Nappaa helppo 5 tai 10€ riskitön betsi jääkiekon MM-kisoihin!

Jääkiekon maailmanmestaruuskisat ovat täyttä häkää käynnissä Latvian Riikassa ja vedonlyöntisivustot ovat tuttuun tapaan täyttänyt peliosionsa korkeilla kertoimilla ja sadoilla eri pelikohteilla per ottelu. Torstaina MM-jäillä pelataan puolivälierät ja sinulla on nyt mahdollisuus napata helppo 5 tai 10 euron arvoisen riskitön veto talteen tämän huipputarjouksen turvin!

Suomella on torstaina MM-kisojen ensimmäinen kuolemanottelu, kun puolivälierässä luistelee vastaan aina arvaamaton ja iskukykyinen Tshekki. Kumpikin joukkue raivasi tiensä pudotuspeleihin lohkovaiheen hyvillä otteilla ja luvassa on varmasti tiukka taisto kahden taistelevan joukkueen välillä.

Vaikka suomalaisten kiekkofanien katseet kääntyy totta kai kello 20:15 Maikkarin suuntaan, kun Leijonat aloittaa oman pudotuspeliurakkansa, niin tarjolla on myös kolme muuta huippuottelua. Muita puolivälierien ottelupareja ovat Suomen ottelun kanssa samaan aikaan pelattava Venäjä-Kanada sekä kello 16:15 alkavat otteluparit Sveitsi-Saksa ja USA-Slovakia.

Jos jääkiekko ja vedonlyönti on lähellä sydäntäsi, niin nyt saat helposti napattua lisäjännitystä kiekkokierroksen seuraamiseen tällä mahtavalla tarjouksella. Sporttijätti nimittäin juhlistaa MM-kisoja tarjoamalle pelaajilleen mahdollisuuden napata 5 tai 10 euron arvoisen riskittömän vedon!

Mikäpä olisi parempi tapa jännittää Leijonien otteita illan ottelussa kuin iskeä riskitön veto sisään ja nauttia Leijonien menestyksen ohella myös pelivoitoista! Jos riskitön veto kiinnostaa, niin katso alta tarkemmat osallistumisohjeet ja toimi heti!

Näin saat käyttöösi 5 tai 10 euron arvoisen riskittömän betsin!

Urheiluvedonlyönnin aallon harjalla jo vuosikaudet ratsastanut sivusto haluaa, että kaikilla innokkailla kiekkomiehillä ja -naisilla on mahdollisuus osallistua tähän mahtavaan tarjoukseen ja siksi kampanjalle ei ole 18 vuoden ikärajan lisäksi asetettu mitään muita osallistumisehtoja. Toki tarvitset osallistumiseen oman Nordicbet-pelitilin ja jos sinulla ei sellaista vielä ole, niin pääset tekemään sen nopeasti ja helposti.

Samalla, kun luot itsellesi oman pelitilin tälle palkitulle pelisivustolle, niin pääset nappaamaan talteen myös sivuston tarjoaman vedonlyöntibonarin, jonka turvin saat napattua talteen 170 euron edestä etuja. Tarjolla on 150 euroa bonusrahaa sekä 20 euron arvoinen mobiili-ilmaisveto!

Kun pelitili on luotu, suuntaa Promot-välilehden kautta Riskitön veto-tarjoussivulle ja tsekkaa ohjeet. Jos haluat lunastaa 5€ arvoisen riskittömän vedon, niin sinun tulee lyödä vähintään 15 euron arvoinen vetokuponki (min. kerroin 1,50). Jos haluat sen sijaan napata talteen 10 euron suuruisen riskittömän betsin, niin tee vähintään 30€ arvoinen urheiluveto minimikertoimella 1,50.

Voit käyttää palkinnoksi saamasi riskittömän vedon mihin tahansa jääkiekkokohteeseen. Muista aktivoida riskitön vetosi kupongilla ennen sen hyväksymistä. Jos vetosi häviää, saat panoksen takaisin ilman mitään kierrätysehtoja. Voit valita vain toisen tarjolla olevista riskittömistä vedoista, et molempia. Kampanjan tarkat säännöt ja ehdot ovat luettavissa tarjoussivulla. Kampanja on voimassa MM-kisojen loppuun saakka, 6. kesäkuuta asti.

Osallistumisohjeet lyhyesti:

  • Siirry sivustolle.
  • Kirjaudu sisään / rekisteröidy.
  • Jos olet uusi asiakas, hyödynnä vedonlyöntibonus (arvo 170€).
  • Lyö vähintään 15 tai 30 euron arvoinen urheiluveto minimikertoimella 1,50.
  • Vedon panoksesta riippuen sivusto palkitsee sinut 5 tai 10 euron riskittömällä betsillä!