Nappaa helppo 10€ ilmaisbetsi kotimaiseen Liigaan viikottain!

Kotimainen kiekkokausi alkoi syyskuussa ja useat seurat haalivat riveihinsä kovatasoisia paluumuuttajia ja vahvistuksia, kun suomalaiskiekkoilijat lähtivät yksi toisensa jälkeen idän ruplaliiga KHL:stä. Liiga on siis tänä vuonna kovatasoisempi kuin vuosiin ja olemme saaneet todistaa jo alkukauden aikana todella laadukkaita ja vauhdikkaita kohtaamisia kotimaan kaukaloissa. Vedonlyöntisivustojen ehdottomasti kovimpaan A-ryhmään kuuluva STSbet juhlistaa uuden liigasesongin alkua tarjoamalla kiekkofaneille viikottain mahdollisuuden lunastaa 10 euron arvoisen ilmaisvedon!

Lyö vetoa ja saat palkinnoksi ilmaisen 10€ vedon!

Liigakausi 2022-23 on kovatasoisempi kuin vuosiin ja siksi kiekkoa seuraava yleisö onkin saanut nauttia jo heti alkukaudesta todella tasokkaasta pelistä sekä tähtipelaajien taidokkaista suorituksista. Tapparassa alkukaudella ihastuttanut Jori Lehterä on tamperelaisten ja Nokia Areenan uusvanha suosikki, jonka uskomaton pelisilmä ei ole ulkomaan vuosien aikana ainakaan ruostunut. Siitä osoituksena on huumorimiehenä tunnetuksi tulleen Lehterän alkukauden tehot – 13 ottelua, 1+14.

Lehterän ohella Liigassa pelaa muitakin todella laadukkaita paluumuuttajia, kuten Joonas Kemppainen (Kärpät), Juuso Hietanen (HPK) sekä monia muita urallaan jo maailmanmestaruuksia, olympiavoittoja sekä muuta menestystä saavuttaneita pelaajia. Vaikeiden koronavuosien jälkeen myös yleisö on löytänyt uudestaan halleille, joten odotettavissa on takuuvarmasti yksi tasokkaimmista kiekkokausista vuosikausiin!

Korkeista kertoimista, muhkeasta pelivalikoimasta ja aina ajankohtaisista tarjouksista tunnetuksi tullut STSbet juhlistaakin kiekkosyksyn alkua toden teolla! Sivusto tarjoaa kaikille asiakkailleen mahdollisuuden lunastaa viikottain 10 euron arvoinen ilmaisveto kotimaiseen Liigaan. Tämä mahtava tarjous on voimassa toistaiseksi, joten oletettavasti viikottaisia ilmaisbetsejä voi hyvällä lykyllä olla jaossa jopa kevääseen asti.

Tsekkaa alta tarkemmat ohjeet ilmaisvedon lunastamiseen ja toimi vaikka samantien, sillä kampanja on jo käynnissä ja sinulla on vielä hyvin aikaa napata talteen ensimmäinen ilmaisbetsi tämän viikon otteluista! Tarjoukseen osallistuminen on helppoa ja jos olet uusi asiakas STSbetillä, niin suosittelemme lunastamaan uuden asiakkaan vedonlyöntibonuksen ennen tämän kampanjan hyödyntämistä.

Näin saat lunastettua viikottain 10€ ilmaisen vedon!

  • Siirry STSbetin vedonlyöntisivustolle klikkaamalla TÄSTÄ!
  • Tee ma-su välisenä aikana 50€ edestä vetoja Liigan otteluihin.
  • Sekä ennakko-, että live-vedot huomioidaan kampanjassa.
  • Tarjoukseen huomioidaan sekä voitetut, että hävityt vedot.
  • Saat seuraavana maanantaina käyttöösi 10€ arvoisen ilmaisbetsin.
  • Ilmaisveto on voimassa 5 vuorokautta eli seuraavaan perjantaihin.
  • Tarjouksen tarkemmat säännöt ja ehdot löydät kampanjasivulta.