Legendaarinen betsisivusto tarjoaa ilmaisvetoja joka lähtöön!

Jo vuonna 2001 perustettu NetBet on yksi vedonlyöntimarkkinoiden todellisista pionereeista, sillä se on toiminut alalla jo 20 vuoden ajan. Sivusto koki ison remontin tovi takaperin ja nykyään tämä laatua tihkuva pelisivusto toimii ns. Pay N Play -tekniikalla, jolloin pelaamaan pääsee ilman rekisteröitymistä, suoraan verkkopankkitunnusten avulla. Samalla se uudisti myös kampanjapuoltaan ja tälläkin hetkellä sivustolla on käynnissä useampi vedonlyöjille suunnattu tarjous, joista pääsee napsimaan ilmaisvetoja talteen!

NetBet on varmasti tuttu pelisivusto kokeneemmalle lukijakunnalle, sillä tämä huippusivusto on toiminut rahapelimarkkinoilla leveällä rintamalla jo varsin pitkään. Sivusto oli jo jäädä kehityksen jalkoihin 2010-luvun loppupuolella, mutta lopulta sille tehtiin iso remontointi. Näyttävän ulkoasun lisäksi sivusto koki myös muita isoja muutoksia, joista suurimpana voidaan mainita perinteisestä rekisteröitymisestä luopuminen. Tänä päivänä se tarjoaa kasinopelit, vedonlyönnin, loton sekä pokerin ilman erillistä pelitiä eli ns. pikapeli-tekniikalla.

Operaattori tunnetaan vedonlyöjien keskuudessa varsin laadukkaana sivustona, sillä pelikohdetarjonta ja kertoimet ovat NetBetillä pääsääntöisesti aina kohdallaan ja tältä sivustolta löytyy myös varsin laadukas live-vedonlyönti, joka tarjoaa kasapäin pelattavaa jo käynnissä oleviin otteluihin ja tapahtumiin. Nykyään suomalaisille betsareille on tarjolla myös erilaisia kampanjoita ja tarjouksia, joiden turvin urheiluvedonlyöntiin saa halutessaan pientä lisäarvoa.

Tälläkin hetkellä käynnissä on useampi ilmaisveto-tarjous, joista pelaaja pystyy lunastamaan eriarvoisia ilmaisbetsejä urheilun pelikohteisiin. Pelaajan tulee asettaa tiettyjä vetoja, joista hän saa palkaksi eri arvoisia ilmaisvetoja. Jos useat ilmaisvedot kiinnostavat, niin tsekkaa alta tarkemmat osallistumisohjeet ja hyödynnä tarjolla olevat ilmaisbetsit!

Voit halutessasi siirtyä suoraan NetBetin vedonlyöntisaitin tarjouksiin painamalla tästä!

Näin pääset hyödyntämään NetBetin tarjoamat ilmaisbetsit!

Näiden maistuvien ilmaisvetojen lunastaminen onnistuu kaikilta innokkailta betsareilta takuuvarmasti, mutta vetojen lunastamisen ehtona on totta kai se, että olet kyseisen vedonlyöntisivuston asiakas. NetBetin vedonlyönti toimii vielä toistaiseksi rekisteröitymis-periaatteella, joten sinun tulee luoda oma pelitili yllä näkyvän linkin kautta.

Pelitilin rekisteröitymisen jälkeen suunnista vedonlyöntiaulasta löytävälle Tarjoukset-välilehdelle, josta löydät kaikki vedonlyöntiin suunnatut ja käynnissä olevat kampanjat ja tarjoukset. Tällä hetkellä on tarjolla peräti 4 erilaista ilmaisveto-tarjousta, joista voit hyödyntää juuri sinulle parhaiten sopivan edun. Halutessasi voit toki hyödyntää perättäin vaikka kaikki neljä tarjousta ja maksimoida tarjolla olevat rahanarvoiset edut.

Jokaisessa tarjouksessa on erikseen määritelty tarkat ja säännöt ja ehdot, joten suosittelemme lukemaan jokaisen tarjoussivun läpi ennen kuin tartut tuumasta toimeen. Jos olet innokas vedonlyöjä, niin suosittelemme hyödyntämään vaikka kaikki neljä tarjousta, niin pääset iskemään sisään yhteensä neljä eri ilmaisvetoa! Tsekkaa alta kootusti mitä tarjouksia NetBet tällä hetkellä tarjoaa!

NetBetin ajankohtaiset ilmaisveto-tarjoukset!

  • Lyö 10€ urheiluveto jääkiekkoon: Saat 5€ ilmaisvedon!
  • Aseta 50€ edestä vetoja: Saat 10€ ilmaisvedon mihin tahansa sporttiin!
  • Lyö 10€ triplaveto (3 kohdetta) NFL-matseihin: Saat 5€ ilmaisvedon!
  • Aseta 10€ edestä vetoja kolmeen tai useampaan ottelua edeltävään valintaan: Saat 10€ ilmaisvedon!

Jos nämä ilmaisbetsit saavat kämmenet syyhyämään innosta, niin suosittelemme siirtymään NetBetin sivustolle pikimmiten lunastelemaan tarjoukset talteen. Parhaassa tapauksessa saat napsittua hyviä osumia vedoilla, joilla ilmaisbetsejä lunastelet ja kaiken kukkuraksi NetBet palkitsee sinut vielä ilmaisbetseillä!

Voit siirtyä lunastamaan NetBetin ilmaisvetoja painamalla tästä!