Seuraa e-urheilua suorana ja hyödynnä 10€ arvoinen live-etu!

E-urheilun suosio on kasvanut kovaa vauhtia viime vuosina ja siitä on nopeasti kasvanut suosittu laji myös vedonlyöjien keskuudessa. Vedonlyöntisivusto on isosti mukana myös esports-genressä ja yhtiö on tuttu mm. Godsent-organisaation CS:GO-joukkueen takaa. Live-vedonlyönnissä pystyt seuraamaan suorana kaikkia esports-matseja ja nyt tämä suosikkisivusto tarjoaa live-vedonlyönnin ystäville myös 10€ arvoisen live-ilmaisvedon, jonka turvin vetoa pääsee lyömään riskittömästi jo käynnissä olevaan esports-otteluun!

Kilpailullinen pelaaminen oli vielä 2000-luvun alkupuolella vain pienen porukan puuhastelua, mutta e-urheilusta on kasvanut nopeasti vajaan 10 vuoden aikana valtava business, jonka parissa liikkuu tänä päivänä jo miljardeja euroja ja dollareita. Tämän päivän suoratoistopalvelut ja muu tekniikan kehittyminen on tuonut e-urheilun nopeasti myös tavan tuulipukukansan tietoon ja lajin harrastajamäärät ovat kasvaneet muutaman vuoden aikana todella hurjaa tahtia.

Myös Suomessa on viime vuosina herätty aiempaa paremmin kilpailullisen pelaamisen suosioon ja eri organisaatiot ovat saaneet taakseen isoja sponsoreita ja muita toimijoita, jotka ovat innokkaasti mukana rahoittamassa ja kehittämässä alaa Suomessa. Kotimaassa on viime aikoina myös panostettu isosti lajiin, mistä kertoo esimerkiksi teleoperaattori Elisan isot rahalliset panostukset omaan Elisa Invitational -turnaussarjaan.

Jos vedonlyönti ja kilpailullinen pelaaminen on lähellä sydäntäsi, niin nyt jos koskaan kannattaa liittyä sivustolle ja hyödyntää tarjolla oleva ajankohtainen e-urheilu -tarjous, josta saat napattua helpon 10 euron arvoisen live-ilmaisvedon esportsiin!

Tämän riskittömän betsin lunastus on helppoa kuin mikä, joten ryhdy vaikka heti tuumasta toimeen! Tiesitkö, että voit seurata e-urheilua live-vedonlyönnissä täysin ilmaiseksi? Jos et, niin siinä yksi hyvä syy lisää liittyä tälle palkitulle vedonlyöntisivustolle!

Siirry sivustolle ja hyödynnä tarjous!

Näin saat lunastettua 10€ live-ilmaisvedon e-urheiluun!

Jotta pääset hyödyntämään tämän loistavan tarjouksen, niin sinun tulee totta kai olla asiakas. Jos sinulla ei ole vielä omaa pelitiliä luotuna tälle laatua pursuilevalle pelisivustolle, niin nyt on viimeistään loistava hetki luoda sellainen. Pääset tekemään tilin helposti ja nopeasti klikkaamalla tässä uutisessa olevia linkkejä.

Samalla, kun liityt niin pääset nappaamaan talteen operaattorin tarjoaman 200% suuruisen vedonlyöntibonuksen. Saat tämän bonuksen turvin 25 euron suuruisella ensitalletuksella käyttöösi peräti 75 euron suuruisen pelikassan, jolla voit aloittaa betsaamisen vedonlyönnissä. Kun vedonlyöntibonus on lunastettu onnistuneesti, niin on aika siirtyä hakemaan 10 euron arvoinen live-ilmaisveto, jolla pääsee betsaamaan riskittömästi e-urheiluun.

Sinun tulee etsiä Tarjoukset-välilehdeltä oikea kampanja, siirtyä kampanjasivulle ja klikata punaista Osallistu-nappia. Tämän jälkeen sinun tulee asettaa vähintään 30€ arvoinen mihin tahansa ennakko- tai live esports-kohteeseen, jonka kerroin on 1,50 tai suurempi. Veto voi olla single-veto tai järjestelmäveto, kunhan vetolapun kerroin on 1,50 tai enemmän!

Heti kun olet asettanut vedon, niin järjestelmä hyvittää pelitilillesi automaattisesti 10 euron arvoisen live-ilmaisvedon, jonka pääset käyttämään live-vedonlyönnissä mihin tahansa tarjolla olevaan esports-kohteeseen. Ilmaisvedon mahdolliset voitot maksetaan bonusrahana ja niillä on 3-kertainen kierrätysvaatimus minikertoimella 1,50. Ilmaisvedon panosta ei palauteta vaan sivusto maksaa pelitilillesi bonusrahana ainoastaan vedon voitto-osan.

Osallistumisohjeet pähkinänkuoressa:

  1. Siirry sivustolle tästä.
  2. Kirjaudu sisään / rekisteröidy.
  3. Jos olet uusi asiakas, hyödynnä tarjolla oleva vedonlyöntibonus ja triplaa 25€ suuruinen ensitalletuksesi.
  4. Tee vähintään 30€ arvoinen ennakko- tai liveveto e-urheiluun vedonlyöntiosiossa.
  5. Operaattori palkitsee sinut heti vedon lyötyäsi 10€ arvoisella live-ilmaisvedolla e-urheiluun!