Montrealin voitosta tarjolla 60-kertaiset kierrätysvapaat voitot!

NHL:n pudotuspelit ovat edenneet finaaleihin ja ensimmäinen kiinnitys Lordi Stanleyn kannuun jaettiin maanantain ja tiistain välisenä yönä Suomen aikaa. Finaaleissa pelaavat Montreal Canadiens ja Tampa Bay Lightning ja NHL:n hallitseva mestari Tampa Bay johtaa sarjaa avausottelussa otetun 5-1 voiton turvin lukemin 1-0. Vihreähattuinen herrasmies Mr Green on tunnetusti raudanluna kiekkomies ja hän tarjoaa ensi yölle Canadiensin voitosta hurjaa korotettua kerrointa – 60,00!

NHL:n finaalit alkoivat Suomen aikaa myöhään maanantai-iltana ja ottelusarjaan suosikkina lähtenyt Tampa Bay Lightning osoitti avausottelussa miksi se on hallitseva mestari. Se otti suvereenin 5-1 voiton läntisen konferenssin voittaneesta Montreal Canadiensista ja nappasi ensimmäisen kiinnitykseen himoittuun kannuun, Stanley Cupiin.

Finaalit jatkuvat keskiviikon ja torstain välisenä yönä Suomen aikaa kello 03:00 ja ottelua voi tuttuun tapaan seurata suorana Viaplay suoratoistopalvelusta sekä Viasatin kanavilta. Vihreästä knallista ja äärimmäisen tyylikkäästä pukeutumisesta tunnettu Mr Green on seurannut jalkapallon EM-kisojen lisäksi myös NHL:n pudotuspelejä ja hän haluaa tarjota kaikille Montrealin voittoon uskoville uusille asiakkailleen todella maistuvan kampanjan.

Tarjolla on uusille asiakkaille suunnattu erikoistarjous, jossa Montreal Canadiensin voitosta pääsee lyömään vetoa hurjalla superkertoimella! Habsin voitto palauttaa rahat peräti 60-kertaisesti ja mikä parasta, kaikki voitot ovat täysin kierrätysvapaata käteistä jos Canadiens onnistuu Tampa Bayn kaatamaan varsinaisella peliajalla!

Korotetun kertoimen pääsee lunastamaan kaikki Vetoveljien sivujen kautta Mr Greenille liittyvät uudet asiakkaat, joilla ei ole aiempaa pelitiliä luotuna tälle palkitulle pelisivustolle. Kohteen maksimipanos on yksi (1) euro, mutta 10 euron minimitalletuksella betsiä pääsee iskemään sisään kohtalaisen pienellä riskillä! Suosittelemme kaikkia kiekkoniiloja, joilla ei ole vielä tiliä Mr Greenille avattuna siirtymään alla näkyvän linkin kautta pikaisesti Mr Greenin vedonlyöntisivustolle napsimaan tämä tarjous talteen.

Tämän uusille asiakkaille suunnatun kampanjan tarkat säännöt ja ehdot ovat helposti luettavissa Mr Greenin tarjoussivulla. Tsekkaa alta tarkemmat osallistumisohjeet ja iske Habsin voittobetsi kiinni kertoimella 60,00!

Näin pelaat Canadiensin voittoa erikoiskertoimella 60,00!

  • Rekisteröidy uutena asiakkaana Mr Greenille painamalla tästä.
  • Pelaa 1€ panoksella Montreal Canadiensin voittoa ensi yön ottelussa kertoimella 60,00.
  • Kannusta legendaarinen Habs voittoon!
  • Jos Canadiens voittaa, Mr Green maksaa 60€ voitot pelitilillesi käteisenä, ilman kierrätysvaatimuksia!