edestä, kun Liigaa pelataan sekä perjantaina, että lauantaina. Lauantaina ohjelmassa on täysi seitsemän ottelun kierros ja vedonlyöntiyhtiön järjestämä täysin ilmainen Kiekkovakio on jälleen polkaistu käyntiin. Palkintopotista löytyy tuttuun tapaan 5 000 euroa, joka jaetaan oikein vastanneiden kesken, joten nyt kannattaa osallistua jos tuntuu, että kiekkotietämys on kohdillaan!

Kotimainen kiekkokausi on pyörinyt jo muutaman viikon täydellä höyryllä ja sinivalkoinen kiekkokansa on saanut nauttia vuoden tauon jälkeen tunnelmasta paikan päällä halleilla. Ensi keväänä pelattavat MM-kotikisat tuskin ainakaan laskevat Liigan kiinnostusta, joten hyvällä syyllä voidaan puhua hienosta ajasta kiekkoa seuraavien urheilufanien saralla.

Liigassa on nähty alkukaudella jo muutamia todella tasokkaita otteluita ja se enteilee totta kai hienoa talvea laatukiekon parissa. Sarjaa johtaa tällä hetkellä peräti viisi voittoa seitsemästä ottelusta kairannut Turun Palloseura, mutta takana niskaan hengittävät Sport, Kärpät, Pelicans sekä HIFK. Kausi on vielä nuori, mutta suuntaviivat tälle sesongille on nyt annettu ja vain aika näyttää mikä joukkue juhlii ensi keväänä mestaruutta.

Vedonlyöntijätti on tuttuun tapaan isosti mukana kiekkokarkeloissa ja tälläkin hetkellä tarjolla on loistava kampanja, jossa asiakkaat pääsevät osallistumaan täysin ilmaiseksi Kiekkovakioon! Kiekkovakio on tarjolla jokaisen viikon lauantaille, kun Liigaa pelataan, joten kyseessä on ns. kestokampanja. Palkintopotissa on täytettä 5 000 euron edestä ja potti jaetaan kaikkien seitsemän oikein veikanneiden kesken!

Kampanjaan osallistuminen on todella helppoa, sillä sinun tulee ainoastaan arvata jokaisen ottelun oikea 1X2-tulos! Osallistumiseen tarvitse oman tilin, mutta sen luominen onnistuu nopeasti, helposti ja täysin ilmaiseksi, joten jos tuntuu siltä, että kiekkotietämystä löytyy, niin nyt kannattaa osallistua! Tsekkaa alta osallistumisohjeet ja toimi pikimmiten niin ehdit varmasti mukaan!

Näin pääset mukaan ilmaiseen Kiekkovakioon!

  • Siirry vedonlyöntisaitille painamalla tästä.
  • Kirjaudu sisään / rekisteröi itsellesi oma pelitili.
  • Etsi Vedonlyöntikampanjat-välilehdeltä Kiekkovakio-kampanja.
  • Syötä omat 1X2-arvaukset kaikkiin seitsemään otteluun.
  • Järjestäjä jakaa 5 000€ palkintopotin kaikkien oikein vastanneiden kesken.