Lauantain Kiekkovakiossa jaossa 5 000 euroa lätkätietäjille!

Kotimainen Liiga starttasi viime viikolla ja perjantaihin mennessä kaikki joukkueet ovat pelanneet jo vähintään kaksi ottelua. Liigan jaettua piikkipaikkaa pitävät tällä hetkellä hallussaan TPS ja Ilves, jotka molemmat ovat onnistuneet keräämään kuusi pistettä. Perjantaina ohjelmassa on viiden ja lauantaina kuuden ottelun kierros. Vedonvälittäjä juhlisti kotimaiden kiekkokauden alkua pistämällä pystyyn Lauantain Kiekkovakion ja nyt on jälleen aika arvailla tuloksia. Viime viikonloppuna 5 000 euron pääpalkinto jaettiin kahden veikkaajan kesken, joten tarjolla on todellakin runsaasti palkintorahaa keikkotietäjille!

Härmäläisten kiekkofanien pitkä odotus päättyi vihdoin viime viikolla, kun kotimainen Liiga starttasi. Tyhjille katsomoille pelatun 1,5 kauden jälkeen tunnelma ympäri Suomen jäähallien on ollut katossa, kun yleisö on pitkän tauon jälkeen päässyt palaamaan hallien lehtereille. Yleisön paluu katsomoihin on selvästi tehnyt hyvää niin seurojen kassoille kuin itse pelillekin, sillä olemme saaneet nautiskella tasokkaasta kiekkoviihteestä ja tunnelmasta.

Liigan ensimmäisillä kierroksilla on menty pääsääntöisesti tuttujen suosikkien tahdissa, mutta totta kai alkukausi on tarjonnut myös muutamia yllätyksiä. Esimerkiksi Jukureiden voitot kahdesta ensimmäisestä ottelusta löivät heti analyytikoille vähän jauhoja suuhun, sillä mikkeliläisten menestykselle ei juurikaan kausiennakoissa annettu sijaa.

Lauantain Kiekkovakiossa on tilaa kaikentasoisille kiekkotietäjille, sillä jokainen saa itse päättää oman 1X2-rivinsä lauantaina pelattavalle kuuden kohteen kierrokselle. Jos saat ainoana pelaajan koko rivin täydellisesti oikein, pääset viettämään lauantai-iltaan 5 000 euroa rikkaampana.

Jos ilmainen vakioveikkaus-kilpailu kiinnostaa, niin nyt kannattaa pikimmiten suunnistaa tarjoussivuille ja iskeä oma kisarivi sisään! Pääset siirtymään nopeasti ja helposti tälle vedonlyöntisivustojen vihreälle kuninkaalle painamalla tästä.

Lauantain ilmainen Kiekkovakio – Näin osallistut!

Tähän Kiekkovakioon osallistuminen on tehny niin helpoksi kuin se suinkin on mahdollista, sillä sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin omistaa oma pelitili, niin pääset mukaan tähän ilmaiseen vakiokisaan, jonka palkintopotissa on 5 000 euroa! Jos sinulla ei ole vielä omaa pelitiliä tälla huipputasokkeelle pelisivustolle avattuna, niin pääset luomaan sellaisen helposti, nopeasti ja täysin ilmaiseksi yläpuolella näkyvää linkkiä klikkaamalla.

Samalla voit halutessasi hyödyntää myös vedonlyöntibonuksen, jonka turvin saat rahanarvoisia etuja yhteensä sadan euron edestä!

Pelitilin luomisen jälkeen etsi Vedonlyöntikampanjat-välilehdeltä Lauantain Kiekkovakio-tarjoussivu ja klikkaa itsesi sisään. Seuraavaksi paina keltaista Täytä rivi-nappia, niin pääset syöttämään oikeita merkkejä omalle vakiorivillesi! Kun olet syöttänyt merkin jokaiseen kuuteen otteluun, pääset vahvistamaan oman rivisi ja homma on valmis. Seuraavaksi on aika kaivaa popcornit ja tarvittavat suoratoistopalvelut esille ja alkaa jännittämään lauantain kierroksen tuloksia. Halutessasi voit ennen vakiorivin sulkeutumista käydä muokkaamaassa valintojasi esimerkiksi kokoonpanotietojen julkaisemisen jälkeen.

Operaattori on ladannut palkintopottiin yhteensä 5 000 euroa, joka jaetaan kaikkien kuusi oikein veikkanneiden kesken. Jos olet ainoa oikea kuusi oikein tiennyt kiekkomestari, niin kuittaat koko palkintopotin kokonaan itsellesi! Koska kyseessä on täysin ilmainen Vakioveikkaus, niin tähän tarjoukseen osallistuminen on enemmän kuin järkevää, sillä sinulla on ainoastaan voitettavaa!

Osallistuminen Lauantain Vakioveikkaukseen päättyy lauantaina 18. syyskuuta kello 17:00 Suomen aikaa, kun kierros alkaa. Tarjouksen tarkat säännöt, ehdot ja osallistumisohjeet löydät kampanjasivuilta.

Osallistumisohjeet pähkinänkuoressa:

  • Siirry vedonlyöntisivustolle painamalla tästä.
  • Luo tili / Kirjaudu sisään ja siirry Lauantain Kiekkovakio-tarjoussivulle.
  • Klikkaa keltaista Täytä rivi-nappia ja syötä 1X2-veikkauksesi kuuteen otteluun.
  • Järjestäjä jakaa 5 000 euroa kaikkien täysin oikein vastanneiden kesken.