Mr Green tarjoaa MM-kisoihin erikoiskertoimia

Suomi kohtaa MM-kisojen kuolemanottelussa Tshekin: Taas tarjolla superkerroin!

Leijonat raivasivat tiensä jääkiekon MM-kisojen pudotuspeleihin vain yhdellä tappiolla, mutta lohkovoitto jäi lopulta haaveeksi, kun lohkovaiheen päätöskierroksella USA voitti oman ottelunsa varsinaisella peliajalla ja Suomen oli tyytyminen rl-voittoon Kanadaa vastaan. Tuloksena oli kuitenkin lohkon kakkospaikka 17 pisteellä. Leijonat joutuu ensimmäiseen todelliseen tulikokeeseen torstai-iltana kello 20:15 Suomen aikaa, kun puolivälieräottelussa vastaan luistelee aina vaarallinen Tshekki. Mr Green tarjoilee Leijonat-faneille jälleen kerran superkertoimen 30.00 sinivalkoisten voitosta!

Latviassa pelattavat jääkiekon MM-kisat ovat edenneet pudotuspelivaiheeseen ja torstaina on luvassa ns. Ensimmäinen kierros, kun kahdeksan parasta lohkovaiheen joukkuetta kohtaa puolivälierissä. Luvassa on takuuvarmasti mielenkiintoinen kiekkoilta, kun neljä otteluparia iskevät yhteen. Iltapäivällä kello 16:15 Suomen aikaa alkavissa otteluissa kohtaavat Sveitsi-Saksa sekä USA-Slovakia ja illalla kello 20:15 yhteenottavat Venäjä-Kanada sekä Suomi-Tshekki.

Venäjä ja USA ovat kertoimien valossa suurimmat mestarisuosikit tällä hetkellä ja etenkin KHL-tähtiä pursuileva Venäjän joukkue osoitti jo lohkovaiheessa tulivoimansa tykittämällä seitsemässä ottelussa peräti 28 maalia. Vain kymmenen päästettyä maalia kielivät myös siitä, että puolustuspeli on kunnossa ja punakone lähtee pudotuspeleihin selvänä mestarisuosikkina.

Suomi kohtaa avauskierroksella A-lohkossa kolmanneksi jääneen Tshekin, joka sekin osoitti vaarallisuutensa lohkovaiheessa. Se hävisi kaksi ensimmäistä ottelus Venäjälle ja Sveitsille, mutta sen jälkeen se otti viisi voittoa putkeen ja matkalla kaatui mm. Ruotsi. Suomi onkin kovan haasteen edessä puolivälierässä, mutta me sinivalkoisten lasien takaa MM-kisoja seuraavat kiekkoniilot uskomme totta kai Leijonien menestykseen.

Suomen vahvuutena kisoissa on ollut aiemmilta vuosilta tuttu tiivis puolustuspeli ja tehokas viimeistely. Hyökkäyksessä tulivoimaa voisi totta kai aina olla enemmän, mutta uskomme Arttu Ruotsalaisen ja Anton Lundellin nostavan tasoa entisestään, kun ohjelmassa on kisojen ensimmäinen kuolemanottelu.

Jos uskot Leijonien voittoon puolivälierässä Tshekkiä vastaan ja sinulla ei ole vielä pelitiliä avattuna Vihreän Herrasmiehen eli Mr Greenin pelisivustolle, niin suosittelemme iskemään Leijonien voittobetsin sisään siellä! Tarjolla on nimittäin todellinen superkerroin, joka palauttaa rahat peräti 30-kertaisesti! Katso alta tarkemmat osallistumisohjeet ja iske betsi sisään pikimmiten!

Siiry Mr Greenin vedonlyöntiin painamalla tästä!

Näin betsaat Leijonien voittoa Tshekkiä vastaan kertoimella 30.00!

Kuten jo yllä viittasimme, niin tämä superkerroin-tarjous on voimassa vain Mr Greenille rekisteröityville uusille asiakkaille. Jos sinulla on jo pelitili avattuna vihreästä knallista tutun kasinoisännän sivuille, niin valitettavasti et pääse tätä tarjousta nyt hyödyntämään. Jos sinulla ei sen sijaan ole pelitiliä vielä avattuna Mr Greenille, niin suosittelemme iskemään kiinni tähän tarjoukseen kuin sika limppuun.

Rekisteröinti on todella helppo sekä nopea toimenpide ja pääset tekemään sen helposti tällä sivulla näkyä Mr Greenin linkkejä klikkaamalla. Kun olet suorittanut rekisteröinnin ja tehnyt ensimmäisen talletuksesi, niin pääset iskemään Leijonien voittobetsin sisään kertoimella 30.00. Huomioithan, että maksimipanos kohteeseen on yksi (1) euro. Jos (ja kun) Leijonat kaatavat Tshekin puolivälierässä, Mr Green maksaa voittorahat sinulle käteisenä rahana suoraan pelitlillesi. Mahdolliset voitot eivät siis sisällä mitään kierrätysehtoja tai muita konnankoukkuja.

Nyt jos koskaan kannattaa luottaa Leijoniin, sillä hyvän mielen lisäksi tarjolla voi olla helpot 30 euroa!

Osallistumisohjeet lyhyesti:

  • Rekisteröidy / kirjaudu sisään Mr Greenille painamalla tästä.
  • Tee ensimmäinen talletus ja panosta yksi (1) euro Suomen voitolle Tshekkiä vastaan kertoimella 30.00.
  • Kannusta Suomi kotisohvalta tai ravintolassa voittoon!
  • Jos Suomi voittaa, Mr Green maksaa voitot (30€) käteisenä pelitilillesi.