Hyödynnä superkerroin Suomen MM-kullalle – tarjolla peräti 50-kertainen palautus!

Vuoden 2021 Jääkiekon MM-kisat ovat puhuttaneet monellakin tavalla viimeisen vuoden aikana, sillä alunperin Valko-Venäjälle kaavaillut kisat päätettiin lopulta monien mutkien ja kohujen jälkeen siirtää pelattavaksi Latviaan. Turnaus käynnistyy Riiassa 21. toukokuuta ja tuore maailmanmestari on selvillä sunnuntaina 6. kesäkuuta. Suomi lähtee kisoihin hallitsevana maailmanmestarina, sillä viime vuoden kisat jäivät väliin ja Suomi haki kultaa Bratislavasta kaksi vuotta sitten keväällä. Vihreä vedonlyöntijätti tarjoaa sinulle nyt mahdollisuuden lyödä vetoa Leijonien maailmanmestaruudesta huimalla 50.00 -erikoiskertoimella!

Huomaathan, että kyseessä on kuitenkin erikoistarjous, joka on saatavilla vain sivustomme kautta. Pääsetkin nauttimaan tästä erikoisbonuksesta klikkaamalla tästä artikkelista löytyviä linkkejä.

Leijonien edellinen uroteko kiekkokaukaloista on noin kahden vuoden takaa, kun kohtalaisen nimettömällä rosterilla vuoden 2019 MM-kisoihin matkannut joukkue teki lopulta mahdottomasta mahdollisen ja voitti koko turnauksen. Finaalissa kaatui vaahteralehtipaita Kanada 3-1, mutta sitä ennen leijonamiehistö kuritti pudotuspeleissä mm. Ruotsin 5-4 ja Venäjän 1-0.

Kevään 2019 suomalaiseksi kiekkoilutarinaksi muodostoi koko joukkueen upean esiintymisen lisäksi ehdottomasti Marko ”Mörkö” Anttila, joka johdatti koko joukkuettaan periksiantamattomalla asenteella. Mörkö on nimetty myös tämän kevään alustavaan Leijona-miehistöön, mutta nähtäväksi jää pääseekö Lempäälän Jätti tänä keväänä lopulliseen kisakoneistoon puolustamaan hallitsevaa MM-kultaa.

Lyö vetoa Suomen MM-kullan puolesta huimalla 50.00 jättikertoimella!

Vihreävalkoisesta ulkoasustaan sekä nimekkäistä suomalaislähettiläistään tuttu pelisivusto haluaa tarjota kotimaisille vedonlyöjille todellisen huipputilaisuuden lyödä vetoa Suomen MM-kullan puolesta. Tämä betsaamisen pioneeri ja edelläkävijä on nimittäin laittanut betsareiden saataville tarjouksen, jota yhdenkään uuden asiakkaan ei kannata missata!

Tarjolla on nimittäin 50.00 kerroin sille, että Suomi nappaa Latviassa pelattavista MM-kisoista pojan kotiin ja kultaista mitalia kaulaan! Tarjouksen lunastaminen on helppoa kuin heinänteko ja kyseessä on todella iso ylikerroin, sillä todellisuudessa Suomen todennäköisyydet MM-kultaan pyörivät jossain 10-15 prosentin tienoilla!

Ja mikä parasta, jos Suomi ei jostain syystä voitakaan kultaa Latvian MM-kisoista, niin sivusto jakaa lohdutuspalkintona kaikille tarjouksen lunastaneille pelaajille peräti viisi 10 euron arvoista ilmaisvetoa! Saat siis 50 euron edestä pelattavaa vedonlyöntiin joka tapauksessa, joten tämä tarjous on loistava tapa aloittaa vedonlyönti yhdellä maailman parhaista vedonlyöntioperaattoreista!

Jos sinulla ei siis ole vielä tiliä avattuna tälle operaattorille, niin nyt jos koskaan se todellakin kannattaa luoda! Näin hyviä uuden asiakkaan liittymistarjouksia on tarjolla todella harvoin ja kyseessä on niin maistuva kampanja, että jokainen fiksu betsarin alku hyödyntää tämän tarjouksen viipymättä!

Katso alta tarkemmat ohjeet tarjouksen lunastamiseen ja toimi heti, sillä tarjous on voimassa vain perjantaihin 21. toukokuuta kello 15:15 Suomen aikaa asti!

Näin pääset lyömään vetoa Suomen MM-kullasta kertoimella 50.00!

  1. Siirry kampanjasivulle tämän linkin kautta!
  2. Avaa itsellesi nopeasti ja helposti ilmainen pelitili.
  3. Tee vähintään 20€ suuruinen minimitalletus.
  4. Lyö 1€ panoksella vetoa Leijonien MM-kullasta erikoiskertoimella 50.00!
  5. Seuraa jääkiekon MM-kisoja ilmaiseksi TV:n kautta!
  6. Jos Suomi ei voita MM-kultaa, saat lohdutuspalkinnoksi 5 x 10€ arvoista ilmaisvetoa!

Tarjouksen tarkat säännöt ja ehdot ovat luettavissa kampanjasivuilta, mutta kerrataan vielä nopeasti pelaajan kannalta oleellisimmat ja tärkeimmät muodollisuudet. Pelaaja saa erikoiskertoimen käyttöönsä, rekisteröitymällä tämän sivun linkeistä Unibetille ja tekemällä vähintään 20€ suuruisen minimitalletuksen. Suurin sallittu panos kampanjassa on yksi (1) euro.

Erikoiskerrointa voi pelata vain single-vetona eli et voi yhdistää kerrointa järjestelmävetoihin. Jos Suomi voittaa MM-kultaa ja veto osuu, saat voitot käteisenä pelitilillesi. Jos Suomi ei voita MM-kultaa, sivusto lisää pelitilillesi 5 x 10€ ilmaisvetoa 7.6.2021 kello 20:00 mennessä.