UCL alkaa – Osallistu Kuninkaan futisvakioon ja voita 25 000 euroa!

Kuukausien odotus on vihdoin ohi ja jalkapallon Mestarien liigan lohkovaihe palaa urheiluohjelmistoon. Tarjolla on läpi talven toinen toistaan mielenkiintoisimpia lohkovaiheen otteluita ja koko sesongin kruunaa keväällä pelattavat pudotuspelit, joissa ratkaistaan koko Euroopan alueen paras seurajoukkue. Vedonlyöntisivusto tarjoaa avauskierrokselle huippumielenkiintoisen ja täysin ilmaisen UCL-vakion, joka kantaa Kuninkaan eli Jari Litmasen nimeä. Palkintopotissa on 25 000 euroa, joten jaettavaa piisaa usemmallekin vakioveikkaajalle!

Lontoolainen Chelsea on hallitseva UCL-mestari, mutta etenkin Manchesterin alueen joukkueiden Unitedin ja Cityn voi hyvin uskoa lyövän kapuloita lontoolaisten rattaisiin tällä kaudella. Englantilaisjättiläiset ovatkin suurimmat mestarisuosikit tulevalle kaudelle, mutta totta kai esimerkiksi PSG, Bayern München, Juventus sekä muutamat muut Etelä- ja Keski-Euroopan joukkueet ovat englantilaisseurojen lisäksi varteenotettavia mestariehdokkaita.

Sivuston kansainvälisenä brändilähettiläänä toimiva Jari Litmanen tuskin kaipaa sen suurempia esittelyjä suomalaisen urheilukansan keskuudessa. Kuninkaan nimeä ansaitusti kantava vakioveikkaus Mestarien liigan avauskierroksille on sen sijaan huomattavasti vähemmän tunnettu konsepti, mutta kyseessä on täysin ilmainen kuuden kohteen vakioveikkauskilpailu, johon kaikki suomalaiset futisfanit ovat tervetulleita mukaan.

Palkintopottiin ladattu käteistä rahaa peräti 25 000 euroa ja parhaassa tapauksessa voit voittaa sen vaikka kokonaan yksin jos olet ainut oikean rivin veikannut kisaaja. Muussa tapauksessa palkintorahat jaetaan tasan kaikkien oikein vastanneiden kesken. Kisaan osallistuminen onnistuu todella helposti pelkän pelitilin turvin, joten siirry pikimmiten Kuninkaan Vakioveikkauskisaan painamalla tästä!

Halutessasi voit tsekata alempaa tarkemmat osallistumisohjeet ja toimia vasta sitten, mutta muista, että kisaan osallistuminen päättyy jo tänään, tiistaina kello 22:00, kun pelikohteena olevat ottelut alkaa!

Näin pääset mukaan Kuninkaan UCL-Vakioon!

Vedonlyöntisivu on halunnut, että kaikilla innokkailla futisfaneilla on mahdollisuus osallistua tähän upeaan kampanjaan ja siksi ainoa rajaava osallistumisehto on 18 vuoden ikä. Kisaaminen on täysin ilmaista, joten tarvitset ainoastaan oman pelitilin, jotta sinut hyväksytään mukaan vakiokisaan. Pelitilin luominen on täysin ilmaista ja pääset tekemään sen helposti ylempänä näkyvää linkkiä klikkaamalla.

Pelitilin luomisen jälkeen suunnista vedonlyöntikampanjat-välilehdelle, jossa Kuninkaan UCL-vakioveikkaus näkyy omana kampanjana. Osallistu kampanjaan klikkaamalla keltaista Osallistu-nappia, jonka jälkeen pääset syöttämään omia arvauksia kuuteen eri vakiokohteeseen. Voit katsoa kaikki kuusi pelikohdetta myös alla näkyvältä listalta. Vastauksina on valmiit vaihtoehdot, joten vastaamiseen ei mene minuuttia kauempaa.

Kuninkaan UCL-vakion kuusi pelikohdetta.
 • Barcelona – Bayern München: Maalimäärä ottelussa?
 • Villarreal – Atalanta: Lopputulos ottelussa?
 • Malmö FF – Juventus: Tekevätkö molemmat joukkueet maalin ottelussa?
 • Inter – Real Madrid: Oikea lopputulos ottelussa?
 • Liverpool – AC Milan: Kuinka monta kulmapotkua ottelussa nähdään?
 • Club Brugge – PSG: Oikea lopputulos ottelussa?

Kuten sanottua, palkintopotista löytyy peräti 25 000 euroa jaettavaa, joka voi päätyä parhaassa tapauksessa kokonaisuudessaan sinulle, jos osaat veikata kisan ainoana pelaajana kaikkiin kuuteen pelikohteeseen oikein. Jos useampi kisaaja vastaa oikein, järjestäjä jakaa palkintopotin tasan pelaajien kesken. Kampanjan tarkat säännöt ja ehdot ovat luettavissa kokonaisuudessaan kampanjasivuilta.

Osallistumisohjeet lyhyesti:

 • Klikkaa itsesi laatusivustolle painamalla tästä.
 • Etsi Kuninkaan UCL-vakioveikkauskisa vedonlyöntikampanjat-välilehdeltä.
 • Osallistu kisaan ja syötä omat arvauksesi kuuteen pelikohteeseen.
 • Järjestävä taho jakaa palkintona olevat 25 000 euroa kaikkien oikein veikanneiden kesken.
 • Toimi nopeasti, sillä kisa käynnistyy jo tänään tiistaina 14. syyskuuta klo 22:00.